- Konu Sahibi elifsu0225
-
Kakule li özel üretim bir dibek kahvesi var taaa diyarbakır dan geliyor oy oy oy bayılırım. Ay evde de bitti isteyeyim bariSütlü dibek kahvesi için siz. Çok güzeldir.. Sadesi de güzeldir ancak ağır gelebilir.
Kakule li özel üretim bir dibek kahvesi var taaa diyarbakır dan geliyor oy oy oy bayılırım. Ay evde de bitti isteyeyim bari
Sanki sigaraya başlicaksınızkarara bak ayrıca kahve neden zararlı olsun helede günde bir sefer bizde sigara içmiyoruz ama türk kahvesi ve nescafe içeriz özellikle çilekli ve damla sakızlı türk kahvesi sade içtiğğmizeen aromasız ağır geliyor. Ama konunuz harbi komik
Kahve olsun hertürlü gideri varEvet bende çok severim . İçinde menengiçte var benim içtiğimde. Aynısından mı söz ediyoruz ?
Gerçi Türk kahvesi başta olmak üzere hepsini denemeyi ve içmeyi seviyorum.
Bi kahve' ye sorun gayfeyi :)
Cok enteresan bir dert. Ne diyecegimi bilemiyorumMerhaba arkadaşlar. Normalde ben Türk kahvesini aile ve arkadaş ortamlarında içmeye bayılırım ama Tiryaki değilim. Eşim ve ben sigara kullanmıyoruz kesinlikle. Evde Türk Kahvesi veya nescafe benzeri Kahveler dahi bulunmaz.ayrıca eşim de Türk kahvesini sevmediğini söyler durur. Temel sebep zararlı olduğunu düşünmemiz. Akşamları açık çay içmeye özen gösteririz sadece.. Ancak son günlerde dikkatimi çeken bir şey var. Türk Kahvesi içilen ortamda ayrı bir samimiyet, yakınlık, içtenlik var gibi hissediyorum. Özellikle eşler arasında..Bu yüzden ben de 'biz de her gün içmeye başlasak, bir süre sonra alışkanlık olur ve her gün şöyle oturup bir kahve içeriz, daha iyi olabilir' diye düşünmeye başladım. Bu fikrimi açtığım bazı arkadaşlarım ya hiç bulaşmayın bu tiryakilik işine diyor.ya da sizde sigara yok, Sigarasız olmaz o iş diyor.. peki ya sizce??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?