- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet internette falan kanser olmak istiyorsanız turktelekom mukemmel ))Yıllarca gsm firmalarında çalışan biri olarak söylüyorum ki maalesef ki tüm operatörlerde işleyiş bu şekilde mevcut tarifenizin alt grubu bir tarifeye geçiş yapılamıyor Taahhüt süresi bittiğinde git geller çok avantajlı oluyor :) Sizde kısa bir süreliğine hattınızı diğer operatörlerden herhangi birinin kontörlüsüne taşıyıp tekrar turkcell faturalıya geçiş yapabilirsiniz mesela :) En iyisi telekom çok memnunum icerigı bol fiyatı uygun tarifeleri var tavsiye ederim :))
Sizi geri aradıklarında keşke başka operatöre gececegim ben bu fiyatı ödemek zorunda değilim deseydiniz. Ben de Türkcell kullanıcısıyım evet pahalı farkındaym ama diğerleri bes para etmiyor. E adamlar bunun farkinda kaliteyi pahalıya sundukca sunuyorlar.
Bunu müsteri memnuniyeti anketinde belirtseydiniz. Yani size kötü davranılması seçenek sunulmamasınıolay ücret kısmı değil ki ! Olay karşısında ki müşteriyi salak yerine koyması, müşteriye seçenekler sunmaması....
evet diğer GSM firmları da aynı ama bu kadar olmaz.... 1 senelik taahhüt sözünüze olan indirimi taahhüt bitimi faturada tahsil ettiler.
ne diyeceğiz ki ? adam düşük paket yok diyor ?
Çok geçmiş olsun, o kadar sinir bozucu ki, benzeri bir diyaloğu Vodafone ile geçen ay yaşamış biri olarak yaşadığınız sinir harbini iliklerime kadar hissettim okuyunca. Biten tarifemi bir alt pakete taşımış olmama rağmen 3 ay boyunca eski tarifeden ücret aldılar.delirdim ama sonuç alamadım bunların hepsi aynı, o sebeple sağlığım için artık çok da sinirlenmemeye çalışıyorum.olay ücret kısmı değil ki ! Olay karşısında ki müşteriyi salak yerine koyması, müşteriye seçenekler sunmaması....
evet diğer GSM firmları da aynı ama bu kadar olmaz.... 1 senelik taahhüt sözünüze olan indirimi taahhüt bitimi faturada tahsil ettiler.
sakın aranmayı beklemeyin herkesi aramıyorlar geçen sene beni aradılar bu sene aramadılar. Hemen paketinizi seçin zira önümüzdeki ay sizi sağlam bir fatura bekliyor.