Turkcell Sper Lig 2009-2010 sezonu"nun kritikleri...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizimkiler kupayı aldıkda kendimizi affetdirdik deyipte gevşemezlerse alırız maçıda.....:olmaz:
Bilirsin huyları kurusunlar öledirler laf aramizda...
CADIARZU

Bir rivayete göre Alex maçtan önce niye çıkıyoruz şimdi bu maça gibi bi şey söylemiş..Bu adamlara da maç beğendiremiyosun..Yine anadolu takımlarına karşı konsantre olamazlarsa yandık..Derbilerde oyna diğer maçlarda yan gel yat..Gerçi Daum disiplini var artık ama..Geçen seneden gözüm korktu..

süper burası cennet delikafadulden fenerbahçelilerle dolu :))) artık bende burdayım FENERBAHÇEEMM :lepi:

aranızda guizayı anlayan var mı? geçen sezon kaçırdığı goller şaka gibiydi bu sezon ne biçim anladıysam nolym walla bide kupa maçını tam izleyemedim semih neden yoktu? forvete tek guizayı koymuş daum??

Ne yazık ki Daum da tek forvet oynatacak..Alex olduğu için çift forvet biraz riskli..Ama aslında kendi sahasındaki maçlarda oynatabilir..Semih sakat bu arada..Guiza da inşallah düzelir bu sene..Adam bizi deli etmeye geldi sanki..

Ne yazık ki Daum da tek forvet oynatacak..Alex olduğu için çift forvet biraz riskli..Ama aslında kendi sahasındaki maçlarda oynatabilir..Semih sakat bu arada..Guiza da inşallah düzelir bu sene..Adam bizi deli etmeye geldi sanki..

hehe :))) aynen ya geçen sezon bilerek mi öyle aptalca golleri kaçırıyodu istediği zaman güzel oynayabiliyomuş demekkki yoksa aziz mi bi işler çevirdi CADIARZU :))) uğur da evlendi hadi bakalım hayırlı olsun inşallah futbolu düzelir evlilik sonrası

Uğur da biraz zor bu kadroda yer bulur..Dos Santos geldi ya..CADIARZU

Uğur da biraz zor bu kadroda yer bulur..Dos Santos geldi ya..CADIARZU

aynen bencede yedek kulübesine mahkum bakalım ya nasıl iyi olacaksa öyle olsun.ama daum takımı tanıdığı için biraz daha rahatım aragonesi hiç söylemiyoru.bide daum volkana gıcıktı ya gitck die ödüm patladı çok şükür gitmedi volkan gibi kaleci var mı yaabu arada aurelio gs gitckmiş die duydum fanatik yazmış fanatikle fotomaç çok yalan haber yapıo ama başka yerlerdede yazıo.ya kaçtı güzelm futbolcu hep aziz yıldırım yüzünden hep gurur yapıyo gideni ben hiç istemm dio öyle yapmasa daha iyi olck kesinlikle hemde volkan kaç yıllık kaleci hemde spr kaleci onun istediği parayı vermedi gitmesinede göz yumcktı ama geçen sene aragones guizaya bu sene mehmet topala para bastı.ne bilim yaw anlamak zor baya uzun yazmışım :)) karışık karışık

Ben de Aziz Yıldırımın o huyunu sevmiyorum gitmek isteyene kal demiyo..Luganoyu kaçırdık bu yüzden..Güzelim Lugano bağıra bağıra gitti.

aynen ya bide geri dönmek istedi gel demio aziz yıldırım

Dua etsinde başkan bu sene şampiyon olalım yoksa onunda işi zor..

2678.gif

Gs isteyince kıymete bindi Lugano zaten peşin para konusunda anlaşmış bizimkiler bakalım gelecekmi..

Yok Ecmelcim onun gözü yurtdışında napsın sizi Türkiye de kalcak olsa bizde kalırdı..:olmaz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back