Yaklaşık iki senedir almanyaya gelmeye çalışıyoruz. Eşimin çalıştığı şirketin avrupa merkezi hamburgta o yüzden almanya ilk tercihimiz. İki senedir uğraşıyoruz gelemiyoruz. O yüzden bir insanın orda yaşamak gibi bir imkanı varken neden dönmeye çalışır benim aklım almıyor. Burda bişey yok, inan bana yok. Bomba olmasa, terör olmasa da bu ülkede yaşanmaz. Her geçen gün çok daha kötüye gidiyor durum. O yüzden orda yaşama imkanın varsa sakın sakın dönmeye kalkma.
Sizin söylediginizi etrafimda olan insanlarda söylüyor. Burada egitim aldin neden buradaki imkanlari degerlendirmek yerine oraya gitmeyi tutturmussun diye. Belirttigim gibi bir yandan herseyin farkindayim ama diger yandan türkiyenin yasam tarzi, oradaki insanlarin sicakligi, ülkenin güzelligi beni büyülüyor ve bundan dolayida kararsizligim.
Umarim en kisa zamanda istediginiz gibi buraya gelmeniz gerceklesir.
burdada birsey yok ben doguma büyüme hanburgluyum... konu sahibi benim bir kac arkdasim seninle ayni durumdaydi ve trye yerlestiler. almanyada is bulmak zor heleki dili yoksa. yani mesegi nedir isi gücü ona göre karar ver...
aynen canım, biz de bavulları hazırladık hem de neresi olursa diye.
öyle fırsat kolluyoruz.
eskiden Avrupa olsun derdim şu an o kriteri bile kaldırdım, insana saygı olan, çocuk tecavüzü konusunda susmayan bir ülke kriterim tek kriter...
Çocuk tecavüzünün olmadığı bir yer var mı ki, Almanya da da bildiğim kadarıyla çok bi cezası yokpsikolojisi bozuk mozuk,deyip çıkarıyorlar.
aynen canım, biz de bavulları hazırladık hem de neresi olursa diye.
öyle fırsat kolluyoruz.
eskiden Avrupa olsun derdim şu an o kriteri bile kaldırdım, insana saygı olan, çocuk tecavüzü konusunda susmayan bir ülke kriterim tek kriter...
Gerçekten mi?
Çocuk tecavüzünün olmadığı bir yer var mı ki, Almanya da da bildiğim kadarıyla çok bi cezası yokpsikolojisi bozuk mozuk,deyip çıkarıyorlar.
Aynen ilk tercihimiz almanya ama neresi olursa olsun diye bakıyoruz mevzuya.
Hani bir arkadaş demiş ya ilk sayfalarda belçikaya gidin o zaman diye, keşke belçika bizi kabul etse de gitsek.
yoksa green card rakiplerimden misin
Yok biz green card olayına girmedik. İş güç yoluyla gitmeye çalışıyoruz.
Hersey nasip kismet türkiye ye yerlessen orada da ölürsün burada da kader yazilmis kacamayiz. Esimle bende almanya da dogup büyüdük bizde yerlesmeyi düsünüyoruz türkiye ye ama ben istemiyorum ben yasiyamam türkiye de sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?