• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Turkcell home offıce

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Arkadaşlar merhaba. Turkcell home offıce olarak. Çalışmaya başlayacağım inş. Bu işi yapan arkadaşlar varmı. İlk defa böyle bir işte çalışacağım için biraz stres yaptım galiba. Birde 3 aylık eğitimde maaş ve sigorta olacak mı. Onu sormayı unuttum. Pazartesi görüşmem olacak ama bu konuyu açmışken size sorayım dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunları neden, işe alınırken muhatabınıza sormadınız?

Bence iletişim kurduğun numarayı ara sor simdi ...

burada millete azar kayacağınıza kendinizi geliştirin,sizin sorma kabiliyetiniz olsaydı zaten sorardınız. olmayınca olmuyor işte ne yapalım.

Sende milleti azarlayacağına. üslubunu geliştir biraz. Olmayınca olmuyor işte.

Sende milleti azarlayacağına. üslubunu geliştir biraz. Olmayınca olmuyor işte.
milleti azarlayan ben miyim siz misiniz? burada normal bir şekilde anlamadığını belirten insana hadsizce cevap veriyorsunuz sonra azarlayan biz oluyoruz öyle mi? insan kendinde ne eksikse karşısındakinde de o yok zannedermiş,üslubunuz olmadığı için benim üslubuma laf etmeniz normal. iyi günler.

milleti azarlayan ben miyim siz misiniz? burada normal bir şekilde anlamadığını belirten insana hadsizce cevap veriyorsunuz sonra azarlayan biz oluyoruz öyle mi? insan kendinde ne eksikse karşısındakinde de o yok zannedermiş,üslubunuz olmadığı için benim üslubuma laf etmeniz normal. iyi günler.

Azarlamadım. Güzelce cevap verdim. Sizde herşeye azar diyorsunuz

Azarlamadım. Güzelce cevap verdim. Sizde herşeye azar diyorsunuz
hanımefendi, ''boşver. fikrin olsaydı zaten anlardın.'' cümlesinin tercümesini yapabilir misiniz? ya karşınızdakinin bilgisini küçük gördünüz ya da terslediniz. bizim söylemek istediğimiz düzgünce cevap verebilirdiniz. burası sizin stres atma alanınız değil.

daha önceden çalışma hayatınız var mı? turkcell elbette sigorta yapar ama maaş durumunu bilemem

hanımefendi, ''boşver. fikrin olsaydı zaten anlardın.'' cümlesinin tercümesini yapabilir misiniz? ya karşınızdakinin bilgisini küçük gördünüz ya da terslediniz. bizim söylemek istediğimiz düzgünce cevap verebilirdiniz. burası sizin stres atma alanınız değil.

Sana ne oluyor peki avukatı mısın? Bence sen stres atmaya gelmişsin. Sorumun cevabı dışında maşşallah herşeyi yazdınız.

Back
X