- 22 Ocak 2007
- 131
- 96
-
- Konu Sahibi BerkBerrak
Merhaba Nisan sonu dediler bana da. Yeni Fiyatları konuştunuzmu?
Evet canım çok çukur sağlıkla kucağımıza aldık bebişimizi inşallah darısı sizlere.. Biz üst kattaki ikili odalardan tuttuk gayet güzel ve ferahtı alt kattakileri bende beğenmemistim.. fakat hastanenjn sessjz olmasi personelin ilgisi sabaha kadar sik sik hem bebeği hem beni dolaşmaları çok güzeldi üstelik biz 2 gece kaldık eşimle birlikte o dahi çok rahat etti.. Bence hastane değiştirmen daha sıkıntılı olur yeni bir doktor yeni bir düzen.. Bence birdaha düşün derim..BerkBerrak Selam. Ses çıkmadı senden uzun zamandır. Doğum yaptın mı merak ettim? İnşallah sağlıkla kucağona almışsındır bebeğini
Evet canım çok çukur sağlıkla kucağımıza aldık bebişimizi inşallah darısı sizlere.. Biz üst kattaki ikili odalardan tuttuk gayet güzel ve ferahtı alt kattakileri bende beğenmemistim.. fakat hastanenjn sessjz olmasi personelin ilgisi sabaha kadar sik sik hem bebeği hem beni dolaşmaları çok güzeldi üstelik biz 2 gece kaldık eşimle birlikte o dahi çok rahat etti.. Bence hastane değiştirmen daha sıkıntılı olur yeni bir doktor yeni bir düzen.. Bence birdaha düşün derim..
Yapiliyor benim arkadasim o sekilde yapti dogumunu ama baya bir masrafli oluyor bilginiz olsunMerhaba, Türkiye hastanesinde dışardan bir doktorla doğum yapılıyor mu bilgisi olan var mı
Yapiliyor benim arkadasim o sekilde yapti dogumunu ama baya bir masrafli oluyor bilginiz olsun
5 ay önce doğum yaptım. Kadın doğum yeni binada. Hastaneden ve tüm personelden çok çok memnun kaldım. Doğum katı 3 oluyor genelde ama biz gittiğimizde doluydu diye 5.katta kaldık. Oyuzden çok sessiz sakindi.odalar gayet güzel. Temiz ferah. Benim ozel doktorum.vardi o geldi doğuma.doktor haric sezeryan için hastaneye 2900 ödedik. Normalde nedir bilmiyorum.Merhaba Türkiye Hastanesi’nde son durum nedir?
1- Hastane yeni binaya taşınmış mı?
2- Fiyatlar hakkında güncel bilgiler nedir?
3- Doktor tavsiyeniz var mı?
Teşekkürler ❣