Türk Kahvelerinizi Alıp Gelin Hemen. Burada Yorumlarını Yapalım :)

ee yokmu kızlar hiç bişi dien aşk olsxun

Canim Psigocum

Bu aralar neyin icindesin bilmiyorum ama kafan olmus kazan gibi,neyi ne ara düsünecegini sasirmissin.Halbuki istesen dünyayi yerinden kaldirirsin..
Cok kötü bir huy baslamis bu aralar sende,kim A dese sen onu hemen B olarak algiliyor hemen parliyorsun...

Hane icinde ufak tefek SIKINTILARINIZ var özellikle bir kadin cok konusuyor bu aralar..
Birseyi cok merak edecek ve burnunu o meseleye sokacaksin ama duyduklarin senin hosuna pek gitmeyecek..

Bir haber bekliyorsun bu haber senin icin önemli yakindir gelmesi ama sonucunu tam olarak bilemiyorum...Hane ici yine bir adak var sanki bir mülke adanmis bir adak o kesilecek yada kesilmeyi bekliyor...
Evin icinde bir erkek var yasli degil bu genc bu aralar cok sorun cikariyor,esi olur sevgilisi olur bilmiyorum ama devamli tartisma yasiyorlar...

Senin beraberligin aydinlik cikmis aslinda falinda cok temiz cikmis sen cok kuruntu yapiyorsun bu aralar..
1 Aya kadar yeni bir baslangic yapacaksin,cok icerlenmissin bir olaya onuda atacaksin icinden.. valla benden bukadar...

Sevgi ile kal.

malencim çok saol.yüreğine sağlık.
içime su serptin
inş dediğin gibi olur canım benim

doru sölüon bitanem.haklısın.
tmm bir hafta sorada sana baktirim:)
tşk ederim malenede sanada

Aayy kızlar burayı geç gördüm ve az önce nescafe içmiştim ama şimdi çok heycanlandım ve türk kahvesi pişiriyorum banada bakarsınız dimi :gitme:

Aayy kızlar burayı geç gördüm ve az önce nescafe içmiştim ama şimdi çok heycanlandım ve türk kahvesi pişiriyorum banada bakarsınız dimi :gitme:

Hadi icte kapat cek resmini koy bakayim okula gitmedenkaydirigubbakcemile2
Bugün enerjim oldukca fazla:)
2 Kisi bakiyoruz zaten fala,sezen abla ve ben...Hadi ekle canimcim

Hadi icte kapat cek resmini koy bakayim okula gitmedenkaydirigubbakcemile2
Bugün enerjim oldukca fazla:)
2 Kisi bakiyoruz zaten fala,sezen abla ve ben...Hadi ekle canimcim

Çok sağol canım içtim kapadım şimdi biraz soğusun hemen resimliycem hızlı hızlı içiyim diye dilimide yaktım kahveyi taşırdım bidaha pişirdim baya heycanlanmışım sırnaşık şey kızımda uyuyorken acele etmek istedim, sende okula gidicem diyince elim ayağıma dolandı resmen kaydirigubbakcemile3

Valla ne yalan söyliyim çok ilginç bir başlık olmuş.

40 yıl düşünsem böyle bir fikir çıkmazdı benden, çok orjinal.vereliniortak

Başka sitelerde de varmıdır acababenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…