Düşük profilli bir insanım ben deseydiniz kazen bey
Yükseklerde gözüm yok, haddimi bilirim ben felan deseydiniz.Ne bileyim haddim değil o pakete geçmek, ağanın eli tutulmaz felan
Not : şimdi aradılar neden düşük pakete geçtiğim sorgulandı.
Cep telefonumu ilk kullandığım zamandan beri Turkcell hat kullanıyorum. Şu an Platinum üyeyiz eşim ve ben,hiçbir sorun yaşamadık çok şükür. Eşim önceleri birkaç kez diger operatörlere geçmişti,geçmesi ile tekrar Turkcell e geçmesi bir ay gibi bir sürede oldu :)) Oğlumun hattını alt pakete geçirdiğimiz oldu,sorun yaşamadık. Ben yani biz ailecek memnunuz şu ana kadar.
Bahsettiğiniz şikayet yazılan sitedende çok memnun kaldım. Tüm şikayetlerime firmalar olumlu geri dönüş sağladı ve sorunlar çözüldü . Sanırım şans işiKazen bey :))
Bir ara hattınız ile kontratlı şu şu yüksek model telefonu alabilirsiniz diye aramışlardı,bazı Turkcell mağazaları bunu onaylamadı,bazıları onayladı :) Yaşadığımız olumsuz olay bu olmuştu. Bunuda mağaza çalışanlarının acemi yada bilgisiz olmasına veriyorum.
60 liraya aldığı paket için bir sonraki sene 135
Ama platınum üye olmadan öncede bir sorun yaşamadık. Bir buçuk senedir falan platınum üyeyiz,ondan öncesi kaç sene var sonuçta. Eski üye olmamızdan ötürü yardımcı oluyorlarsa ne âlâ :))Siz zaten her ay güzel bir para ödüyorsunuz tabi ki alt pakete geçmek isteyen ailenin bir üyesine neden zorluk çıkarsınlar ki?
Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez. Dünyanın en eski ve en etkili pazarlama taktiği..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?