Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Türkiye geneli
Bir dahaki Seçimlere kadar eşin yemek kursuna gitsin, yok öyle hazırcılıksanırım hazır yemek yicez bu gidişle, eşimin yemek yapmaya yeteneği yok malesef
Gene de yetersiz nerede bu %12?Bu seçime katılım % 88 civarında diyorlar. Demekki insanlar daha bilinçli artık. Ne güzel
Yerel seçimlerde falan katılım daha mı azdı? Hiç takip etmediğim bir konu, bilmiyorum daha önceki katılımları, birtek çok konuşuldu diye Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde beklenenin altında katılım olduğunu biliyorum, partililer bile tepki için oy vermeye gitmemişlerdi.Bu seçime katılım % 88 civarında diyorlar. Demekki insanlar daha bilinçli artık. Ne güzel
O %12'lik Kısım belki hasta ve çok yaşlılardan oluşan kesimdir @HayyaL, mesela benim dedem alzheimer oldu, bu seçimlerde oy vermeye götürülmemiştir.Gene de yetersiz nerede bu %12?
O yuzden olabilir, evet..MHP ye oy veren pek çok diğer partili olacak diyorlardı . Saraylim
Yerel seçimlerde falan katılım daha mı azdı? Hiç takip etmediğim bir konu, bilmiyorum daha önceki katılımları, birtek çok konuşuldu diye Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde beklenenin altında katılım olduğunu biliyorum, partililer bile tepki için oy vermeye gitmemişlerdi.
Gene de yetersiz nerede bu %12?
Bir dahaki Seçimlere kadar eşin yemek kursuna gitsin, yok öyle hazırcılık
Elcağızlarınla pişirsin yemekleri, yumurta kıracak kadar bile kabiliyeti yok mu
Boyarsın boyarsınYav sacimi boyayacaktim, son 8 dakkada boyayabilir miyim ki?
Yav sacimi boyayacaktim, son 8 dakkada boyayabilir miyim ki?
Keşke bu insanlarımız için de Otobüsler kaldırılsa. Imkanlar kullanılsa....O %12'lik Kısım belki hasta ve çok yaşlılardan oluşan kesimdir @HayyaL, mesela benim dedem alzheimer oldu, bu seçimlerde oy vermeye götürülmemiştir.