- 22 Eylül 2017
- 140
- 195
-
- Konu Sahibi BerkBerrak
Merhabalar, ben bu hastaneyi aslında geçen gün okuduğum bir doğum hikayesinden duydum. Kendi hastanesinde bebeğin kilosunu fazla söyleyerek sezaryene almak isteyince hamile bir arkadaş buradan acil giriş yapmış ve bu hastanede bebeğinin kilosunun aslında daha az olduğunu öğrenerek normal doğum yapmış. Çokta memnun ayrılmışı hastaneden. Tabi tek bir yorumla da bilinemez ama ben hastanenin ilginini çok beğendim kadının hikayesini okuyunca.Arkadaşlar ben Türkiye Hastanesine devam ediyorum.. Bu hastanede doğum yapan ya da yapacak olanlar var mı.. Tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim..
Twsekkur ederim . Okonuda hakkını yiyemem doktorları normal doğuma teşvik ediyorlar sürekli ben sadece biraz odaların hijyeni ve bakıcıların alakasizligini duydum bunu da doğum yapmadan bilemem tabiki o yüzden tecrübeleri merak ettimMerhabalar, ben bu hastaneyi aslında geçen gün okuduğum bir doğum hikayesinden duydum. Kendi hastanesinde bebeğin kilosunu fazla söyleyerek sezaryene almak isteyince hamile bir arkadaş buradan acil giriş yapmış ve bu hastanede bebeğinin kilosunun aslında daha az olduğunu öğrenerek normal doğum yapmış. Çokta memnun ayrılmışı hastaneden. Tabi tek bir yorumla da bilinemez ama ben hastanenin ilginini çok beğendim kadının hikayesini okuyunca.
O konuda bir bilgim yok tabi ama 4x4 lük hastane bukmakta oldukça zor. Umarım içinize siner hastaneTwsekkur ederim . Okonuda hakkını yiyemem doktorları normal doğuma teşvik ediyorlar sürekli ben sadece biraz odaların hijyeni ve bakıcıların alakasizligini duydum bunu da doğum yapmadan bilemem tabiki o yüzden tecrübeleri merak ettim
Arkadaşlar ben Türkiye Hastanesine devam ediyorum.. Bu hastanede doğum yapan ya da yapacak olanlar var mı.. Tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim..
Bende ilk randevumu Tülay hanıma almistim sonra tavsiye üzerine Özgür Hanıma geçtim.. Doktordan memnunum fakat hastahane odalari biraz kötü geldi.. Hijyen acısından ve küçük havasız ruhum daraldı ki bana gösterilen oda geniş oda kapsamındaydı.. Yeni binaya yakınacakmış bu ay sonu öyle demişti yönetim inşallah doğuma kadar yetişir.. Benim doğum mayıs başı ama nisan gibi gelecek sanki.. Sizin ne kadar kaldı..Merhaba bende Türkiye hastanesine gidiyorum. Şimdilik memnunum. Tülay hanım'da devam edilyorum. Sizin doğumunuz ne zmaa?
Bende ilk randevumu Tülay hanıma almistim sonra tavsiye üzerine Özgür Hanıma geçtim.. Doktordan memnunum fakat hastahane odalari biraz kötü geldi.. Hijyen acısından ve küçük havasız ruhum daraldı ki bana gösterilen oda geniş oda kapsamındaydı.. Yeni binaya yakınacakmış bu ay sonu öyle demişti yönetim inşallah doğuma kadar yetişir.. Benim doğum mayıs başı ama nisan gibi gelecek sanki.. Sizin ne kadar kaldı..
Tam fiyatlar aklımda değil fakat 2li odalar için sormuştum yaklaştık 4e yakın bir ücretti.. 3bucuktan fazlaydı.. doğumun nasıl olacağı artı odaya göre farklı fiyatları var...benimde kısmetse temmuzda sizin az kalmış hayırlı olsun Girşte solda bir bina yapılıyor demek oraya taşınılcak iy olmuş odaları çok küçük hakkaten. Doğum fiyatlarını sordunuzmı normal ve sezeryan olarak?
Sizin iyimis daha var ben temmuzda ise dönmüş olacağım. ;(Tam fiyatlar aklımda değil fakat 2li odalar için sormuştum yaklaştık 4e yakın bir ücretti.. 3bucuktan fazlaydı.. doğumun nasıl olacağı artı odaya göre farklı fiyatları var...
Bende Haziranda çıkıyorum işten. Bahsettiğiniz fiyat normal doğummu?Sizin iyimis daha var ben temmuzda ise dönmüş olacağım. ;(
Bende ilk randevumu Tülay hanıma almistim sonra tavsiye üzerine Özgür Hanıma geçtim.. Doktordan memnunum fakat hastahane odalari biraz kötü geldi.. Hijyen acısından ve küçük havasız ruhum daraldı ki bana gösterilen oda geniş oda kapsamındaydı.. Yeni binaya yakınacakmış bu ay sonu öyle demişti yönetim inşallah doğuma kadar yetişir.. Benim doğum mayıs başı ama nisan gibi gelecek sanki.. Sizin ne kadar kaldı..
Evet 32. Haftadan sonra her gidişte giriliyormus ücreti ise 40tlMerhaba kelebek:) Size birşey soracağım. Nst’yr girdiniz mi? Ayrıca bir ücret alıyorlarmı muayene dışında hastaneden bilgi alamadm
Evet 32. Haftadan sonra her gidişte giriliyormus ücreti ise 40tl
Ne zaman yaptın canım doğumu.. Ne gibi hizmetleri var..Kızlar bende Türkiye hastanesin de yaptım ve çok memnun kaldım .
Birde bu yeni binanın açılışı olacak sanırım ne zamana gün veriyorlar bilgisi olan var mı..