Turkcellden Sikayetciyim !

Charm

Whats up ?
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2007
10.881
24
408
İstanbul
Agustos ayında iPhone kampanyası ıle bırlıkte turkcell faturalı hat almıstık.. Aylık taksıtı 100 kusur...
Kampanyanın ıcınde 150 dk sms 150 dk bedava konusma (her yone) dahıl. 4 gb ınternet paketı. ek olarak bunu asan gorusme yapıldıgında faturanıza yazılıyor.

Ancak Hattı kullanmaya basladıgımızdan berı uc faturada sacma sapan sıstem karısıklıklarıyla fazla tutarlar gelmeye basladı. ustelık telefonu dogru duzgun kullandıgım da soylenemez..
Fatura bılgısı geldıgınde ınternetten odeme yaptıgım 134 tl lık bır tutar. belkı ılk fatura sebebıyle gelmıstır dedık.
ıkıncı ay 34 tl geldı. ve bılgı geldıgının ertesı gunu telefon kullanıma kapandı. musterı hızmetlerını aradıgımda sıstemde karısıklık oldugunu odenmesı gereken bır faturanın oldugunu ancak sıstemde bunun gorunmedıgını ve oncekı aya ait 104 tl lık bır fazla odemenın bulundugunu soyledı !!

Islem ıkı gun sonra gerceklestı 104 tl lık fazla acıgın dıger ayların odemesınden dusulecıgı soylendı !

ucuncu ay faturası bılgısı geldı 68 tl.. 1 gun sonra hattın kapanacagı bılgısı geldı. az once aradım musterı hızmetlerını... Meshur kaliteli hızmetlerı her zaman oldugu gıbı yıne sistem karmasası ıcınde ve yıne fatura hesaplarım bılgısayarlarından gorunmuyor. ancak bu aya aıt fatura aslında 172 tl ımıs. 104 tl lık kısım dusuldukten sonra kalan kısmı bana bıldırılmıs.

Benım elıme dogru duzgun almadıgım bu telefon acaba hangı ara 150 sms ve 150 bedava dakıkayı konusup bıtırdıkten sonra 172 tl lık bır fatura ortaya cıkarıyor anlamadım.
Boyle bı fatura tutarının ımkansız oldugunu soyledım. bırakın faturayı bedava dakıkalarımın bıle bıtmemıs olması lazım ??

Turkcel her zaman oldugu gıbı yıne kazıklıgını gosterdı. Hıcbır dogrulugu ve sıstematık akısı duzgun olmayan kampanyalarıyla mılletı soyup soğana cevırmeye gayretli.
iPhone almıs bulundugun ıcın kampanyaya baglı olarak 12 ay bu hattı kullanmak zorundayım ne yazıkkı.
Ama bu sure bıter bıtmez baska bır operatore gececegım..

Kesınlıkle turkcelden memnun degılım !!
hıcbır kampanyasına aldanmayın helekı iPhone kampanyasından yararlanmayı dusunuyorsanız hemen vazgecın !!

Son düzenleme:
canım eşimde 4+4saat kampanyası sabit 25 lira diyerek girdi ama biaya sonra 68 bi sonraki ay daha farklı bi fatura geldi eşimde pişman oda degiştirmeyi düşünüyo dogru dürüst konuşmuyorum genede fazla geliyo diyo

O da mı iPhone kampanyasından aldı yoksa normal baska bı tarıfemı canım ?

cep telefonlarında ayrıntı istenmiyormu kızlar isteseniz sonrada ayrıntıyı götürüp gözlerine soksanız işe yararmı acaba..

bikaç şikayet sitesi var üye olun;ve yazın şikayetlerinizi;o zaman öyle bir ciddiye alıyorlar ki!!ben geçen ay baktım kendim halledemiyorum;avea'yı;telekom'u,istikbali şikayet ettim..tüm işlerim halloldu-tatlicadiarzu-

Lanet olası turkcell ıle dun esım hat sahıbı olarak gorusmus..
Turkcell de 39 tl fazla odememız halen mevcutmus. fatura odemeyecekmısız bu ay..
Tamam dedım halloldu...

Rezıl kepaze hızmetlerınden bugun fatura bılgısı mesajı tekrar gelerek telefonum yıne gorusmeye kapandı !!!!
Az once aradım musterı hızmetlerını... Bu ne zaman calıstıgını ve ıse yaradıgını anlamadıgım sistemlerı yıne fatura bılgılerını EKRANLARINDA GOSTERMIYOR !!!
Gozuken tek sey borcum yok ve ustelık 39 tl fazla odemem mevcut yanı alacagım var ve benım hattım KAPALI 3.KEZ !!

Lutfen yarın arayın arkadaslar yardımcı olsun dedı hanımefendı....
Ben sızın sıstemınıze de telefonunuza da cok guzel sayar dokerdım ama ortam musaıt degıl..
Bır dahakı ayda boyle olursa dava acıcam be yeter bu ne her ay her ay !!

ben yıllardır türkcell kullanırım.. tamam pahalı ama hiç bir sorun çıkmıyor...
ama gerçekten çok ayıp böyle bir şey..herkes köprüyü geçene kadar iyi... satacağını satmış böyle yapmış demekki...yazıklar olsun ozaman bu kalitede bi şirkete...

yok canım eşiminki iphone kampanyasından degil normal kampanyaydı eşim degiştirdi zaten

arkadaşlar buseferde ben magdur oldum turkcell tarafından ayın 14nde akşam hattımı kontörlüden faturalıya geçirdim dün ögreniyorumki henüz kimseyle görüşme yapmamış olmama ragmen( toplam 5dk.20sn. görüşme yapmışım eşimle oda turkcell yani)diger gsmleri aramadım cepte internete abone degilim ve 401lira güncel borcum oldugunu gördüm müşteri hizmetlerini aradım bana diyoki daha kesilmiş faturam olmadıgı için ekranda göremiyomuş önce fatura kesim tarihini beklemeliymişim peki ozaman bu fatura benim önüme çıkmıyacakmı diyorum ses yok önce fatura kesim tarihi 10 ocak tarihini beklemeliymişim böyle saçmalık varmı allah aşkına

Aynen türkcell ile muhatap olmayın..

Etrafınızdaki bir kaç kişi toplanın şikayet sitelerine, tüketici hakları hakem heyetine şikayet edin...

Gerçi ben ulaşamadım tüketici hakları hakem heyetine o ayrı
...

canım maksat ortada.fatura kesildikten sonra ödemeye mecbur bırakacaklar seni demekki.benimde kardeşim kamu hattı almıştı aylık heryöne 45 tl diye.bedava dakikaları doldurmadığı halde her ay 150 tl den aşağı gelmedi faturası

canım eşim bugün gidip turkcel bayisinden konuşmuş bi sistem hatası vardır demişler ama düzeltme durumları yokmuş fatura kesimini bekleyelim demişler ya ozamanda faturayı öde bi bakalım diycekler uzun sürecege benziyo bunlardan sonuç almamız tüketici şikayet sitesine yazdık bakalım bi sonuç çıkacakmı

kontürlü hat dururken kusura bakmayında arkadaşlar,faturalı hat almanızı anlamıyorum.faturalıda çok süprizler oluyor,verigsi çartı curtu kazıklanıyorsun ama kontürlüde nekadar konuştuğunu ve ne kadar kontürün kaldıüını biliyorsun.paran kadar konuşuyorsun.faturalı hat cidden gereksiz.ha siz biz kazıklanmak istiyoruz diyorsanız bilemem

beh haberlerde duydum geçen bütün kontürlü hatlar biticekmiş kıslar herkes konuşcagı kadar satın alcakmış örnegin 20tl die yeni uygulamaymış içine ettiler hatların yarışcak die firmalar kampanyalarla insanları zorla faturalılara yönlendirmeye çalışıp ceplerinde 15tl vergi koparıyolar

bende bildim bileli turkceliyim ama baktım hiç konuşmadam kontür bitiyor gittim

aveaya yazıldım yeni hat şimdi 2,5 saat konuşabiliyorum sabit fiyat ayda 15 tl

oh beeeeeeeeee güzelmiş tavsiye ederim

çok pahalıı t.celll .. bizbize hepimize tarifesinden bnmkii amaa 70 aşağıı faturamm gelmio her yerdenn geçiriolar kıscasııı t.cell faturalıı sakınn geçmeyinn derim.. birdee bn hattımı yeni almıştmm bana hiç vergidenn felann bahsetmemişlerdii 60 Tl ilk fatura 23 Tl de taksitlerlee vergii ödüorumm hattı iptall ettirsemm bilee 23 TL yi ödemek zorundaymışım zorumaa gidioo yaa... baştaa sordummm bölee bii vergiden bahsetmemişlerdi

iptall ettircemmm borcunu bii ödimm paramm oluncaa nefrett ediorum T.celden

benım esımde faturalı hat aldı aylık sabıt ucret ödicektı yaklasık 1 yıldır kullanıyor ama daha bız 1 ay bıle duzgun geldıgını görmedık her ay fatura fazla gelıyor arıyoruz dıyolarkı sabıt fıyat artıı.. her ay yenı bır ıslem vergı yok dedıler ama yıne vergı alıyolar. bu ay fazla konustu ıslerınden dolayı 1 saat askım 27 lıra normal gelmesı gereken fatura 1 saat gectı dıye 80 cıvarında geldı yanı dusunun 1 saate ne kadar fark koyuyolar. kesınlıkle turkcel tarafı deılız ama mecburen kullanıyoruz. aslında dıger operatorlere gecmek istiyoruz ama hangısı ne sekilde güvenılır onuda bilmiyorum... hepsı para tuzagı beee aslında bir şekılde koparıyolar koparacaklarını. kime guvenecegımızı sasırır duruma geldık valla

bısey dıyemıyorum artık... valla ben zaten iphone u kampanyasıyla almak ıcın aldım.
ama bu ugrastıklarım ıcın ıllallah ettım. kontrat bıter bıtmez operator degıstırecegım dırek suan yapamıyorum.
bu arada ben bu sorunla epey bı yogun ugrastım. musterı hızmetlerı olsun sıkayet sıtelerı olsun gunde kac kere ırtıbata gectım sınır saldım ama pesını bırakmadım bıraksaydım her ay kazıkların sonu gelmeyecektı. sonra musterı hızmetlerı ılgılenmeye basladı sıkayet sıtesınden bılgılendırılmıs olarak ta ayrı aradılar gunde 5-6 konusma yaptım sorunu cozene kadar ugrastım onlar bulmaya calısıp benı aradılar bır kac kere sonunda salaklıgın bu kadarı olur dıcek bır yanlıs ortaya cıktı. bu yanlıs yuzunden ben her ay fazla fazla oducektım enayı gıbı. sorun ıse musterı hızmetlerınde bulunan akıllı bır bayan sayesınde olusuyor demekkı tam bılgısı olmadıgı bır konuda bır ıslem yapıyor sonrası bunlara sebep oluyor ıste... artık ne denır bılemıyorum.. sımdı faturalarım duzgun gelıyor artık cok gorusme yapmadıgım ıcın aylık kontrat taksıtı dısında cuzzı bır rakam oduyorum sonunda.. yanı olması gerektıgı gıbı..

bu 401 tl aman canım olsun bu seferde oduyelım denılecek bır rakam degıl. bunun pesını de bırakmayın zaten odersenız dıger aylarda elınızı cebınızden cıkaramazsınız sınır bozucu olsada ugrasın pesını bırakmayın.

arkadasım alttakı arkadasın yazısını senın ıcın alıntıladım.
yanı faturalıda bu oyunları yapan fırmalar kontorlude yapamıyor mu sence.
ben her ıkısını de kullandım. turkcell kazıktır. bu bu kadar.

bende bildim bileli turkceliyim ama baktım hiç konuşmadam kontür bitiyor gittim

aveaya yazıldım yeni hat şimdi 2,5 saat konuşabiliyorum sabit fiyat ayda 15 tl

oh beeeeeeeeee güzelmiş tavsiye ederim

valla ben 10 yıldır turkcell kullanıyorum...
hiç de konuşmadan kontürüm gitmedi
kontürlü hat benimkisi..evet uygun tarifesi yok ama 10 yıldır herkeste bu numara var annem eşim dışında da kimseyi aramıyorum

Son düzenleme:
bısey dıyemıyorum artık... valla ben zaten iphone u kampanyasıyla almak ıcın aldım.
ama bu ugrastıklarım ıcın ıllallah ettım. kontrat bıter bıtmez operator degıstırecegım dırek suan yapamıyorum.
bu arada ben bu sorunla epey bı yogun ugrastım. musterı hızmetlerı olsun sıkayet sıtelerı olsun gunde kac kere ırtıbata gectım sınır saldım ama pesını bırakmadım bıraksaydım her ay kazıkların sonu gelmeyecektı. sonra musterı hızmetlerı ılgılenmeye basladı sıkayet sıtesınden bılgılendırılmıs olarak ta ayrı aradılar gunde 5-6 konusma yaptım sorunu cozene kadar ugrastım onlar bulmaya calısıp benı aradılar bır kac kere sonunda salaklıgın bu kadarı olur dıcek bır yanlıs ortaya cıktı. bu yanlıs yuzunden ben her ay fazla fazla oducektım enayı gıbı. sorun ıse musterı hızmetlerınde bulunan akıllı bır bayan sayesınde olusuyor demekkı tam bılgısı olmadıgı bır konuda bır ıslem yapıyor sonrası bunlara sebep oluyor ıste... artık ne denır bılemıyorum.. sımdı faturalarım duzgun gelıyor artık cok gorusme yapmadıgım ıcın aylık kontrat taksıtı dısında cuzzı bır rakam oduyorum sonunda.. yanı olması gerektıgı gıbı..

bu 401 tl aman canım olsun bu seferde oduyelım denılecek bır rakam degıl. bunun pesını de bırakmayın zaten odersenız dıger aylarda elınızı cebınızden cıkaramazsınız sınır bozucu olsada ugrasın pesını bırakmayın.

canım bırakmadık ama ugraştıracaklar ya dün kaç dakikam kaldıgına dair msj geldi 60+60 yani 120dk,dan 117 dk varmış nasıl böyle yaptılar anlamadık turkcelle şikayet maili attım ilgilenicez demişler şikayet sitesinede araştırıcaz diye yazmışlar ayrıca nesrincim ben zaten aveaya geçmek istedimde eşim illaki benim gibi olsun diyerek faturalıya geçirdi çünkü kendiside 60+60 paketine abone ve o böyle şeyle karşılaşmadı bubda benim şansima oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…