• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye, eşcinsel dostluğunda sondan üçüncü

Çırılçıplak soyunup birbirlerine oral seks yaparlar milletin içinde
Gercekten oldumu bu ? Ne zaman ve nerde, cok merak ettim. Eger öyleyse demekki kafayi resmen siyirmislar.
Avrupa`da her sene " Chrisptopher street day " dedikleri cok güzel ve neseli bir etkinlik olur ama ne Saraylim arkadasin dedigi olur, nede senin Wurstria. Bastirilmisligin verdigi sonuc diye degerlendiriyorum artik. Yoksa normal degil.

HDP ye oy veren beyinlerin işi. Hdpnin vaatlerinden biri de eşcinsellere ilgili.
Basimiza das yagacak anam , basimiza das yagacak, yaaaa ne yapak ne edek sence bacim ? Nazi dönemini blirmisin, orada gazlamislardi bunlari bizde gazlsakmi acaba ? Nedir senin önerin sevgili kizkurusu kizkurusu bacim. Söyle nedir senin cözümün ? Bunlari hepsini cinmi carpmis aceb ???

Saygıda ilk sırada değiliz belki ama, dışlama ve ötekileştirme konusunda 1 numarayız.

Bu her şey için geçerli. Irktan tutun, dile , dine, cinsel dahil tüm tercihlere, hatta dış görünüşe kadar. Zevklere ve hobilere kadar.

2 taraf da birbirine saygı duymak yerine, uzlaşmak yerine, birbirine savaş açıyor, karşısındakini düşmanı olarak görüyor, ona saldırdıkça onu yendikçe üste çıkacağını zannediyor.

İki tarafın da tavrı genelde hep yanlış.

Gercekten oldumu bu ? Ne zaman ve nerde, cok merak ettim. Eger öyleyse demekki kafayi resmen siyirmislar.
Avrupa`da her sene " Chrisptopher street day " dedikleri cok güzel ve neseli bir etkinlik olur ama ne Saraylim arkadasin dedigi olur, nede senin Wurstria. Bastirilmisligin verdigi sonuc diye degerlendiriyorum artik. Yoksa normal degil.

Basimiza das yagacak anam , basimiza das yagacak, yaaaa ne yapak ne edek sence bacim ? Nazi dönemini blirmisin, orada gazlamislardi bunlari bizde gazlsakmi acaba ? Nedir senin önerin sevgili kizkurusu kizkurusu bacim. Söyle nedir senin cözümün ? Bunlari hepsini cinmi carpmis aceb ???
Evet dediğim şey gerçekten oldu, youtube'da videosu bile vardı. Ben şok geçirmiştim, bunu da mı yapmışlar diye.

Eşcinselliğin hastalık olmadığına taa 1970'lerde global olarak karar verildi, bizim millet hâlâ daha eşcinselliğin hastalık olduğunu sanıyor ve savunuyor. :D Kendileri her şeyi çok iyi bildikleri için ısrarla 'sonradan olma' konusunda direnip bir de kendilerince komik şeyler ortaya sunuyorlar. İşin günah sevap kısmına hiç girmiyorum bile, başkasının günahına karışmayı da çok seven bir milletiz. Okuduğunu anlamaktan aciz insanlara laf anlatmakla uğraşmayın bence, he he deyin geçin. Nasıl olsa bizim milletimiz parkta sarılan ya da öpüşen heteroseksüel çiftleri bile dövecek kadar sevgiden uzak bir millet. Eşcinseller gerçek aşkı buldukları zaman çok mutlu oluyorlar, belki gizlenmek zorunda kalıyorlar ama kendi dünyalarında çok mutlular onlar doğru partneri bulduktan sonra, siz hâlâ burada konuşmaya devam edin. Birileri size rağmen çok mutlu yani.
Sen ne zaman heteroseksüel olmaya karar verdin de burada ahkam kesiyorsun derler adama. Takmayın böyle insanları kafanıza, herkes hayatını yaşasın.

Ya seni karşıda adam yerine koyup cevap yazAnda hata.gerçi cevabı sana yazmadım da. Sen beynini gazla. İnsan olup düzgünce konuşmayı öğren nazi kafa sensin ki karşıt görüşü Bulsan sabun yaparsın da ithafen bize söylüyorsun aslında.

İnsan dediğin konuşmayı bilir dalga geçerek konuşmak.ne ya bu senin notundur karşındakini hafife falan . almiyorsun kendi kaliteni ortaya dokuyorsun

Sende zerre bilgi yok o yüzden böyle.

Ben ne diyorum bu taş diyor anne babana sor bakalım.bu konuya ne diyor :)))) beni geç de baba de sen bu konuya ne diyon :) bakalım seni doğuran yapan :KK66: lar ne diyo hadi ben gericiyim ya ileride mi Anan baban :)))))))))))))))

Yaslari eristiginde, kendi istekleri icinde, her insan istedigini yapabilir. Ama gelde bunu bir kesime anlat.

Ya seni karşıda adam yerine koyup cevap yazAnda hata.gerçi cevabı sana yazmadım da. Sen beynini gazla. İnsan olup düzgünce konuşmayı öğren nazi kafa sensin ki karşıt görüşü Bulsan sabun yaparsın da ithafen bize söylüyorsun aslında.

İnsan dediğin konuşmayı bilir dalga geçerek konuşmak.ne ya bu senin notundur karşındakini hafife falan . almiyorsun kendi kaliteni ortaya dokuyorsun

Sende zerre bilgi yok o yüzden böyle.

Ben ne diyorum bu taş diyor anne babana sor bakalım.bu konuya ne diyor :)))) beni geç de baba de sen bu konuya ne diyon :) bakalım seni doğuran yapan :KK66: lar ne diyo hadi ben gericiyim ya ileride mi Anan baban :)))))))))))))))
Ana babayı karıştırma gözünü sevem :KK53:

kizkurusu kizkurusu sen cok tatlisin yaaaaaaa :KK70::KK70::KK70::KK70:yerrrrrrrrimmm seni kiz :KK8::KK8::KK8::KK8:

:)) ya biz geriyiz ya onun çıktığı kabuk ne düşünüyor hani babası falan ayyy bu erkek ne tatlı yerim onu falan diyor mu derdim o yada kocası oğlu . empati yapsın ya;)

sondan 3. olmuşuz, gurur duydum diyen mi ararsın, ay keşke sondan 1. olsaydık diyen mi ararsın, yazık ya. sorsan, hoşgörü dini islam'ın mensubudur bunlar. allah'tan fazla allahlık yapmaya çalıştığınızın farkında olun, ondan sonra dindar kesilin milletin başına. hani çok ahlaklısınız ya, yaptığınız şirkin haddi hesabı yok burada. hesabını allah'a verir eğer ortada bir günah varsa, sana vermek zorunda değil, bu günahtır demek de senin haddine değil.

:)) ya biz geriyiz ya onun çıktığı kabuk ne düşünüyor hani babası falan ayyy bu erkek ne tatlı yerim onu falan diyor mu derdim o yada kocası oğlu . empati yapsın ya:KK66:
kizkurusu kizkurusu kiiizzzzzz sen ne seker seysin yahu ???? Sen büyüdünmü okula gidiyormusun bakiiiimmm ??? Yasin kac cocugum ?:rolleyes::KK8::KK45:

sondan 3. olmuşuz, gurur duydum diyen mi ararsın, ay keşke sondan 1. olsaydık diyen mi ararsın, yazık ya. sorsan, hoşgörü dini islam'ın mensubudur bunlar. allah'tan fazla allahlık yapmaya çalıştığınızın farkında olun, ondan sonra dindar kesilin milletin başına. hani çok ahlaklısınız ya, yaptığınız şirkin haddi hesabı yok burada. hesabını allah'a verir eğer ortada bir günah varsa, sana vermek zorunda değil, bu günahtır demek de senin haddine değil.
Bunu anlamak icin egitim sart, medeniyet sart, okumusluk, görgü, bilgi, ilim, bilim herseyi kapsayan bir vizyon sart.
Ama nerdeeeee ??? Hala bana dinden bahsediyorlar, oysa kapalli kapi arkasinda nelerin döndüklerinden haberleri yok.

Eşcinselliğin hastalık olmadığına taa 1970'lerde global olarak karar verildi, bizim millet hâlâ daha eşcinselliğin hastalık olduğunu sanıyor ve savunuyor. :KK70: Kendileri her şeyi çok iyi bildikleri için ısrarla 'sonradan olma' konusunda direnip bir de kendilerince komik şeyler ortaya sunuyorlar. İşin günah sevap kısmına hiç girmiyorum bile, başkasının günahına karışmayı da çok seven bir milletiz. Okuduğunu anlamaktan aciz insanlara laf anlatmakla uğraşmayın bence, he he deyin geçin. Nasıl olsa bizim milletimiz parkta sarılan ya da öpüşen heteroseksüel çiftleri bile dövecek kadar sevgiden uzak bir millet. Eşcinseller gerçek aşkı buldukları zaman çok mutlu oluyorlar, belki gizlenmek zorunda kalıyorlar ama kendi dünyalarında çok mutlular onlar doğru partneri bulduktan sonra, siz hâlâ burada konuşmaya devam edin. Birileri size rağmen çok mutlu yani.
Sen ne zaman heteroseksüel olmaya karar verdin de burada ahkam kesiyorsun derler adama. Takmayın böyle insanları kafanıza, herkes hayatını yaşasın.

Neden her gelen diğer görüşe komik saçma bilmem ne diyor. Bana dediğiniz aşikar zira bunu ben savundum.

WHO'nun her aldığı karar kanun mu? Bu kararı alma (yani hastalık kategorisinden çıkarma) sebebinin ispatlanan bir olgu değil de, gay'liğin gerçek sebebini bulamamaları ve bulamadıkları için hastalık mı değil mi net cevap verememelerinden ötürü olduğunu siz biliyor musunuz? Yani hala daha gay'lik hastalık mı değil mi, doğuştan mı, tercih mi değil mi NET CEVAP YOK. Ve ABD'de ve dünyada gayliği tedavi etmek üzerine kurulu yüzlerce klinik var ve bu kliniğe gidip bu durumdan kurtulmak isteyen, bu durumdan rahatsız olan binlerce gay var.

Yani cidden bu "entellektüelim, din de neymiş, hastalık mı; no no nooo, gerizekalı bilmiyor musun WHO hastalık değil dedi" tavırlarınız çok sıktı. Sizin teoreminiz, yani gay insanların değiştiremeyeceği birşeydir ve herkes uluortaa sevişsin, yaşasın özgürlük, kara cahillere inat erkek erkeğe her türlü gider demeniz de bana komik geliyor. Din açısından, bilim açısından benim düşüncelerimin sizinle aynı olmaması sizin daha NET bildiğiniz anlamına gelmez. Çünkü ortada ispatlanamamış bir durum ve bana göre Allah tarafından yasaklanan ve sizin umrunuzda olmayan bir konu var.

Gay'lere saygım olması, onları dışlamamak vs vs hepimizin görevi ama tutupta erkek erkeğe sevişmek normaldir demediğim için bunca yaftalama yapmanız beni fazlasıyla sıkmaya başladı.

Eşcinselliğin hastalık olmadığına taa 1970'lerde global olarak karar verildi, bizim millet hâlâ daha eşcinselliğin hastalık olduğunu sanıyor ve savunuyor. :KK70: Kendileri her şeyi çok iyi bildikleri için ısrarla 'sonradan olma' konusunda direnip bir de kendilerince komik şeyler ortaya sunuyorlar. İşin günah sevap kısmına hiç girmiyorum bile, başkasının günahına karışmayı da çok seven bir milletiz. Okuduğunu anlamaktan aciz insanlara laf anlatmakla uğraşmayın bence, he he deyin geçin. Nasıl olsa bizim milletimiz parkta sarılan ya da öpüşen heteroseksüel çiftleri bile dövecek kadar sevgiden uzak bir millet. Eşcinseller gerçek aşkı buldukları zaman çok mutlu oluyorlar, belki gizlenmek zorunda kalıyorlar ama kendi dünyalarında çok mutlular onlar doğru partneri bulduktan sonra, siz hâlâ burada konuşmaya devam edin. Birileri size rağmen çok mutlu yani.

Ya bir de o kadar biliyorsunuz ve eşcinselliğin kaynağını buldunuz madem, burada konuşacağanıza yazın bir bilimsel makale de insanlık faydalansın. Böyle boş boş atar gider yapacağınıza net bir bilgi dökümante edilsin, biz de Türkler gay'liğin sebeplerini buldu diye gurur duyalım sizle...

Tabi varsa NET, İSPATLI, TUTARLI, DENEYSEL ve TEKRARLANABİLİR bir bilgi birikiminiz.....

İşkembeden sallamakla entel dantel olunmuyor sayın Doç. Dr. Wurstria...

Neden her gelen diğer görüşe komik saçma bilmem ne diyor. Bana dediğiniz aşikar zira bunu ben savundum.

WHO'nun her aldığı karar kanun mu? Bu kararı alma (yani hastalık kategorisinden çıkarma) sebebinin ispatlanan bir olgu değil de, gay'liğin gerçek sebebini bulamamaları ve bulamadıkları için hastalık mı değil mi net cevap verememelerinden ötürü olduğunu siz biliyor musunuz? Yani hala daha gay'lik hastalık mı değil mi, doğuştan mı, tercih mi değil mi NET CEVAP YOK. Ve ABD'de ve dünyada gayliği tedavi etmek üzerine kurulu yüzlerce klinik var ve bu kliniğe gidip bu durumdan kurtulmak isteyen, bu durumdan rahatsız olan binlerce gay var.

Yani cidden bu "entellektüelim, din de neymiş, hastalık mı; no no nooo, gerizekalı bilmiyor musun WHO hastalık değil dedi" tavırlarınız çok sıktı. Sizin teoreminiz, yani gay insanların değiştiremeyeceği birşeydir ve herkes uluortaa sevişsin, yaşasın özgürlük, kara cahillere inat erkek erkeğe her türlü gider demeniz de bana komik geliyor. Din açısından, bilim açısından benim düşüncelerimin sizinle aynı olmaması sizin daha NET bildiğiniz anlamına gelmez. Çünkü ortada ispatlanamamış bir durum ve bana göre Allah tarafından yasaklanan ve sizin umrunuzda olmayan bir konu var.

Gay'lere saygım olması, onları dışlamamak vs vs hepimizin görevi ama tutupta erkek erkeğe sevişmek normaldir demediğim için bunca yaftalama yapmanız beni fazlasıyla sıkmaya başladı.
Sizin sıkılmanız benim umurumda değil, yorumumu yazdım geçtim ve yorumunuzun tamamını okumadım bile. İstediğinizi düşünün, ben şahsen laf anlatmakla uğraşmam yıl olmuş 2015, herkes kendi yaşadığına baksın. Bana göre bu konunun tartışılacak bir tarafı yok, içinde çocuk, ensest ve rıza dışı bişey olmadığı sürece sorun yok benim için. Tekrar alıntı yapacak olursanız veya bir başkası alıntı yapacaksa peşin olarak söyleyeyim, cevap yazmakla vaktimi harcamayacağım çünkü dediğim gibi, tartışılacak tarafı yok benim için. :)

Ya bir de o kadar biliyorsunuz ve eşcinselliğin kaynağını buldunuz madem, burada konuşacağanıza yazın bir bilimsel makale de insanlık faydalansın. Böyle boş boş atar gider yapacağınıza net bir bilgi dökümante edilsin, biz de Türkler gay'liğin sebeplerini buldu diye gurur duyalım sizle...

Tabi varsa NET, İSPATLI, TUTARLI, DENEYSEL ve TEKRARLANABİLİR bir bilgi birikiminiz.....

İşkembeden sallamakla entel dantel olunmuyor sayın Doç. Dr. Wurstria...
:D

Sizin sıkılmanız benim umurumda değil, yorumumu yazdım geçtim ve yorumunuzun tamamını okumadım bile. İstediğinizi düşünün, ben şahsen laf anlatmakla uğraşmam yıl olmuş 2015, herkes kendi yaşadığına baksın. Bana göre bu konunun tartışılacak bir tarafı yok, içinde çocuk, ensest ve rıza dışı bişey olmadığı sürece sorun yok benim için. Tekrar alıntı yapacak olursanız veya bir başkası alıntı yapacaksa peşin olarak söyleyeyim, cevap yazmakla vaktimi harcamayacağım çünkü dediğim gibi, tartışılacak tarafı yok benim için. :)

Yahu alıntılanıp sana cevap yazılmasından bu kadar hoşnut değilsin, hangi akılla burada yazdıklarıma aklınca laf koyuyorsun. İlk yazdığın paragrafı mahallendeki ayşe teyzeye yazmadın sanırsam.

Bana ve benim gibi düşünenlere (ki o alıntının ilk 4-5 cümlesini şahsıma yazdığın çok nettir çünkü başka bunu savuna yok konuda) laf çarpıp sonra bana tokunmayın yırtarım tavrı da çok entellektüelce.

Ne düşünürsen düşün umrumda değil emin ol ama laf atarsan illaki cevap alırsın...

Bir de okuduğunu anlamamakta direnen insanlarız ya biz, sen okumadan cevap veren olarak tarih yazabilirsin.... Okumadan anlıyorsun, wuuuuuu, Doç demişim pardon ordinaryus Wurstria....

Son düzenleme:
Siz hâlâ daha burada boş boş çene yormaya devam edin, mutlu ve hayatından memnun, kendini seven ve kendiyle gurur duyan bir sürü eşcinsel insan var yani sizin burada buna hastalık, sapıklık falan demeniz onların zerre kadar umurlarında değil, haberiniz olsun. Sana göre hastadır, bana göre normaldir; onlar ise hayatın tadını çıkarmakla meşgul yani siz laf salatasına devam edin, kolay gelsin. :)

Bu da laf koyup gitme çabasında olanlara yazımdır;

Eşcinsellerle arkadaş olmam, onları sevmem ve onların hayatlarını dilediklerince yaşamasına saygı duymam, onların hemcinsleriyle sevişmesini normal karşılamama engel değil. Hastalık, travma, tercih sebebi olma durumu sizi neden bu denli ürkütüyor ve delirtiyor anlamış değilim. Yahu gripte hastalık, kanserde, migrende... Hastalığı neden bu derece iğrenç birşeymiş gibi algılayıp, bu bir hastalık olabilir ve tedavisi mümkün düşüncesini hazmedemiyorsunuz anlayamıyorum.

Bunu savunan psikologlar, proflar var yahu? VE 30 KERE DE DEDİM, EŞCİNSELLİK SEBEBİ İSPATLANMIŞ DEĞİLDİR. Sonradan olmuş, hastalıkmış, tercih sebebi, doğuştan vs vs çok çok fazla teorem var ve benim mantığıma yatan travma sonucu küçük çocukluk dönemlerinde sonradan olma durumu. Belki sizin dediğiniz doğrudur ama bu bana mantıklı geliyor. Bunun için size cahil, salak demiyorsam sizin de ispatı olmayan birşeye bu denli körü körüne saplanıp karşı tarafı hor görmeye hakkınız yok. İspatlarsınız gelirsiniz başım üstüne.

Eşcinselleri taşlayalım, afaroz edelim, yakalım, yıkalım desem amenna da, karşı tarafı direk gerizekalı yerine koyma çabasıyla dinlediğiniz için asıl siz sabit fikirlisiniz.

Back