Türk Kahvelerinizi Alıp Gelin Hemen. Burada Yorumlarını Yapalım :)

Valla fikir anasi benim,oda nerden cikti anlatayim:)
Ben kahvaltidan sonra muhakkak okula gitmeden kahvemi icer kapatirim ve kendi kendime bakarim..Dedim madem bu sitede her sabah konulara yorum yapiyoruz vs neden böyle birsey denemeyelim...Arada fallara bakiyorum zevkine yani baktim talepler geldi insanlarin hosuna gidiyor,günde birtane bakabilirim..

Bunlar fincandan

dsc01111a.jpg

dsc01112.jpg

dsc01113.jpg

dsc01114x.jpg

dsc01115p.jpg

Buda tabaktan diklemesine

dsc01116.jpg

Buda tabağın yanlamasına resmi

dsc01119s.jpg

yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum canım şimdiden çok teşekkür ederim.

Adasucum

Iki kisinin derdi seni almis gitmis,sanki dua ediyorsunda allahim bu iki kisi ne olursun iyi olsun...Ailede hep aracisin,yapicilik misyonunu sen üstüne almissin..
Kayiplariniz olmus bu eysa olur insan olur bayagi üzüntülü zamanlar yasamissin..

Esin galiba hicbir isin ardinda durmuyor bir kac girisimi olumsuz olmus ama yeni bir is ile ilgili planlari var ve yine esin kendi tarafindan bir bayan ile agiz dalasi yasamis.Ikiye ayrilmislar..Ortada birseyi paylasamiyorlar...

Ayni binada yasadiginiz bir kadin var toplu bir hatun bu sürekli sizin evde ne oluyor ne bitiyor hep bir merak icinde...Bu kisiye pek güvenme yada sorularina pek yanit verme..

Birsey adina bir para ödüyorsunuz buda sizi zora sokuyor,
sen aslinda cok icini doldurmussun ama suskun kaliyorsun,esin tarafi cok gürültülü insanlar,herseyde bir sorun cikariyorlar..Icinde e harfi bulunan bir kisi gelecek sizin eve,hoslanmiyorsun bu kisiden...Ufak ufak kismetleriniz var ama dedigim gibi esin bu kismetleri degerlendiremiyor....Bu senin tarafin bir erkek cikmis uzak bir yol onu bekliyor,ona biraz üzüleceksin ama gittigi yer cok aydinlik bir yer..

Baban galiba bu kisiyi hem cok seviyorsun hemde cok kiziyorsun,sanki biseylere sebep olmus bu kisi..Dedigim gibi ya baban yada esinin babasida olabilir ama yaslica biri..

Senin bir cocugun daha olacak ve erkek bu...
Cok kismetli ve cok cömertsin ama evine girenler bu cömertligine nankörlük yapiyor..Benden bukadar:)

Ben kahvaltidan sonra muhakkak okula gitmeden kahvemi icer kapatirim ve kendi kendime bakarim..Dedim madem bu sitede her sabah konulara yorum yapiyoruz vs neden böyle birsey denemeyelim...Arada fallara bakiyorum zevkine yani baktim talepler geldi insanlarin hosuna gidiyor,günde birtane bakabilirim..

benimde hergün 2 fincan türk kahvesi keyfim vardir kizlar..bir sabah,birde aksam..terzi kendi sökügünü dikemez derlerya kapatirim ama bakamamkaydirigubbakcemile3..bekarligimdan beride bakarim..aslinda ablamdan ögrendim ama onun kadar olamadim dahayerimseniben..malencigim bu konuyu acmis hemen baktim:dance:ilgi alanima giriyor cünki..bende elimden geldigi ve zamanim oldugu sürece bakacagim..alkisalkisalkis

Adasucum

Iki kisinin derdi seni almis gitmis,sanki dua ediyorsunda allahim bu iki kisi ne olursun iyi olsun...Ailede hep aracisin,yapicilik misyonunu sen üstüne almissin..
Kayiplariniz olmus bu eysa olur insan olur bayagi üzüntülü zamanlar yasamissin..

Esin galiba hicbir isin ardinda durmuyor bir kac girisimi olumsuz olmus ama yeni bir is ile ilgili planlari var ve yine esin kendi tarafindan bir bayan ile agiz dalasi yasamis.Ikiye ayrilmislar..Ortada birseyi paylasamiyorlar...

Ayni binada yasadiginiz bir kadin var toplu bir hatun bu sürekli sizin evde ne oluyor ne bitiyor hep bir merak icinde...Bu kisiye pek güvenme yada sorularina pek yanit verme..

Birsey adina bir para ödüyorsunuz buda sizi zora sokuyor,
sen aslinda cok icini doldurmussun ama suskun kaliyorsun,esin tarafi cok gürültülü insanlar,herseyde bir sorun cikariyorlar..Icinde e harfi bulunan bir kisi gelecek sizin eve,hoslanmiyorsun bu kisiden...Ufak ufak kismetleriniz var ama dedigim gibi esin bu kismetleri degerlendiremiyor....Bu senin tarafin bir erkek cikmis uzak bir yol onu bekliyor,ona biraz üzüleceksin ama gittigi yer cok aydinlik bir yer..

Baban galiba bu kisiyi hem cok seviyorsun hemde cok kiziyorsun,sanki biseylere sebep olmus bu kisi..Dedigim gibi ya baban yada esinin babasida olabilir ama yaslica biri..

Senin bir cocugun daha olacak ve erkek bu...
Cok kismetli ve cok cömertsin ama evine girenler bu cömertligine nankörlük yapiyor..Benden bukadar:)

Cömert olup elimin acık oldugu dogru istedikleri beğendikleri ne varsa veririm yada hediyeler alıp süprizler yaparım ama bunun karşılığını hiç görmedim yüzüne gülen insanlar sadece...

Kız ne cocugu ne erkeğii delikafadulden ne zamanmış hemen istemiyorum kız bennnn kaydirigubbakcemile3 ev alma düşüncem var ama o çıkmamış sanırım.

Evet eşim annesiyle biraz takıntılı bizim olan bir şeyi bize vermiyorlar bunun tartışması ve gerginliği var ne yazıkki.

bişe ödüyorsunuz ve bu sizi zora sokuyor demişsin evet araba aldık onun kredi taksitleri bizi yoruyor :bbo:

burda kolu komşum yok malesef ama herkes çok meraklı arkamdan bakıp dedikodu yapmayı seven insanlar ama ben hiç konuşmam bu insanlarla

Babamı evet hem sever hem kızarım, çok icime atan bir insanım ama azaltım genede burda arkadaşın komşum hiç bişeyim yok ve sürekli evde olmak beni bunalıma sokuyor bunu biraz dert ediyorum tek derdim şimdi bu yaz yeni bir ev alıp burdan cıkmak.

Eşim kaç yıldırda aynı işi yapıyor canım ondan bir sorunumuz yok sadece

Cimcime,nin fali:)

Canim sen bir seyin tepesindesin ve illla olacak diye diretiyorsun..
O tepesine bindigin yada olmasi icin diretigin sey yakin zamanda olacak ama sabretmen lazim....Cok takan ve herseyin olmasi icin sabirsizlanan direten bir yapin var..

Kimseden sana fayda yok ilkesi icindesin ama halbuki senin yaninda olan cok insan var..ve arada bu kisiler senin bu huyundan dolayi cok kiziyor ve elestiriyorlar seni..

Kendi elinle kendi agzinla söylenmemesi gereken birseyi tamda adamina söyleyeceksin.
Sonra psiman olacaksin ben simdi ne diye bunu buna söyledim ama dikkat et karsindakide senin agzindan tamda bunu almak istiyor..

Cok aydinliksin bir kac sorun var ama etrafin güllük güneslik,bu ay olmasi gerekenler olacak merak etme ve biraz cevreye karis cok kendini dinliorsun..Bir kadinla konusacaksin ve o konusmadan sonra bunu bir baska kadinla paylasacaksin...

Tartisma kavga gibi seyler görünmüyor...
Yalniz elini bir SIKINTIDAN kurtarmaya calisiyorsun,ya benim olsun yada nefret edeyimde bitsin diyorsun neyse artik bu anlayamadim....
Göz yasin var ama icten zaten sen cevrene aglayan bir tip degilsin,herseyi icten yasiyorsun..Duygusal iliskinde gerilmeler yasamissin ama simdi pek kalmammis bisey..Uzakta biri cikmis cok sevdigin biri haberleseceksin...

Kafanda birine dair bir soru isaretin var hala netlige kavusmamis,sen kendine cok yükleniyorsun ya..Yolunda gitmeyen birseyler var ama toparlayamiyorsun bir türlü..

Esmer bir erkek var konusman var bu kisi ile,bir lafindan dolayi ona süphe ile bakacaksin..

4 kisilik bir ortamin var
hamilelik var sevineceksin...Birilerinin haberleri gelecek o ciftler kimse sen cok ilgileniyorsun bunlarla...

Malen tebrikler valla yorumların ne güzel :) bende bakıyorum fal ama netten bakmakla sanal bakmak arasında öyle çok fark varki sende biliyorsundur ama burada hem eğlence hemde dostluk adına bir şeyleri katarak konuşmak güzel...sevgiler opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim canım.
Ya şu yazdıklarından sonra kafamda soru işaretleri oluştu, neden dersen şu yazdıklarının içindeyim gerçekten. Kimseye güvenim yok...
Nefret ettiğim bişey var bunu her fırsatta dile getiriyorum, umarım kurtulurum bu sıkıntıdan...
Beni bana hatırlattığın için saol...

canimcigim özele bak..

Pili-nin fali...

Canim cok üzüntülü ve kederlisin buaralar...
Icindekiler agzina geliyor ama bir türlü cikmiyor,hani birkere agzindan ciksa ohhh sükür söyledim kurtuldum diyeceksin..Icini cok karartmissin ve buaralar mutlulukla mutsuzlugu ayni anda yasiyorsun..
Sevdigin biri ile aranda bir uzaklik var sen bir yandasin o bir yanda ama kalpler bir..

Merak etme aydinligin yavas yavas geliyor sana..
Cok ice kapaniksin ve kendi kendine üzüntünü sevincini yasiyan birisin..Uzun süredir yapmayi düsündügün birsey var onu yapacaksin...

F harfi kim bilmiyorum icinde basinda olabilir bu harf cok temiz cikmis aranizda ya konusma yada baska birsey gerceklesecek...

Sen birsey yapmissin ve bunun pismanligi icindesin..

Ailen ikiye bölünmüs sanki ya ayrilik gerceklesmis yada farkli huzursuzluklar var,sen hep birini sebep tutuyorsun bu olaylardan dolayi...
Birinin üstünede cok gidiyorsun sanki araniz biraz limoni..
Alttan toplu bir insan var rahatsiz olabilir bu kisi ama kötü birsey degil gecici..
Tam yogunlasamadim canim falina ama sorunlusun bu aralar...
Yakin zamanda yollarin görüsmelerin var...
Umarim dogru cikmistir canim kusuruma bakma bugün 2 tane baktim tam yogunslasamadim sana..Ilerdeki günlerde tekrar bakarim..

Sezen Ablam bu sana bahsettigim kisilerin fali:)
Ben her haltlarini bildigim icin tam yorum yapamiyorum onlara..Seviyorum seniopuyorumnanaktan
14368_102618613090414_100000268267060_76992_7051938_n.jpg

14368_102618629757079_100000268267060_76993_5205494_n.jpg

14368_102618636423745_100000268267060_76994_1672694_n.jpg

karabiberim opuyorumnanaktan paylasilamayan bir insansin sen..arkadaslarinin arasinda devamli sorulan bahsi gecen bir insansin..bir mesalen var üzerinde ates..yani yeni bir baslangic yapacaksin ama dikkat et bu baslangici yaparken kimseyi yakma bebisimm..akilli ve mantikli davran..bazi seylere tahammülün yok tamam ama bazi seyleri karsindakine söylerken kirmadan üzmeden..pat diye agzindaki söylüyorsun cünki:eek:lmaz: uzun yolculuktan cok hoslaniyorsun ve yaparim dedigin seyide inanki inatciliginla yapiyorsun vazgecmiyorsun asla..azimlisin..ben bu tip seyleri söylemeyi sevmem cnm ama ailede hasta var..allah sihhat saglik versin..kendi icinde bir duygusal dalgalanman var ama güzel ve hos bir dalgalanma..karar verememissin ama seni alip baska yerlere götürecek emin oll..ooooo yüklü bir para gelecek ..cokta isini görecek bu para ilac gibi yanii..minik minik kismetlerin var..dileginde gerceklesecek 2 dilegin bir olmus cnmcimmm..:teytey:

Cnm çok teşekkür ederim yorumun için. Evt pat diye söylüyorum sonra üzülüyorum ama nafile. Annem hasta cnm nakilli; ama umarım yeni bi hastalık değildir. Hadi hayırlısı=) Cnm ben birşeyi çok merak ettim benim 6. fotoda iki insanın başı var biri erkek biri kız galiba ne anlama geliyo? Ağzına sağlık bitanem benimopuyorumnanaktan

banada bakarmısınız kızlar cok tşk ederım sımdıden kalp gibi olmuş çok ilgimi cektim falım.

0e7957a9dac9f27beabf0957d73596c9.jpg

97e430c673d4862b2ea3069cb6beedac.jpg

722a30d94fc4fbe6ccda19e65296e69b.jpg

1698476bd6b5d2c352df2c1a85eda219.jpg

e21ea09f1c8eda77c0bb52cc3089b629.jpg

X