- 27 Mayıs 2015
- 297
- 622
- Konu Sahibi Pintiminti
İsterse 50 tane restoran olsun ben yabancı bi ülkede yaşamak istemem o sadece bir örnekti benim için bi çok nedeni var...
Size mutluluklar yani ne diyim
Bende kendi ülkemde mutluyum çok şükür istediğim saattede dışarı çıkıyorum burda eşimle beraber ayrıca o Türkiyenin her yeri için geçerli değil örneğin eşimin memleketinde kapılarda insanlar evinin anahtarını bırakıp çıkarlar gece dışardada olsan hiç sıkıntı olmaz zaten yanımda eşim varken nerde olursam olayım sıkıntı yok
Sizin dediğiniz şeyler uğruna vatanımı ve sevdiklerimi bırakıpda gurbette yaşamakda bana hiç cazip gelmiyor :) bende bişey alırken ikinci bi defa düşünmek zorunda kalmıyorum zaten çünkü ihtiyacım olduğu kadar alıyorum...
Aynen bu kadar tecavüz, hırsızlık haberleri yalan zaten, yahu sizin memleketinizde öyle olabilir ama ülke genelinde sokakta rahat yürüyen kadın sayısı kaç acaba?
Ayrıca siz iki kez düşünmeden alıyorsanız ne mutlu size demek ki durumunuz yerinde, çok sayıda insanın da iki değil 5 kere düşündüğü gerçeği değişmiyor değil mi?
Ülkemizi sevmek çok normal herkes sever ama allah askına gerçekleri görmek bu kadar zor değil.
Konu sahibi bence de kesinlikle Amerika.