Türkiye Hastanesi

Hayırlısı olsun canım yeni binanın tek farkı yeni olması olacak doktor aynı hastane şartları aynı vs o yüzden sağlıkla gelsinde inşallah

O konuda haklısın canım ama bu tarafın odaları çok çok küçük.. O kadar hazırlık yapmıştık süsleme vs. Masa dahi yok odalarda.. Devlet hastaneleri daha geniş hiç yakıştıramadım ben böyle özel bir hastaneye..

Arkadaşlar ben de türkiye haatanesinde doğum yapmayı düşünüyorum. Mayıs sonuna yeni bina yetişir mi acaba? Bilgisi olan yazabilir mi hastanenin son durumunu? Ona göre karar vermem gerekiyor hastane konusunda bir an önce. Evet, odaları çok küçük ve bu konu beni de endişelendiriyor. Malum gelen giden olacak, havalar ısınacak, küçücük odalar sıkıntı olur kesinlikle.

Evet gecem hafta sormuştum bu hafta tekrar gideceğim ama o kadar çok soruyorum ki artık bıktırdım bakalım sana ne diyecekler.. Haber et buradan lütfen

Merhaba Nisan sonu dediler bana da. Yeni Fiyatları konuştunuzmu?

Bende bugün sordum bu seferki kadın öyle bir bilgi bize gelmedi diyor. Fiyatlar değişmicekmi acaba? Anlamadımki..

Öyle bir bilgi derken.. Hastanenin açılış tarihi mi fiyat bilgisi mi.. Birde çağrı merkezine göre nisan sonu.. Raporlamada çalışanlara göre mayıs ortasını bile bulurmuş.. Ebelere göre de 20 nisan gibi.. Güvenlikçilerin dediği de nisan başıydı.. Ben önüme gelene sorduğum için herkesten başka ses çıkıyor.. Bakalım kim tutturacak..

Haaaha :) herkes farklı birşey diyor demekki :) Fiyatların değişmesi konusunda öyle bir bilgi yok dedi :)

Ben direk doğum fiyatlarini sordum beni başka bir birime bağladılar oradan soylediler canım.. Bu arada eski binada oda süsleme işine giren anneler acaba nereye ne koyuyorlardı? Odalar çok küçük hiçbirşey sığmaz ki.. Doğumu bıraktım bu işleri düşünür oldum

İkili odalarda girişteki yere koymuş birisi instagramdan görmüştüm. Tekli odalarda görmedim. Yeni binadaki odalar çok fark varmı eskisine göre gördünmü canım? Ben yine çok büyük olacağını sanmıyorum bu hastane için :/

Bu arada bana epiduralsiz normal doğum 3300; Sezeryan doğum 3550 tl dediler..

Girmedim ama çalışanları gördükçe soru yağmuruna tutuyorum artık beni görünce gülüyorlar Büyüklük olarak biraz daha ferah olacakmış yere kadar camlı olacağı için aydınlık olacak diyorlar ayrıca 1-1bucuk metre kadar masa olacakmış süslemeler için falan özel yaptiriliyormus.. Burada yer olmadığı için duvarlara yapistiriyorlardi o yüzden tedbirliyiz o tarafa dediler.. Inşallah benim minik sabırsız olmaz da yetisirim bende.. asagi yukarı 2 haftamiz kaldı acele etmezse..

Yok canım benim bebiş ters dönemedi hala sezeryan ile alalım dönmesi zor gibi duruyor dediler.. Senin nasıl durum

Benim daha 27. haftam canım heralde normal ve sezeryan olacağı son haftalar belli oluyor normal istiyorum ama kısmet bakalım. 38. haftadamı alacaklar senin? Sezeryanlarda 40’ı beklemiyorlar sanırım

Öyle duruyor şuan için bende şancı gelene kadar beklemek istiyorum aslında.. 36dan sonra pek az dönüyorlarmış duruşuna göre karar veriyorlar sanırım.yoksa doktorum başından beri normal doğur diye diye alıştırmıştı beni.. şimdi sezeryan fikri korkutuyor.. Bu arada hastanenin gebelik okuluna katılabilirsen katıl mutlaka.. Aklına takılanları sorabilirsin hemde hastaneyi gezdiriyorlar.. Ameliyathaneyi dahi görebilirsin..

Ben de bugün aradım hastaneyi yeni bina için. Nisan sonu bekliyoruz dediler. Ara ara arayıp sorun, aksilik olmazsa taşınmış oluruz dediler ama ne derece doğru bilmiyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…