Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkürler tatlım...Dereotunu herseye yakıstıran ve dereotlu pılavı seven bırı olarak begendım ben tarıfınızı.Sunumda harıka olmus.Ellerınıze saglık ve bol sanslarınız olsun..![]()
Adra senı takıp edıyor gıbı olmusumPilav çok güzel görünüyor.Sunum zaten muhteşem.Tencerenin kapağını da sevdim:))Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.
Öyle mi oldu.Adra senı takıp edıyor gıbı olmusum
Yazamadıgım arkadasları zıyaret edıyorum![]()
Çok sağol tatlım...Ellerıne saglık cnm guzel anlamlı super bı tarıf olmusbasarılar
![]()
Çok teşekkürler tatlımmm...Pilav çok güzel görünüyor.Sunum zaten muhteşem.Tencerenin kapağını da sevdim:))Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.
Teşekkürlerrr...Ellerinize sağlık, çok başarılı..
Çok teşekkürler.Tabi tatlım,qıda boyasıyla pirinçleri pişirdim...yarışmada başarılar canım,güzel görünüyorama sunumdaki renkleri nasıl yaptın merak ettim öğrenebilirmiyim
![]()
Çok teşekkür ederim.beyenmenize sevindim...Sunum çok güzel olmuş ellerinize sağlık yarışmada başarılar dilerim![]()
Sizin de yüreyinize sağlık...ellerinize sağlık
Teşekkürler.Pilav da öyle tatlişkommm.ama size cıssssbaşarılar yarışmada sunum harika![]()