Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

Eşim ve arkadasları bulunduğumuz yerde en çok sorun çıkan yeri belirleyip oraya gittiler gözlem yapmaya. Ben de gitmek istedim ama okadar haberden sonra olay olursa diye götürmek istemedi. Burda böyle oturmak çok zor geliyor gerçekten. Tek temennim temiz bir seçim ve sayım olması idi.

sanırım hazır yemek yicez bu gidişle, eşimin yemek yapmaya yeteneği yok malesef:KK70::KK70::KK70:
Bir dahaki Seçimlere kadar eşin yemek kursuna gitsin, yok öyle hazırcılık:KK70:
Elcağızlarınla pişirsin yemekleri, yumurta kıracak kadar bile kabiliyeti yok mu:KK70:

Cihan haber Ajansini kurtarmislar, yasaklarin bitmesini bekliyor.. Secimler bayagi heyecanli geciyormus, tahminlerden biraz farkli sonuclar geliyor.. MHP anketlerin uzerinde gidiyormus. Is metropollere kaldi. Ben de Halk tvnin yalancisiyim.

Bu seçime katılım % 88 civarında diyorlar. Demekki insanlar daha bilinçli artık. Ne güzel
Yerel seçimlerde falan katılım daha mı azdı? Hiç takip etmediğim bir konu, bilmiyorum daha önceki katılımları, birtek çok konuşuldu diye Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde beklenenin altında katılım olduğunu biliyorum, partililer bile tepki için oy vermeye gitmemişlerdi.

Yerel seçimlerde falan katılım daha mı azdı? Hiç takip etmediğim bir konu, bilmiyorum daha önceki katılımları, birtek çok konuşuldu diye Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde beklenenin altında katılım olduğunu biliyorum, partililer bile tepki için oy vermeye gitmemişlerdi.

Bu zamana kadar olan seçimlerde en yüksek katılım geçen sene yerel swcimde olmuştu %89 ile. Ondan sonra cb. Seciminde dibe vurmuştu resmen bu oran.

Yerel seçimden sonra en yüksek katılım oldu bu seçimde diyorlar

Bir dahaki Seçimlere kadar eşin yemek kursuna gitsin, yok öyle hazırcılık:KK70:
Elcağızlarınla pişirsin yemekleri, yumurta kıracak kadar bile kabiliyeti yok mu:KK70:

ay yok dukan diyeti yapıyo zaten yumurtadan içim şişti:KK70::KK70:

O %12'lik Kısım belki hasta ve çok yaşlılardan oluşan kesimdir @HayyaL, mesela benim dedem alzheimer oldu, bu seçimlerde oy vermeye götürülmemiştir.
Keşke bu insanlarımız için de Otobüsler kaldırılsa. Imkanlar kullanılsa....
Nice olanaklar neler neler için kullanılırken hem de, bu reva değil.

X