- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.406
Sebeb olarak ne dedınız inceden inceye ne dokundurdunuz merak ettım kazen beyNot : şimdi aradılar neden düşük pakete geçtiğim sorgulandı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sebeb olarak ne dedınız inceden inceye ne dokundurdunuz merak ettım kazen beyNot : şimdi aradılar neden düşük pakete geçtiğim sorgulandı.
55 tl mi kesilmiş?Vodafonenun da geri kalır yani yok Arakana yardım mesajı atmıştim. 30 tl lik faturam 85 gelmiş artık kim de hata bilemedim. Sonra musteri hizmetleri aramış faturaniz bu ay yüksek gelmiş. Eee ? Sizi başka bi tarifeye geçirelim sadece size özel vay be ben neymisim sadece bana özel tarife yapmışlar. Kalsın kalsın lazım değil dedim neden diyor birde. Istemiyorum yahu. . Anlamiyolar ama aramaya devam hala
55 tl mi kesilmiş?
1 Sms 5tl oluyor normalda.
Araştırmadınız mı,neden kesilmiş o 55 tl?
Siz Müşteri hizmetlerini arayıp,Neden böyle oldu dediniz mi?Yardım ettim yardım edilecek hale geldim :) 10 tl normalde sms
Siz Müşteri hizmetlerini arayıp,Neden böyle oldu dediniz mi?
Bende mesaj attım ama benden 5 tl kesildi. Siz hangi kurum aracılığıyla gönderdiniz parayı?