Turkcell Sper Lig 2009-2010 sezonu"nun kritikleri...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam kızlar....hayırlı cumalarınız olsun...kaydirigubbakcemile3
Maaşallah tv deki maç sonu yorumcuları gibisiniz hee...hele sen arslanımcanım..süpersin......:jeyyar:
Akşamki maç sonucu hoş diildi ama idare etcez artık...sositosositobakalım kurada kim çıkıcak bugün bize...:smiley-cool:

Çocukluğumdan beri izleye izleye bu hale geldim türümün son örneğiyim renkdaşım.:roflol:

Erkekler bile başedemiyo bazen benimle..:roflol:

5-1 lik maçın rehaveti çöktü renkdaşım ben normal karşıladım ama tabi bu kadar zayıf bi rakip karşısında galibiyeti korumaları gerekiyordu. Beni asıl kızdıran Bilica oldu..Beşiktaş maçında da aynı hatayı yaptı hakemin elinden kurtuldu. O kırmızı karta ne gerek vardı. Rakip gol atsa nolur sanki niye faul yapıyosun bi sonraki maçta yoksun işte.Zaten defansımız kötü bi de Bilica yok şimdi..Acil bi transfer daha yapmaları gerekiyo...
bilicaya bende sinir oldum ama ali bilginede laf söylemeden geçemiyeceğim.bir insan bu kadarmı kötü oynayabilirya.
ben birde şu kafa toplarına takmış durumdayım.adamlar hepsini aldı be renkdaşım.hiçbirini kaçırmadılar.bizimkiler uyuyor.
Selam kızlar....hayırlı cumalarınız olsun...kaydirigubbakcemile3
Maaşallah tv deki maç sonu yorumcuları gibisiniz hee...hele sen arslanımcanım..süpersin......:jeyyar:
Akşamki maç sonucu hoş diildi ama idare etcez artık...sositosositobakalım kurada kim çıkıcak bugün bize...:smiley-cool:
öyle neyse bakalım hafta sonu nasıl olucak.inşallah hafta sonu bu rahatlığı atarlar üstlerinden.
bende merak ediyorum kimin çıkacağını rakip olarak.
bizi tebrik etmek yok mu gıı.:umursamaz:

bu arada kuralar ne zaman çeliyo.
seni tebrik edeyim arkadaşım.sanırım sende GS'lisin dimi.
eğer öyleyse bakalım sizin rakibiniz kim olucak.
inşallah kolay rakiplerle eşleşirler.

Kuralar 14.30'da çekiliyomuş kızlar..

bende sabırsızlıkla bekliyorum.çok bir zaman kalmadı.
:delphin: :delphin: :delphin:

seni tebrik edeyim arkadaşım.sanırım sende GS'lisin dimi.
eğer öyleyse bakalım sizin rakibiniz kim olucak.
inşallah kolay rakiplerle eşleşirler.

evett ben galatasaylıyım.:lepi:
bakalım. umarım çantada keklik diye tabir ettiğimiz takımlarla eşleşiriz.

çünkü takımlarımız daha oturmada yeni hoca yeni oyuncular uyum muyum derken başımıza kötü bi kaza gelsin istemem avrupa liglerinde.Çok üzgünüm çoook

evett ben galatasaylıyım.:lepi:
bakalım. umarım çantada keklik diye tabir ettiğimiz takımlarla eşleşiriz.

çünkü takımlarımız daha oturmada yeni hoca yeni oyuncular uyum muyum derken başımıza kötü bi kaza gelsin istemem avrupa liglerinde.Çok üzgünüm çoook

hiçbirimiz istemeyiz canım emin ol.
sonuçta hepimiz TÜRKÜZ ve onların başarısı bizim başarımız olucak.
inşallah kolay rakipler olur ve hepimiz için hayırlısı olur canım.

:lepi: :lepi: :lepi:

Fenerbahçemizin UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki rakibi ısviçre'nin FC Sion takımı oldu. Geçen sezon ısviçre Kupasını kazanarak UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmeye hak kazanan FC Sion, bu sezon ısviçre Liginde topladığı 6 puanla halen 4. sırada yer alıyor. Fenerbahçemiz FC Sion'la ilk maçı 20 Ağustos Perşembe günü deplasmanda oynayacak. Rövanş maçı ise 27 Ağustos Perşembe günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak.
(fenerbahce.org)

Sivas'ın rakibi hariç diğer rakipler kolay gözüküyorlar..ınşallah göründüğü gibidir..kaydirigubbakcemile3

şekerim açmışsın topic çağırmıyosun benim gibi koyu fenerli ve futbol düşkünü birini

Sherincim kusura bakma hayatım ben bi ara bu işi çorbaya çevirdim kimi çağırdım kimi çağırmadım hep karıştırdım. Sonra nasıl olsa görürler gelirler dedim bak geldin..Hoşgeldin canım..Her zaman beklerim güzel yorumlarınıkaydirigubbakcemile3

tabi gelirim bacımm hiç davet beklemem erkekler okusunda bizden futbol dersi alsınlarkaydirigubbakcemile3

Evet bence de onlar olsa şimdi burda kavga ederlerdi:umursamaz:

Koskoca KK da yok mu başka takımın taraftarları:teytey:

başka takım derken??? :)))) :lepi:

yarın 19.30 aslan Galatasaray sezonun ilk maçına çıkacakalkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkis

Gaziantepspor ile deplasmanda karşılaşacak....başarılı olan kazansına.s.

takımım ultraslan Galatasaray a başarılar diliyorumopuyorumnanaktan

16 Ağustos Pazar
21.00 LıG TV
Fenerbahçe-Sivasspor

opuyorumnanaktan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back