• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye, eşcinsel dostluğunda sondan üçüncü

kizkurusu kizkurusu kiiizzzzzz sen ne seker seysin yahu ???? Sen büyüdünmü okula gidiyormusun bakiiiimmm ??? Yasin kac cocugum ?:rolleyes::KK8::KK45:
Sümüklü seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii , sen öğlen uykuna yat kalk annemmmmmmmmmmmmmmmm, altına da CIS yapmadiysan sana ödül o halde cevap yazarımmmm

Seni gidi sidikli Zekiye ye benzeyen eşcinsel avukatiii kizzzzzzz sen boşver bunları sana.mi kaldı sen AKPnin başarısı karşısında aglayacagin güne odaklan bize göre yüzde kırk bile kotu size gore küçük rakamlar bile basari yaaaaaa :KK49::KK46::KK48::KK45::KK54::KK53:

http://www.notral.com/2011/02/escinsellik-hastalk-m-tercih-mi.html

Zahmet edip okursunuz umarım.

Yani bu makale doğru gelmeyebilir size, ispatlı da değil evet ama bu makaleyi yeni buldum ve okudum ve garip şekilde benim dediklerimi destekliyor.

Haa siz de ingilizce türkçe makale bulun atın okuyalım.

Ama münkünse insanları cahil yerine koymadan savunun düşüncelerinizi.

Sümüklü seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii , sen öğlen uykuna yat kalk annemmmmmmmmmmmmmmmm, altına da CIS yapmadiysan sana ödül o halde cevap yazarımmmm

Seni gidi sidikli Zekiye ye benzeyen eşcinsel avukatiii kizzzzzzz sen boşver bunları sana.mi kaldı sen AKPnin başarısı karşısında aglayacagin güne odaklan bize göre yüzde kırk bile kotu size gore küçük rakamlar bile basari yaaaaaa :KK49::KK46::KK48::KK45::KK54::KK53:

Sümüklü mü?

Allah aşkına doğru yanlış fikrinizi savunun, günahı, sevabı tartışalım da sümüklüüüü, sidikli ne ya?

Cidden şu yazım tarzından ötürü insanın kapıyı örtüp gidesi geliyor...

El insaf birazcık saygı, edep, görgü. Şunu yazan insana sorsan Elhamdülillah müslümandır.

Sen dar görüş, benim.on
http://www.notral.com/2011/02/escinsellik-hastalk-m-tercih-mi.html

Zahmet edip okursunuz umarım.

Yani bu makale doğru gelmeyebilir size, ispatlı da değil evet ama bu makaleyi yeni buldum ve okudum ve garip şekilde benim dediklerimi destekliyor.

Haa siz de ingilizce türkçe makale bulun atın okuyalım.

Ama münkünse insanları cahil yerine koymadan savunun düşüncelerinizi.

Sümüklü mü?

Allah aşkına doğru yanlış fikrinizi savunun, günahı, sevabı tartışalım da sümüklüüüü, sidikli ne ya?

Cidden şu yazım tarzından ötürü insanın kapıyı örtüp gidesi geliyor...

El insaf birazcık saygı, edep, görgü. Şunu yazan insana sorsan Elhamdülillah müslümandır.

Sevgili dar görüş
Lütfen kapıyı çarp ve çık
Ya.okuma yazman varsa önceki mesajlarima.bakarsın adamı zorla günaha sokmayin be. Ben.o ufakliga on kez.dedim dalga geçmeden.konuş düzgünce yaz yazılanlara gir bak okunan varsa o da halaaaaaaa çocuk seker şey vs yazıyor . simdi benim yaptığım ağza gore şerbet tamam mi . adamına gore muamele. Ben gayet normal yorumlarda yapıyorum da anlayana. Önce oku yazan ne yazmış.sonra ben ne yazmıştım.simdi uza

Sen dar görüş, benim.on

Ne yazdığın belli değil, alıntı yapmayı öğren önce. İlkokula giden çocuğun, yeğenin varsa söyle bi el atsın. Alıntı alıp bir de milletin alıntısının içinde hakaret ediyorsun..

Kadın sana laf sokmuş sen sidikli çişli demişsin. Biraz daha ilkokul seviyesine inmeden kk'ya yakışır laf soksan böyle batmayacak. Böylesi seviyeyi düşürmeye hakkın yok.

Millete sidikli çişli uzaa diye laf yetiştirdiğimde ortalama 7 yaşındaydım...

Ne yazdığın belli değil, alıntı yapmayı öğren önce. İlkokula giden çocuğun, yeğenin varsa söyle bi el atsın. Alıntı alıp bir de milletin alıntısının içinde hakaret ediyorsun..

Kadın sana laf sokmuş sen sidikli çişli demişsin. Biraz daha ilkokul seviyesine inmeden kk'ya yakışır laf soksan böyle batmayacak. Böylesi seviyeyi düşürmeye hakkın yok.

Millete sidikli çişli uzaa diye laf yetiştirdiğimde ortalama 7 yaşındaydım...

Hahaha devamını okumayan sen,ilkokula.giden birinden yardim al istersrn yada iyi bak ben.okuyorum.şuan.bi kısmını alıp yazma.

Artı sana batan ne var ve nerene?

Atlama.herşeye seni ilgilendirmeyen.şeylere .

Sana açıklama yapmak gibi bir.durumum yok yaz yaz.kendin oku şekerim hadi uza.sende

Hahaha devamını okumayan sen,ilkokula.giden birinden yardim al istersrn yada iyi bak ben.okuyorum.şuan.bi kısmını alıp yazma.

Artı sana batan ne var ve nerene?

Atlama.herşeye seni ilgilendirmeyen.şeylere .

Sana açıklama yapmak gibi bir.durumum yok yaz yaz.kendin oku şekerim hadi uza.sende

Senin gibi düşüncesi olmayıp insanları hakaret etmeyi maharet sanan insanlar için gelsin....

images.jpg

homofobik insanlarin aslinda bilincaltinda buna cook yatkin oldugunu dusunuyorum..nefret bu yuzden bence.

Back