Turkcell Sper Lig 2009-2010 sezonu"nun kritikleri...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bi gs ye giderse var ya Lugano o taraftar napmaz onu :mymeka:

Yok Ecmelcim onun gözü yurtdışında napsın sizi Türkiye de kalcak olsa bizde kalırdı..:olmaz:

topik sahibesiymişsin hayırlı olsun bacım. Şeniz

hee biz neydek sizin luginizi la. :mymeka: bu sene maşallahımız var.

valla harika bi sezon olacak trasferler süüperr.
:hooray:

Teşekkür ederim EcmelcimŞeniz

Ben de güzel bi lig olcağını ümit ediyorum bol çekişmeli vereliniortak

HONVED-F.BAHÇE:

STAT: Jozsef Bozsik
SAAT: 21.00
HAKEM: Paul Allaerts

Maç Macar ekibinin cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak..

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam kızlar.
bu akşam gene maç var.ama pekde sıkmayı gerektiricek bir maç değil.
olsun genede ben FENERBAHÇEME başarılar diliyorum.

Antrenman maçı olacak bizim için..kaydirigubbakcemile3

kesinlikle renkdaşım.
ama biliyorsunki hafta sonu zor bir maç bizi bekliyor.
bu maçlarla bizimkiler havaya girmese bari.
lige kötü bir başlangıç yapmak istemiyorum doğrusu.

Allah korusun renkdaşım inşallah iyi bir başlangıç yaparız..kaydirigubbakcemile3

inşallah canım.
bakalım nasıl olucak.gerçi daum bize her zaman iyi gelmiştir ama dikkatli olmak lazım.
geçen maçı çok fazla seyredemedim.şu yeni tranferleri tam anlamıyla görmek istiyorum.
sen neler düşünüyorsun bu transferler hakkında hayatım.

Dos Santos iyi zavallı Uğur Boral diyorum bu durumda..kaydirigubbakcemile3 Cristian'ı zaman gösterecek..Mehmet Topuz psikolojik olarak toparlarsa kendini iyi olur..Benim tek korkum Guiza..

bende guizadan çok korkuyorum ama adam son maçlarda kendini aştı ne olur bilmem tabi sonra.
uğur meselesine gelince sanki biraz tepkili gibi geldi bana.kesilince biraz tepki koyuyor gibi.
ama ne yaparsın yapıcak birşey yok.
idare edicek artık biraz.
cristian için herkes iyi diyor ama dediğin gibi zamanla bakıcaz iyiliğine.
zamanında guizayada iyi dediler adam bizi şampiyonluktan etti.

Sadece Guiza değil takımda komple bi tuhaflık vardı geçen sene..Ölü toprağı serpmişler gibi..Ama derbiler nasıl bambaşkaydı nasıl keyifliydi..kaydirigubbakcemile5

kesinlikle derbi zevki bizde bir farklıydı.
gerçi bütün senelerde öyle artık.FENERBAHÇENıN derbi korkusu yok son yıllarda.
en kötü halimizle bile herkese kafa tutabiliyoruz.

Süper Kupa finalinin ardından Yunus Yıldırım'a küfrettiği gerekçesiyle Disiplin Kurulu'na sevkedilen Beşiktaş'ın kalecisi Rüştü'nün cezası belli oldu. PFDK, tecrübeli file bekçisine 3 maç ceza verdi.

Tecrübeli kalecinin yaptığına bak:olmaz:

walla işte hazmedemeyince tecrübe profesyonellik hiç oluyo.son gs-fb derbisinde gördk herşeyi.hele arda ya hep efendi dediler bilmem ne şımarttılar pislik ya gördük işte o boyuyla nasıl dayılandı "abilerine" cık cık cık bak yine aklıma geldi :tomato: nefret edyrm kendisindn.
uğur boraln tepkisi gerçekten fazla oluyo ama sonund kendi kaybedio hep.guiza ayrı bişey zaten.umrm bu sezon herşey iyi olur.şımarıp gevşemezler ve bu taraftara haketti mutluluu fazlasıyla yaşatırlar

Daumla gevşemek biraz zor olur..kaydirigubbakcemile3

selam renkdaşlarım.hepinize hayırlı cumalar diliyorum.
dün akşam FENERBAHÇEME kızdım arkadaşlar.sizde benim gibimi düşünüyorsunuz acaba.hele 2. yarı resmen adamlar tek kale top oynadı.hele yediğimiz golü konuşmak bile istemiyorum.
forma yakışmıyan adamların bu takımda ne işleri var anlamıyorum.

5-1 lik maçın rehaveti çöktü renkdaşım ben normal karşıladım ama tabi bu kadar zayıf bi rakip karşısında galibiyeti korumaları gerekiyordu. Beni asıl kızdıran Bilica oldu..Beşiktaş maçında da aynı hatayı yaptı hakemin elinden kurtuldu. O kırmızı karta ne gerek vardı. Rakip gol atsa nolur sanki niye faul yapıyosun bi sonraki maçta yoksun işte.Zaten defansımız kötü bi de Bilica yok şimdi..Acil bi transfer daha yapmaları gerekiyo...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back