Türkiye, eşcinsel dostluğunda sondan üçüncü

Ne halleri varsa görsünler ya tamam ellerinde değil onlar tercih etmedi allah böyle imtehan vermesin zordur eminim ama bunu topluma kabullendirmeye çalışmak kabul EDEMEYENİ aaaa öööö piiis görmek nedir ya. Bunları bağrına basanlar haklarını savunanlar özgürlük diyenler vakti zamanında sırf başörtüsü taktı diye onca eziyete mağruz kalan insanlar için neredeydi acaba özgürlükçü zihniyetler. Tabi onlar yobazdı dimi gericiydi sırf dini emrediyo yada canı istiyo yada hoşuna gidiyo her ne sebepten olursa olsun kapanan insanlar için sesleri çıkmadı. Herkes özgür arkadaşım kim napıyosa sessiz sedasız yapsın günahı varsa boynuna ama alenen dayatmak olmaz. Başörtüsünü takmamayı dayatmak gibi....

Nereden biliyorsun sesleri cikmadigini? Deger yargilarini baskalarin davranislarina göre mi sekilleniyor? Ben mesela herkesin özgürlügünü savunurum. Basörtülü, basörtüsünü takmali, mini etekli, minisini ve gay biri normal bir sekilde hayata atanmali, korkmadan, gizlenmeden.

Aslinda cok aci. Kendini magdur olarak ilan ediyorsun basörtünden dolayi. O zaman sen magduriyetin ne oldugunu bilmelisin. Bunu hic kimse yasamamali demelisin. Ne yazik ki böyle ruh hali yok. Hep intikam pesindesiniz. Yillarca öldürülen aleviler bile bu kadar nefreti ve kindar degil.

Başörtüsü sorununda en çok sesini çıkarması gereken muhafazakar kesimin erkekleri en çok sustu. Rahatsızdılar kızlarının üniversiteye gidecek olmasından. Sizlerle beraber kapıda eylem yapacaklarına 3. Gün sakallarını kesip derslere girdiler hiç vicdanları sızlamadan. Bizim sesimizi çıkarmadığımızı bilmiyorsun. Benim için kadın hakkı eşcinsellerin haklarından her zaman daha öndeydi zaten. Neden elmalarla armutları karıştırıyorsunuz? birlerine siyaset malzemesi olmş başörtüsü hala dilinize doluyorsunuz. Prim veryorsunuz.

Kendimi mağdur ilan ettiğim falan yok benim kapalı yada açık olduğumu da bilmiyosun ben biz diye bahsetmedim başörtüsünden intikam almak değil niyetim ben objektif bakılmasından yanayım eşcinselliği içine sindirip kabul etmeyenler kötü algılanıyo sadece kıyas yaptım intikam nedir ya ne büyük cümleler. Kişi kendinden bilir işi işte neyse daha fazla konuşmicam bu konu hakkında kimsenin sığ düşüncesini değiştirmeye de çalışamıcam

Siz de yaşıyor oluşunuzu bizim gözümüze sokmayın.
Önce bir öğrenin doğuştan eş cinsel olunduğunu, sonra bildiğiniz konuda konuşun.
Ufffffff kavun kokusu bana degil konuya yorumunu yazsan keske
Ben zamanindabarastirdim.hic merak etme herkes inancina gore dusunur bunu elestirmekte senin haddin degil

Bu lgbt ler niye bu kadar konu oluyor.. Kimse onlara yapmayın etmeyin demiyor ya.. Gozumuze sokmayın diyoruz..

Ama kardesss biye oyle diyosun bizde yaaiyor olusumuzu onlarin gozune sokuyormusuz

Onlarda bizim gozumuze soksun

Benim transeksüel bir arkadaşım vardı imam hatip lisesi mezunu, namazında biri. (Bu aslında kimseyi ilgilendirmez ama transeksüellerin hepsine ateist diye bakıldığı için söylüyorum.) Kimseye bir zararı yoktu. Hatta çok saf olduğu için bir kaç kere dolandırıldı arkadaşları tarafından ve parasını geri alamamasına rağmen arkadaşlarını affetti. Yıllardır iş bulamadı. Çünkü kadın vücudunda bir erkekti. Liseden beri bir sevgilisi vardı hatta en son görüştüğümüzde aynı eve çıkacaklardı. Allahtan en sonunda ailesi kabullendi ve yardım etti. Yani tüm transeksüeller yuva yıkma peşinde değil. Asla kınamayın hepimizin çoluğu çocuğu var ya da olacak. Hani bazıları aileden kaynaklı sanıyorlar ya bu arkadaşımın annesi babası hacı ve ablalaları tesettürlüydü. Yani benim çocuğum da olmaz diye birşey yok ve genetik birşey. Kuranda bile geçiyor. Hayattaki en büyük imtihanlardan biridir Rabbim kimsenin başına vermesin.
Para için travesti olanların ve gay olanların yaptıkları hiç iyi değil tabi ki ama hepsi de öyle diye genelleyemeyiz.

Gay olmak doğuştan gelmez, tercih sebebidir.

Tercih edilmesinde de aile faktörü yadsınamaz. Kimisinde erkek çocuğunun aynı evde 3-4 ablası, annesi, ninesiyle büyümesi bile etken olabilir. Ya da annenin erkek çocuğunu feminen yetiştirmesi (oğluna oje süren anneler bile var), ya da çocuğun küçük yaşta ailede yada akarabalarda bulunan bir erkek birey tarafından taciz edilmesi. Aynı şekilde kız çocuğunun kadınların ikinci sınıf görüldüğü bir ailede erkek gibi büyümesi, taciz edilmesi ve kadınlıktan nefret etmesi vs vs vs.

Bu liste uzar gider. Nasıl ki çocuklukta yaşanan bir travma hayatı etkiliyorsa bu da yaşanan bir travmanın sonucudur. Neden bu travmanın sebebini bulup, psikolojik olarak yaralanmış olan bireyi tedavi etmek ve her yaradılan gibi sağlıklı bir kadın-erkek ilişkisine yönlendirmek varken, git hemcinsinle istediğini yap, hayat senin, özgürsün, bu çok normal diyoruz ki?

İlkokuldan üniversiteye çok gay arkadaşım hatta hocam oldu. Hiçbirini dışlamadım, muhabbet ettim, hayatlarını zorlaştırmadım ama durduk yere bu normal, hayatını yaşa özgür kuş, git erkek erkeğe sex yap ne var bunda demedim. Bunu dersem Allah'a inancımı sorgulamam gerek... Medeniyet bu değil, herşeye okey, eyvallah demek değil.

Allah bu sınavı kimsenin başına vermesin....

başörtüsü konusunda en son konuşacak kişiler başörtülülerdir bence zira ben kadına şiddet eylemlerinde olsa başka hak arama eylemlerinde olsun hiç göremiyorum örtülü kimseyi. tek dertleri başörtüsü. erkekler de aynı kadına şiddet deyince sus pus ama örtü deyince hurraaa saldırıya geçiyorlar.

bakın ışid yıllardır asıyor kesiyor bizim sözde müslümanlardan gık yok ama rusya bir bomba attı diye bi anda meydanlara doldular. içten içe ışid i destekliyorlar çünkü malum cihad yapıyor ışid??

bu ülkede insanlar alevi diye diri diri yakıldılar.
öldürüldüler. mağduriyetse bundan öte mağduriyet mi var?
sünnilerden kaç kişi tepki gösterdi? bu caniliktir dedi? aksine destek oldular. alevi düşmanlığı körüklendi.

bu başörtülülerin sürekli kendilerine ayrıcalık beklemesi de canımı sıkıyor ayrıca. geçenlerde otobüste bir kadın adamın tekiyle kavga etti ben başörtülüyüm bana yer vereceksin dedi kadın resmen adam da ne alaka deyince kavga başladı. düşünün bu bile ne kadar saçma bir durum olduğunu gösteriyor.

neyse eşcinsellik doğuştan gelen bir cinsel kimliktir. yani bugün laf edenlerin yarın çocuğunun gay lezbiyen ya da trans olma ihtimali yüksek. size söylememesi, saklaması eşcinsel olmadığı anlamına gelmez o yüzden kimse büyük konuşmasın. kabul etseniz de etmeseniz de bu insanların haklarına saygı duymak zorundasınız. mecbursunuz.
ayrıca sabah namazında abdestinde görünüp gece travestilerle düşüp kalkan sözde muhafazakarlara da biraz tepki gösterin. tabii o kadar adalet duygunuz varsa..

Söylediklerinizle alakası yok. ailede cinsiyete göre yetiştirilmemesi kişiyi eşcinsel yapmaz. annesi tırnağına oje sürüyor diye bir erkek içinde o duygu yoksa gidip bir erkekle birlikte olmaz. taciz, tecavüz gibi durumlar da etkili olmaz eğer dediğiniz gibi olsaydı tacizin bu kadar yüksek olduğu bir ülkede eşcinsellerin sayısı da ciddi oranda olurdu kimse de saklama gereği duymazdı.
tedavi olsunlar demeniz de beni güldürdü. hastalık değil ki neyi tedavi edeceksiniz?
Dünya sağlık örgütü eşcinselliği hastalık kapsamından çıkartalı çok oldu. bilimsel çalışmalar bize eşcinselliğin doğuştan geldiğini gösteriyor. şu videoyu izlemenizi öneririm.

Allah iki tane cins yaratmadı, 3 tane cins yarattı diyorsunuz, doğru mudur?

Kadın, erkek ve eşcinseller.

Bunu mu diyorsunuz?

Eşcinsellik cinsiyet değildir. cinsiyetle cinsel kimlik birbirinden farklı kavramlardır.

Cinsiyet değilse doğuştan gelmesini dayandırmanız gereken birşey var. . O zaman diğer soru doğuştan geliyorsa genlere kodlanması gerekir. Yani kadın XX, erkek XY'dir. Eşcinsellerde bu DNA kodu nasıldır mesela?

Bana eşcinsellik doğuştan geliyor gibi aşırı net ifade eden birşey diyorsan bunu gen faktörüne ya da yaradılış faktörüne dayandırmak zorundasın.

O yüzden diyorum ki doğuştan olan eşcinsellikte gen faktörü ya da cinsiyet belirleme faktörü nedir, eşcinsellerde bu faktör kadın ve erkeğe göre hangi yönde değişiklik gösterir????

Bir de eşcinsellik doğuştan geliyorsa çok çok yaygın olması beklenmez mi? Yani doğuştan olan birşey, çevresel faktörlerle değişmeyen birşey neden ama neden babadan oğula geçmez ve bu kadar yaygın değildir?

Lütfen makul cevaplar verirmisiniz? Fatih Üreğin ya da Bülent Ersoyun ya da bla blanın babası ya da anası da gay midir. Doğuştan gelenler babadan anadan gelir. Tansiyon hastalığı bile kalıtımsal hatta kanser bile, gene dayanan birşey kalıtımsaldır. Bu gaylik neden değil?

Açıkla bakalım bekliyorum... Ama video ile değil..

Açıkla bakalım ne demek hanımefendi çocuk oyunu mu oynuyoruz?

Video neden işinize gelmedi onu anlamadım. sorularınızın hepsinin cevabı orada var. ama izlemek istemediniz neden acaba?

1- Eşcinsellik bir cinsiyet değildir o yüzden gen diziliminde X veya Y olarak değişim göstermez. Anne karnında alınan hormonlarla ve bu dönemdeki gelişim süreciyle alakalıdır. videoda anlatıldığı gibi 5 erkek çocuğunuz varsa son çocukların gay olma olasılığı çok yüksek. bunun gibi. yani bir kadının lezbiyen olması onun kadın olma halini etkilemez sadece duyguları karşı cinse değil hemcinsine yönelmiştir.

2- eşcinsellik gayet yaygın bir cinsel kimliktir. fakat bizim gibi ülkelerde baskılar hatta ölüm tehditleri gibi sebeplerle insanlar saklamayı açıklamamayı tercih ederler. bazı gayler paravan evlilik yapma yoluna kadar giderler gizlenmek için. fakat biz, oluşan vakalardan ve bu alanda çalışan kurumlardan sayının az olmadığıı biliyoruz.

3- eşcinsellik HASTALIK DEĞİLDİR! o yüzden kanser ya da tansiyon gibi sağlık sorunlarındaki gibi babadan oğula geçmesini bekleyemezsiniz. milyonda bir bile olsa iki beyazdan bir siyah bebeğin doğma ihtimali varken bu konuda kesin konuşmayın. neden tansiyon gibi doğuştan gelmiyor gibi ultra zeka ürünü içeren yorumu da dışarıda yapmayın kalbinizi kırarlar.

4- siz bu konuda hiçbir şey bilmiyorsunu. sadece din eksininde bakıyorsunuz. eğer bir insan kendinde hemcinsine aşık olacak duyguları hissediyorsa kutsal varsayılan kitapların ne yazdığının önemi yok.

Videoyu da izleyin yeterli olmadıysa.

Şimdi o hormonlar testesteron ve östrojen mi, anne karnında aldığı hangi hormon çocuğun kişisel gelişimini etkiliyor.

Ben videoyu izleyemiyorum, anne karnında bebek nasıl bir hormonal düzensizliğe ya da neye maruz kalıyorda cinsel kimliği değişiyor. Kanıtlanmış birşey mi bu durum?

Yani kişisel tercihi normal olan bir erkek bireye, anne karnında bebeğin kimliğine etki eden bu hormonları verirsek bir anda erkeklere mi ilgi duyacak?

Ayrıca hadi ben salağım ve ultra zeka gerektiren yorum yapamıyorum, ama sen ultra zekalı insan evladısın, bir bireye olması gereken hormonlar dışında anneden başka hormonların geçmesi normal birşey mi? Şu an birçok insan hormon fazlalığı şikayetiyle tedavi olup ilaç alıyor, hormon fazlalığı kadınlarda sakal oluşumu, adet düzensizliği hatta kısırlık yapıyor. Demek ki HORMON FAZLALIĞI ya da hormon kaynaklı durumlar tedavi gerektiren birşey. Ve sen annenin 3 erkek çocukta normal bir birey dünyaya getirirken son erkek çocuklarında farklı hormonlar salgılamasını bir hastalık değil, kalıtım olarak nitelendiriyorsun öyle mi?

Yani doğuştan gelen kalıtımsal faktörle ilgisi olmayan ve anne hormonlarının sebep olduğu ekstrem bir durum (kaldı ki kesin kes bir araştırma değildir bu, senin varsayımın, eşcinselliğe hormonların anne karnında etkisi senin inandığın ispatı olmamış birşey) hastalık değil, normal. Hormonal herşey tedavi ile düzelirken bu düzelmez...

O zaman neden eşcinsel bireylerin geçmişinde (sevgi evlerinde yaşayan eşcinsel çocuklar var ve hikayelerini biliyorum) ağır travmalar yaşamış oluyorlar. Mesela Faith Ürek feminenliğinde üç kız kardeş, bir anne ve bir nine ile aynı yerde büyümesini gerekçe gösteriyor. Ya da benim ilkokul arkadaşım Suat eşcinsel iken ve aşırı feminen iken ikizi Fuat aşırı erkeksi ve kız manyağı sapıktı (babaları alkolik anaları da erkeksi garip bir varlıktı). Yani aynı hormonlara maruz kaldılar ama neden neden yaaa?

Bla bla bla.....

Ya bu konunun keskin birçizgisi yok.
Siyah ya da beyaz diyemeyiz. Bunu kendimiz için söyleyebiliriz ancak.
Bi başikasının tercihlerini sorgulamak kimsenin haddi değildir.
Tercihlerinden ötürü dışlamak insanlığımıza yakışan bir davranış değil ayrıca bir çoğunun tercihi bile değil, bir zorunluluk.
Onlarda insan onlarda içimiz de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…