- 19 Ocak 2009
- 736
- 0
- 44
ee yokmu kızlar hiç bişi dien aşk olsxun
Canim Psigocum
Bu aralar neyin icindesin bilmiyorum ama kafan olmus kazan gibi,neyi ne ara düsünecegini sasirmissin.Halbuki istesen dünyayi yerinden kaldirirsin..
Cok kötü bir huy baslamis bu aralar sende,kim A dese sen onu hemen B olarak algiliyor hemen parliyorsun...
Hane icinde ufak tefek SIKINTILARINIZ var özellikle bir kadin cok konusuyor bu aralar..
Birseyi cok merak edecek ve burnunu o meseleye sokacaksin ama duyduklarin senin hosuna pek gitmeyecek..
Bir haber bekliyorsun bu haber senin icin önemli yakindir gelmesi ama sonucunu tam olarak bilemiyorum...Hane ici yine bir adak var sanki bir mülke adanmis bir adak o kesilecek yada kesilmeyi bekliyor...
Evin icinde bir erkek var yasli degil bu genc bu aralar cok sorun cikariyor,esi olur sevgilisi olur bilmiyorum ama devamli tartisma yasiyorlar...
Senin beraberligin aydinlik cikmis aslinda falinda cok temiz cikmis sen cok kuruntu yapiyorsun bu aralar..
1 Aya kadar yeni bir baslangic yapacaksin,cok icerlenmissin bir olaya onuda atacaksin icinden.. valla benden bukadar...
Sevgi ile kal.