Türkiye Hastanesi

Bugün tekrar aradım belli olmadığını söylediler. Bilgilendirilmiyorlarmış sözde. Cuma günü gidip görüşeceğim

Bugün gittim hastaneye. 6 sene sonra ilk kez. Kadın doğum bölümünün üst katına taşınmış odalar ve çok kötüydü ben bu kadar beklemiyodum. hayal kırıklığına uğradım. Küçük kalabalık ve havasız.. yeni bina için bakanlıktan sözlü onay gelmiş ancak yazılı onay gelmesini bekliyorlarmış. Nisan sonu bekliyorlarmış Velhasıl onun da zamanı belli olmazmış. Ayrıca yeni binanın odaları da mevcut odalar gibiymiş boyut anlamında sanırım başka hastane bakmam gerekecek. Siz yine de tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim.

BerkBerrak Selam. Ses çıkmadı senden uzun zamandır. Doğum yaptın mı merak ettim? İnşallah sağlıkla kucağona almışsındır bebeğini
Evet canım çok çukur sağlıkla kucağımıza aldık bebişimizi inşallah darısı sizlere.. Biz üst kattaki ikili odalardan tuttuk gayet güzel ve ferahtı alt kattakileri bende beğenmemistim.. fakat hastanenjn sessjz olmasi personelin ilgisi sabaha kadar sik sik hem bebeği hem beni dolaşmaları çok güzeldi üstelik biz 2 gece kaldık eşimle birlikte o dahi çok rahat etti.. Bence hastane değiştirmen daha sıkıntılı olur yeni bir doktor yeni bir düzen.. Bence birdaha düşün derim..

Merhaba Benekli kelebek 2’li oda için gece başı ne kadar ilave ücret ödediniz? Masa süslemesi yaptınızmı? Genişmiydi? Benimde doğumuma az kaldı bende 2’li odaları düşünüyorum çünkü yeni bina hala bitmemiş

Merhabalar bnde bu hastaneye Tülay koldaş a gidiyorum daha önce bi operasyonumu da kendisi yapmıştı, sürpriz bi hamilelik yaşayınca yine kendisine devam ettim memnunumda benim beklentilerimi karşılayan bir hekim. Şimdi yazlıktayım 20si gibi kontrolüme gideceğim ve hastane taşınmış ohhh dedim çünkü odalar küçük ve eskiydi tabi şimdi gittiğimde güzel bi süit seçeceğim. Giden gören bilgi sahibi olan warsa paylaşabilirse merakımız dinmiş olacak bi nebze

Merhabalar, ben özel bi doktora gidiyorum. Dogum için Türkiye hastanesi yada kolan düşünüyorum. Turkiyeden gecen ay fiyat aldim ama gidip gormedim. Odalari falan bilgim yok. Bide doktor disardan gelince tam nasil oluyor süreç bilemedim. Bilgisi olan var mi?
Normal 3300 1 gece
Doktor hariç 1950

Zorunlu Sezeryan 3550 2 gece
Doktor hariç 2250

İsteğe bağlı Sezeryan 4400 2 gece

Epidural +800 tl

Merhaba Türkiye Hastanesi’nde son durum nedir?
1- Hastane yeni binaya taşınmış mı?
2- Fiyatlar hakkında güncel bilgiler nedir?
3- Doktor tavsiyeniz var mı?
Teşekkürler

Merhaba Türkiye Hastanesi’nde son durum nedir?
1- Hastane yeni binaya taşınmış mı?
2- Fiyatlar hakkında güncel bilgiler nedir?
3- Doktor tavsiyeniz var mı?
Teşekkürler ❣
5 ay önce doğum yaptım. Kadın doğum yeni binada. Hastaneden ve tüm personelden çok çok memnun kaldım. Doğum katı 3 oluyor genelde ama biz gittiğimizde doluydu diye 5.katta kaldık. Oyuzden çok sessiz sakindi.odalar gayet güzel. Temiz ferah. Benim ozel doktorum.vardi o geldi doğuma.doktor haric sezeryan için hastaneye 2900 ödedik. Normalde nedir bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…