Evet buda dertlerimizden bir tanesi. Insanlik böyle birsey iste ! Herkesin ülkesinde esit yasamasi icin olanak saglayan devlet, insanlari sadece insan oldugu icin dislamayan toplum, esitligi her alanda yasatan adalet.Derdimiz de buydu.
Hakları ellerinden mi alınmış yaşıyorlar işte kime ne kimin umrunda uluorta yaşamasınlar hertoplum bunu kaldırmaz bu konuda geri olmaktan bir vatandaş olarak memnun şahsen tabi.Evet buda dertlerimizden bir tanesi. Insanlik böyle birsey iste ! Herkesin ülkesinde esit yasamasi icin olanak saglayan devlet, insanlari sadece insan oldugu icin dislamayan toplum, esitligi her alanda yasatan adalet.
Sadece dindarlar, suniler ve türkler degil Türkiyede yasayan.
Sene 21. yüzyil ve bunlari hala konusmaktan utaniyorum !
Rusya ve Azerbaycan.sondan iki kimler çok merak ettim
İmrendim : p rusyayı nasıl geçmişiz gariip.Rusya ve Azerbaycan.
Bakk bu yazınida beğendim...Kardesim biz de herseyi asiri yasamayi seviyoruz. Gecenlerde bir LGBT yuruyusu yapildi, gayler cirilciplak soyunup cadde ortasinda oynadi..Boyle mi hak aranir?
Avrupayi bilmem ama Amerikada gayler ancak gaylerle iliskiye giriyor, bizde gayler normal erkek pesinde, birbirine bakmiyor.. E senle beraber olan erkek, erkek midir? Gayden hoslanan kendi de gaydir, ama bizde kabul edilmiyor.. Ille de biri gay, biri erkek olacak.. Sacmalik..
nerden biliyon 24 saat yanlarindamisin..zina yuva hirsizligi degilmi..arsizliklarinida sokaklara dökülerek gösteriyolar..edebiyle duran kim ve ne durumda olursa olsun hoşgörülür..benim halkim okadar insafsiz degil..Lgbtye kurban olsunlar hırsızlık arsızlık yapmıyorlar hiç değilse.
nerden biliyon 24 saat yanlarindamisin..zina yuva hirsizligi degilmi..arsizliklarinida sokaklara dökülerek gösteriyolar..edebiyle duran kim ve ne durumda olursa olsun hoşgörülür..benim halkim okadar insafsiz degil..
Olsun buda biseyÜzüldüm, sonuncu olamamışız.
Rusyanin bu konudaki tutumu bellidir. Buna ragmen son sirada bulunması bana da garip geldi.İmrendim : p rusyayı nasıl geçmişiz gariip.
Siz de yaşıyor oluşunuzu bizim gözümüze sokmayın.Yasasinlar da yasiyoruzzz diyede gozumuzede sokmasinlar.
Olsun buda bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?