- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.054
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğru diyorsunliderlik vasfı yok zaten mhp nin başında farklı bir isim olsaydı keşke meral akşener oktay vural gibibahçeli yanlış konuştu. çok erkendi. iyi bir insan amma politikada çok duygusal davranıyor. politikacı gibi değil
GünaydınHdp'ye gelecek olursak %10'u gecer mi bicak sirtinda derken %13 le bitirdi secimi.Bunun saskinligi hala var bende.
Bu cümleleri herkes kursunda Akp seçmeni kurmasın komik oluyor. Bu partiyi bu kadar tepemize çıkaran, bu insanlara bu kadar taviz veren Ak parti değil mi? Şimdi mi aklınıza geldi şehitlerimizin kanı?Öcalan ın partisi nasıl turkiye icin çalışacak...?
Ataturkculukten milliyetcilikten bahsedenler nasil olurda o partiye guya emanet oy verdiler?
Akp gelmesin diye mi bunun icin bile yapilir miydi boyle bisey?
Sehitlerimizi hic mi dusunmediniz???
Daha düne kadar kürdistan. Kürtçe bayrak toprak isteyenler. bölücü örgüt başı öcalan ı liderleri olarak görüp adamlar yollayıp mitinglerde halki tehdit edenler!!!! Silah bırakmayız dagdan inmeyiz diyenler.... daha dün dagda olup asaya inip kravat takınca gülümseyip yalanlar söyleyip oy almak icin herkezin isine gelicek şeyler söyleyince ne oldu!!!!?
Anlamiyorum anlamicam...
Ben gördüm çok zevkli hala kabul edemiyorlaryarın okulda güç biziz edalarıyla gezen meslektaşlarımın gülcemallerini merak ediyorum
3 dönem kuralına takıldı.Arinc namertligi kabul ederse vah ki vah.. Zaten bu secimde milletvekilligi de dusmus duydugum kadariyla.. Attilar adami.. Onun yerine Tayyip'in damadi girmis meclise..
özellikle bana ayağını denk al diyen müdürümü hahahahBen gördüm çok zevkli hala kabul edemiyorlar
çözüm süreci demokratik paket derken bu noktaya geldikBu cümleleri herkes kursunda Akp seçmeni kurmasın komik oluyor. Bu partiyi bu kadar tepemize çıkaran, bu insanlara bu kadar taviz veren Ak parti değil mi? Şimdi mi aklınıza geldi şehitlerimizin kanı?
Helal olsun kız.Bu cümleleri herkes kursunda Akp seçmeni kurmasın komik oluyor. Bu partiyi bu kadar tepemize çıkaran, bu insanlara bu kadar taviz veren Ak parti değil mi? Şimdi mi aklınıza geldi şehitlerimizin kanı?
Arinc namertligi kabul ederse vah ki vah.. Zaten bu secimde milletvekilligi de dusmus duydugum kadariyla.. Attilar adami.. Onun yerine Tayyip'in damadi girmis meclise..
dinleyen anlayan oldu mu acaba söylenenleri,malum mitinglerde yaşananlardavutoğlu balkon konuşması yaptı zafer akp nindir dedi, başka bişeylerde dedi hiçbişey anlamadım, karşısındaki yüzlerce kişide alkış kıyamet onu da anlamadım, galiba hazırlık boşa gitmesin diyte
bu arada erdoğandan haber var mı, aksarayın balkonu varmıydı yokmuydu hiç dikkat etmemişim
Nasil olsa erken secim istiyor, bu durumda bir kac ay sonraki secimde oyunu ona verirsin sen de..