- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- 63
- Konu Sahibi Yinemipilav
-
Ama chilli yapabilirim, firinda somon, firinda rosto, ingiliz kahvaltisi vs. problem degil.
Türk değilmisiniz? Yada başka ülkede mi yaşıyorsunuz? Bende sizin dediğiniz yemekleri anlayamadım.sarma,manti,köfte dururken ne yapacaksın chilli kiz:)
Uzayda dogdum lol. Uydu yayinlari izleyerek ogrendim Turkceyi.
Yazdiklarimi anlamak mi isinize gelmedi, google'da aramak mi ben de onu anlayamadim!
Beklenti
Gercekler
Beceriksizlik
Husran
Hanimlar, bu is biraz da yetenek gerektiriyor.
Istedigim kadar Youtube , google tarayayim sonunda usanip kedi videolari seyrediyorum.
Kolay dediginiz hamur islerini tutturmak elbette yillarin tecrubesi gerekiyor.
Yani....
Uslubu nasil pisiriyorsunuz?Dil ile birlikte üslup da çok önemli onuda öğren.
Uslubu nasil pisiriyorsunuz?
Anlamak zorunda değilim merakta etmiyorum o yemekleri..benim ülkemin yemeklerinin üzerine yemek tanımam.ayrica o soruları siz incinin diye sormadım.belki anne yabancı baba türk olabilir veya yurtdışında yasiyorsunuzdur aşina değilsinizdir, hakikaten marakimdn sordum dalga için değil.bu arada öğrenirsin bikackez dene olmazsa pes etme,zamanla elin alışır,güzel olur.Uzayda dogdum lol. Uydu yayinlari izleyerek ogrendim Turkceyi.
Yazdiklarimi anlamak mi isinize gelmedi, google'da aramak mi ben de onu anlayamadim!
Oooo var olmaz olur mu, hepsi de cok becerikli.Börek açan kaç türk kızı kaldı ki şurda
Ben dolma bile yapmıyorum tamamen zaman kaybı
Harlı ateşte mi kısık mıDüdüklüde.Ama sen kısık ateşte pişir aheste aheste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?