Turkcell Sper Lig 2009-2010 sezonu"nun kritikleri...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
turkbayragirenkdaşım topigin hayırlı olsun..:nazar:..futboldan pek anlamıyorum ama ...fenerbahçeden başka takım tanımam...her zaman heryerde en büyük
FENERBAHÇEturkbayragi

Olsun canım bekleriz seni deopuyorumnanaktan

fenerbahce cumhuriyeti,
hem sarisi hem laciverti
costuruyor bu milleti
fenerbahce cumhuriyeti

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. ön elem turunda Macaristan'ın Honved takımını 5-1 mağlup etti. Güiza (3), Roberto Carlos ve Alex'in golleriyle farka koşan Kanarya, tur kapısını araladı.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Hafif geldi..:roflol:

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. ön elem turunda Macaristan'ın Honved takımını 5-1 mağlup etti. Güiza (3), Roberto Carlos ve Alex'in golleriyle farka koşan Kanarya, tur kapısını araladı.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

:nazar:kaydirigubbakcemile5turkbayragiturkbayragiturkbayragi:teytey::teytey::nazar:

evet bende geldim renkdaşlarım.
FENERBAHÇEden başka takım tanımam.
:lepi: :lepi: :lepi:
dünkü maç süperdi.
şu guiza şimdi oynadığı futbolu birde geçen sene oynasaydı ne olurdu sanki.

Anca alıştı heralde renkdaşım..Bakalım rakip zayıftı lig maçlarında da aynı performansı sergileyebilecek mi ben pek güvenemiyorum guizaya..ınşallah hep böyle olur..opuyorumnanaktan

bakalım bu sezon neler yapacak.bu hafta sonuda kupa maçı var.önemli olan o.
bu sene kupayla başlayalım.

vallahi adam normalde gol kralıydı ne olduysa bize geldikten sonra oldu.
daividde böyleydi ilk geldiğinde.sonra açıldı inşallah guizada böyle olur.

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Şu kupa maçını da almışlar olimpiyat stadına..Uğursuz geliyo orası bize :sinifsinif:

Topiğimiz hayırlı uğurlu olsun inşaallah arslanımcanım.....kaydirigubbakcemile3
İnşaallah sezon sonu burda çifte kupa kutlamaları yaptığımız günleride görürüz...:lepi:
Akşam güzel bi açılış yaptık ..5-1.....işte bu FENERBAHÇEmi seviyorum ben....alkisalkisalkis
Daumunda gol sonrası sevinçleri ne güzeldi...dede gibi uyumuyodu...yerimseniben
Pazar günde inşaallah BJK maçında aynısını bekliyorum sarı kanaryamdan.....:hooray:

Hadi bakalım güzel bi sezon açılışı için bi pasta yaptım renkdaşlarıım afiyet bal şeker olsun hepinize...........
a.s.

Topiğimiz hayırlı uğurlu olsun inşaallah arslanımcanım.....kaydirigubbakcemile3
İnşaallah sezon sonu burda çifte kupa kutlamaları yaptığımız günleride görürüz...:lepi:
Akşam güzel bi açılış yaptık ..5-1.....işte bu FENERBAHÇEmi seviyorum ben....alkisalkisalkis
Daumunda gol sonrası sevinçleri ne güzeldi...dede gibi uyumuyodu...yerimseniben
Pazar günde inşaallah BJK maçında aynısını bekliyorum sarı kanaryamdan.....:hooray:

Hadi bakalım güzel bi sezon açılışı için bi pasta yaptım renkdaşlarıım afiyet bal şeker olsun hepinize...........
a.s.

Hoşgeldin canım renkdaşımŞeniz Pasta da çok güzel olmuş ellerine sağlıkopuyorumnanaktan Daum bu sene çok farklı her şey güzel olacak..

İnşaallah renkdaşlarım...:nazar:
Bu yıl içinde güzel işler yapıcak gibi geçiyo daum için......
Hadi ben şimdilik kaçıyorum.....
Hepinize sarı lacivert günler......a.s.
Hayırlı cumalar arkdaşlarım..öpüldünüz......kaydirigubbakcemile3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back