bikaç şikayet sitesi var üye olun;ve yazın şikayetlerinizi;o zaman öyle bir ciddiye alıyorlar ki!!ben geçen ay baktım kendim halledemiyorum;avea'yı;telekom'u,istikbali şikayet ettim..tüm işlerim halloldu-tatlicadiarzu-
arkadaşlar buseferde ben magdur oldum turkcell tarafından ayın 14nde akşam hattımı kontörlüden faturalıya geçirdim dün ögreniyorumki henüz kimseyle görüşme yapmamış olmama ragmen( toplam 5dk.20sn. görüşme yapmışım eşimle oda turkcell yani)diger gsmleri aramadım cepte internete abone degilim ve 401lira güncel borcum oldugunu gördüm müşteri hizmetlerini aradım bana diyoki daha kesilmiş faturam olmadıgı için ekranda göremiyomuş önce fatura kesim tarihini beklemeliymişim peki ozaman bu fatura benim önüme çıkmıyacakmı diyorum ses yok önce fatura kesim tarihi 10 ocak tarihini beklemeliymişim böyle saçmalık varmı allah aşkına
arkadaşlar buseferde ben magdur oldum turkcell tarafından ayın 14nde akşam hattımı kontörlüden faturalıya geçirdim dün ögreniyorumki henüz kimseyle görüşme yapmamış olmama ragmen( toplam 5dk.20sn. görüşme yapmışım eşimle oda turkcell yani)diger gsmleri aramadım cepte internete abone degilim ve 401lira güncel borcum oldugunu gördüm müşteri hizmetlerini aradım bana diyoki daha kesilmiş faturam olmadıgı için ekranda göremiyomuş önce fatura kesim tarihini beklemeliymişim peki ozaman bu fatura benim önüme çıkmıyacakmı diyorum ses yok önce fatura kesim tarihi 10 ocak tarihini beklemeliymişim böyle saçmalık varmı allah aşkına
kontürlü hat dururken kusura bakmayında arkadaşlar,faturalı hat almanızı anlamıyorum.faturalıda çok süprizler oluyor,verigsi çartı curtu kazıklanıyorsun ama kontürlüde nekadar konuştuğunu ve ne kadar kontürün kaldıüını biliyorsun.paran kadar konuşuyorsun.faturalı hat cidden gereksiz.ha siz biz kazıklanmak istiyoruz diyorsanız bilemem
bende bildim bileli turkceliyim ama baktım hiç konuşmadam kontür bitiyor gittim
aveaya yazıldım yeni hat şimdi 2,5 saat konuşabiliyorum sabit fiyat ayda 15 tl
oh beeeeeeeeee güzelmiş tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?