- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- 1.073
turkbayragirenkdaşım topigin hayırlı olsun....futboldan pek anlamıyorum ama ...fenerbahçeden başka takım tanımam...her zaman heryerde en büyük
FENERBAHÇEturkbayragi
Olsun canım bekleriz seni deopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
turkbayragirenkdaşım topigin hayırlı olsun....futboldan pek anlamıyorum ama ...fenerbahçeden başka takım tanımam...her zaman heryerde en büyük
FENERBAHÇEturkbayragi
tabiki cnm her zaman burdayımmmmm:kedi:Olsun canım bekleriz seni deopuyorumnanaktan
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. ön elem turunda Macaristan'ın Honved takımını 5-1 mağlup etti. Güiza (3), Roberto Carlos ve Alex'in golleriyle farka koşan Kanarya, tur kapısını araladı.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
Hafif geldi..:roflol:
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. ön elem turunda Macaristan'ın Honved takımını 5-1 mağlup etti. Güiza (3), Roberto Carlos ve Alex'in golleriyle farka koşan Kanarya, tur kapısını araladı.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
Hafif geldi..:roflol:
Topiğimiz hayırlı uğurlu olsun inşaallah arslanımcanım.....kaydirigubbakcemile3
İnşaallah sezon sonu burda çifte kupa kutlamaları yaptığımız günleride görürüz...:lepi:
Akşam güzel bi açılış yaptık ..5-1.....işte bu FENERBAHÇEmi seviyorum ben....alkisalkisalkis
Daumunda gol sonrası sevinçleri ne güzeldi...dede gibi uyumuyodu...yerimseniben
Pazar günde inşaallah BJK maçında aynısını bekliyorum sarı kanaryamdan.....:hooray:
Hadi bakalım güzel bi sezon açılışı için bi pasta yaptım renkdaşlarıım afiyet bal şeker olsun hepinize...........a.s.
![]()