- 6 Mart 2012
- 17.734
- 27.838
- 49
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkürler tatlım...Dereotunu herseye yakıstıran ve dereotlu pılavı seven bırı olarak begendım ben tarıfınızı.Sunumda harıka olmus.Ellerınıze saglık ve bol sanslarınız olsun..
Adra senı takıp edıyor gıbı olmusumPilav çok güzel görünüyor.Sunum zaten muhteşem.Tencerenin kapağını da sevdim:))Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.
Öyle mi oldu.Adra senı takıp edıyor gıbı olmusum
Yazamadıgım arkadasları zıyaret edıyorum
Çok sağol tatlım...Ellerıne saglık cnm guzel anlamlı super bı tarıf olmus basarılar
Çok teşekkürler tatlımmm...Pilav çok güzel görünüyor.Sunum zaten muhteşem.Tencerenin kapağını da sevdim:))Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.
Teşekkürlerrr...Ellerinize sağlık, çok başarılı..
Çok teşekkürler.Tabi tatlım,qıda boyasıyla pirinçleri pişirdim...yarışmada başarılar canım,güzel görünüyor ama sunumdaki renkleri nasıl yaptın merak ettim öğrenebilirmiyim
Çok teşekkür ederim.beyenmenize sevindim...Sunum çok güzel olmuş ellerinize sağlık yarışmada başarılar dilerim
Sizin de yüreyinize sağlık...ellerinize sağlık
Teşekkürler.Pilav da öyle tatlişkommm.ama size cıssssbaşarılar yarışmada sunum harika