- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.586
- Konu Sahibi Yinemipilav
Harlı ateşte mi kısık mı
Ben orta tercihimdir sonuç mikemmell
Orta iyidir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harlı ateşte mi kısık mı
Ben orta tercihimdir sonuç mikemmell
Beklenti bizim dolma yapıp börekler açıp göndermemiz olsa gerek. Çünkü arkadaş uzayda doğmuş google da baksada anlamıyormuş .Ya konu aciyosunuz,yorumlara ters cevap veriyosunuz beklenti nedir?
Esim cocuklarim yemeklerimi pek begenmezdi doymak icin yerlerdiOooo var olmaz olur mu, hepsi de cok becerikli.
Insan kendinden suphe ediyor bu kadinlar hem zor islerde calisiyor hem de nasil borek yapip sarma saracak vakti buluyorlar diye.
Olmaz ki! Ona ustaligimi ispat etmem lazim.Beklenti bizim dolma yapıp börekler açıp göndermemiz olsa gerek. Çünkü arkadaş uzayda doğmuş google da baksada anlamıyormuş .
Cok takilma bunlara sadece kek kurabiye yaparken ihtiyacin oluyorYa bir de mesela
unlu yiyeceklerde unun kalitesi,
Mayanin cinsi
tereyaginin yogunlugu ve isisi,
yumurtanin tazeligi
yogurma ve dinlendirme sekli
bir de bunu hangi firinda nasil bir ayarda, nasil bir tepside ne sekilde pisirildigi vs
goz onune alinacak olursa elimizde cok degiskenli bir denklem olacak
coz cozebilirsen!
Artik Shakepeare'in maymunu gibi sonsuza kadar degistirirsin receteyi...
Yok artik docentlik sinavinami giriyoruzBelki de yapilacak sey soyle:
Mesela diyelim dolma ogrenilecek.
Onun uzerine konsnatre olup bir ay boyunca dolma yapmak.
Herseyini didikleyip en uygun ve mukemmel sonuc veren receteyi kesfetmek, not tutmak.
Sonra diger yemeklere konsantre olmak.
Yok artik docentlik sinavinami giriyoruz
O zaman bi türk arkadaş edin ondan ders al bi süre bakarak yapmak en iyisi hem sohbet edersiniz eğlenceli olur bide türk kahvesi yapıp karşılıklı fal bakarsınızBelki de yapilacak sey soyle:
Mesela diyelim dolma ogrenilecek.
Onun uzerine konsnatre olup bir ay boyunca dolma yapmak.
Herseyini didikleyip en uygun ve mukemmel sonuc veren receteyi kesfetmek, not tutmak.
Sonra diger yemeklere konsantre olmak.
Hiç alakası yok yılların tecrübesiyle falan. Hiç yemek yapmayı bilmezken, ama hiç, yaptığım herşey çok lezzetli oluyor.(ben demiyorum yemeğimi yiyenler diyor) Belki 1 senede falan bu noktaya geldim. Yufka açmak dışında herşeyi yapabilirim. (bak yufka açmak gerçekten tecrübe işi onda haklısın) güzel bi tarif buldu mu yapılamayacak bir şey yok. Biraz da el lezzeti diye bir gerçek var sanırım. Ha bir de malzemenin kalitesi. Bir de yeterince kavurma işlemi yapılması , malzemelerin konma sırasına dikkat etti mi güzel olmuyor diye bir şey yok.Beklenti
Gercekler
Beceriksizlik
Husran
Hanimlar, bu is biraz da yetenek gerektiriyor.
Istedigim kadar Youtube , google tarayayim sonunda usanip kedi videolari seyrediyorum.
Kolay dediginiz hamur islerini tutturmak elbette yillarin tecrubesi gerekiyor.
Yani....
Adamlarin gozunu boyle boyamayin ciddiye aliyolar evlenince hep istiyolarAw bu bir kendini ispat etme sureci.
Ask docentligi olabilir!
Super tuyo bunlar, tesekkur ederim.Oo si
Hiç alakası yok yılların tecrübesiyle falan. Hiç yemek yapmayı bilmezken, ama hiç, yaptığım herşey çok lezzetli oluyor.(ben demiyorum yemeğimi yiyenler diyor) Belki 1 senede falan bu noktaya geldim. Yufka açmak dışında herşeyi yapabilirim. (bak yufka açmak gerçekten tecrübe işi onda haklısın) güzel bi tarif buldu mu yapılamayacak bir şey yok. Biraz da el lezzeti diye bir gerçek var sanırım. Ha bir de malzemenin kalitesi. Bir de yeterince kavurma işlemi yapılması , malzemelerin konma sırasına dikkat etti mi güzel olmuyor diye bir şey yok.
Super tuyo bunlar, tesekkur ederim.
Ben de anlamiyorum bazi kadinlar o kadar kolay hallediyorlar ki yufka isini....
Henuz bir sey yok, haberlesiyruz sadece. Bir sey olursa konuda yazarim.Meraktan soruyorum ıssiz adamla iyisiniz galiba pilav
Masallah diyelim barii