• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Turkcell home offıce

daha önceden çalışma hayatınız var mı? turkcell elbette sigorta yapar ama maaş durumunu bilemem
Evet çok kez oldu. Eğitim bittikten sonra ki maaşı biliyorum da. Eğitimde alınacakmı bşr tek onu bilmiyorum.

Sana ne oluyor peki avukatı mısın? Bence sen stres atmaya gelmişsin. Sorumun cevabı dışında maşşallah herşeyi yazdınız.
avukatı değilim,haksızlığa gelemem. yapanın cevabını da veririm. sorunuzun muhatabı da biz değil turkcelldir. sizi biz mi işe aldık? belki bizim bilgimiz dışında başka birşey söyleyecekler.

avukatı değilim,haksızlığa gelemem. yapanın cevabını da veririm. sorunuzun muhatabı da biz değil turkcelldir. sizi biz mi işe aldık? belki bizim bilgimiz dışında başka birşey söyleyecekler.
Gerçekten çok uzattın. Burda öyle büyük haksızlıklar yok. Daha büyük haksızlıklar var git onlara ver cevabını. Muhatabım tabiki turkcell tabiki sen hiç değilsin. Ben burda bu işi yapan arkadaş varmı diye soruyorum. Bilgi almak istedim bu konuda. Konuyu açmışken de sormayı unuttuğumu da sorayım dedim. Çokta önemli değil öğrenirim onu. Orda kötü muamele de yapmadım arkadaşa.. Sorduğum konu hakkında bilgisi olsaydı mutlaka bi kısmını da olsa anlayacaktı. Ee yokmuş boşver demişim ne var bunda. Burda cidden bazen fazlasıyla abartıyorsunuz. Cevap verdiğim kişi bile bu kadar uzatmamışken....

Gerçekten çok uzattın. Burda öyle büyük haksızlıklar yok. Daha büyük haksızlıklar var git onlara ver cevabını. Muhatabım tabiki turkcell tabiki sen hiç değilsin. Ben burda bu işi yapan arkadaş varmı diye soruyorum. Bilgi almak istedim bu konuda. Konuyu açmışken de sormayı unuttuğumu da sorayım dedim. Çokta önemli değil öğrenirim onu. Orda kötü muamele de yapmadım arkadaşa.. Sorduğum konu hakkında bilgisi olsaydı mutlaka bi kısmını da olsa anlayacaktı. Ee yokmuş boşver demişim ne var bunda. Burda cidden bazen fazlasıyla abartıyorsunuz. Cevap verdiğim kişi bile bu kadar uzatmamışken....
beni sürekli alıntıladığınız için cevap hakkı doğuyor olabilir mi? daha fazla alıntılamayın bence cevap vermeyeyim. üslubunuzu kaç kişi eleştirmişken bana taktınız cevap verip duruyorsunuz. haksızsınız yani bu kadar net,uzatan sizsiniz. bu arada internetten ufak bir araştırma yapıp bilgi sahibi olabilirdiniz. evde çalışan homeoffice çağrı merkezi çalışanları asgari ücret alıyormuş. ikna kabiliyetiniz iyiyse maaşınız daha da yükselebilirmiş. aylık 100 saatlik bir görüşme süreniz varmış. işinize yaramıştır umarım,iyi günler.

Her firmanın home ofis çalışma şekli farklıdır ,sigorta yapılıyor ama parttime olarak birde maaş 2 değişik şekilde oluyordu benim eski firmada.İş tanımınız ne bilemem genel çalışma kuralını yazayım.
yaptığınız anlaşmaya göre maaşınız belli olur.
1.yaptığınız görüşmelere göre maaş
2.Belli bir kota vardır mesela aylık 100 satış
vb bu iki sıkalaya göre maaşınız belirlenir ama bunların yanında .
Biz de aylık internet üzerinden eğitim ve sınav olurdu.
1.sınav sonucuna
2.aylık konuşma kalitenize
3.Müşteriye doğru hitap
4.Müşteriye doğru bilgi verme
5.Aylık kota geçme

her 1 performans değerlendirmesine prim eklenir.Şayet müşteri ile telefonda tartışma, müşteriye ters cevap ya da müşterinin yüzüne tel kapama gibi durumlarda maaşınızdan düşer.
Size görüşmede maaş ve çalışma şekli hakkında detaylı bilgi vermeleri lazımdı bence siz öğrenin eğer turkcel call ın aracı bir kurumsa maaş düşük de olabilir.
Yeni işiniz hayırlı olsun .

Not :Bu konuşma kalitenizden çoğunlukla eksi not alma ,müşteri şikayetleri fazla olduğunda ve sınav sonucu kötüyse çalışma tek taraflı fesh edilebilinir tazminat dahi alamazsınız.

Arkadaşlar merhaba. Turkcell home offıce olarak. Çalışmaya başlayacağım inş. Bu işi yapan arkadaşlar varmı. İlk defa böyle bir işte çalışacağım için biraz stres yaptım galiba. Birde 3 aylık eğitimde maaş ve sigorta olacak mı. Onu sormayı unuttum. Pazartesi görüşmem olacak ama bu konuyu açmışken size sorayım dedim.
Ise baslariniz mi nasil gidiyor ?

Back
X