Türk Kahvelerinizi Alıp Gelin Hemen. Burada Yorumlarını Yapalım :)

Agzina saglik hayatim valla cok makbule gecti:)
Gel biz bir fal merkezi kzralim seninle:)

rica ederim malencim..her zaman bakarimm..bu arada fal merkezide hic fena olmazkaydirigubbakcemile5

vee sonunda bende geldim :))

resimler olmuştur inşallah :)

Son düzenleme:
Sevgili Papi Bjk

Senin falin yorumunu ben üstlendim sekercim :)
Sen bazi sorunlara sirtini cevirmeyi uygun görmüssün ama hala kafanda bazi seylerin hesabini yapiyorsun..Yapi olarak cok güclü bir halin var ama icten öyle degilsin,kirilgan duygusal bir ruh halin var..Bu aralar biraz sorunlarla ugrasacaksin ve birinden medet umacaksin ama sonra kendinde anlayacaksin,yalnis kisiye dert yandigini..
Ailenden rahatsiz olan biri var,bu aralar o rahartsizlik tekrar gündeme gelecek ama korkulacak birsey yok..Sanki bir arayis icindesin,birde ne is yaparsan yap hep yarim birakiyorsun tamamlamiyorsun..Buda senin acindan sonra kötü sonuclar doguruyor..
Duygusal iliskin var iseki var bana göre biri cikmis sanki ufak sorunlar yasiyorsun,söylemek istediklerini dile getiremiyorsun,karsi tarafta bugünlerde birsey ile ugrasiyor ama paylasmayi pek sevmeyen bir tip..
Bu SIKINTI bir kac aya kadar gececek,bekledigin yada hane ici beklediginiz bir haber var,cok samimi oldugun bir bayan ile agiz dalasi yasayacaksin,karsindaki nasil desem hep en iyisini ben bilirim diyen bir tip..Herkesle dertlesme kimi görsen hemen anlatayim rahatliyayim diyorsun...3 cizgi cikmis bunlar senin seceneklerin,is olur okul olur geleceginde secilmeyi bekleyen yollar bunlar....Ama dedimy a yakin zamanda rahatlayacaksin....Alacagin bir haber biraz canini SIKICAK ama pek üstünde durmayacaksin.Esmer hafif toplu bir kadin var sanki araniz bozuk yada bozulacak....Canimcim bukadar umarim iyi bakmisimdir:)

Ağzına Sağlık Malen :) benimle ilgili yazdıklarında resmen beni okumuşsun :) Maalesef herşeyi yarım bırakıyorum, biraz maymun iştahlılık var.. Önüne geçmem lazım bu huyumun.. Babaannemin bu aralar rutin hastalıkları var, bikaç haftada bir hastaneye kaldırıyoruz :) ilk başlarda çok etkileniyodum ama çok şükür iyi oluyo, Rabbim sağlık versin..

Etrafımda en iyisini ben bilirim diyen birçok kişi var, bazen etkilensem üzülsemde dediklerinden genelde pek takmamaya çalışıyorum.. Allah kimseyi karşılaştırmasın böyle insanlarla.. dediğin gibi bi kere derdimi pat diye söyleyiverdim sanki çare olacakmış gibi birine, de sonra daha kötü oldum :)) umarım aynı şeyi tekrar yaşamam..

bu arada feci şekilde arayış içindeyim, atama bekleyen bir öğretmen adayıyım, ve erkek arkadaşımda beni bekliyodu, atandığım yere göre evlenmeyi planlıyoduk amaa herşey askıda henüz atanamadığım için.. Hayırlısı bakalım :))

Tekrar teşekkür ederim, ağzına, yüreğine sağlık :)

Rica ederim canim:)
Bir dönemin cok iyi fal bakan kisisi olarak nacizane bakmaya calistim:)
Bu aralar öyle fal falan bakmiyordum ama simdi icimden geldi sana baktim..
Umarim sorunlarini hemen atarsin,evet yarim birakma huyundan biran önce vazgecmelisin cünkü ne yapmak istedigini tam olarak saplayamiyorsun...
Rabbim yaninda olsun hep..

rica ederim malencim..her zaman bakarimm..bu arada fal merkezide hic fena olmazkaydirigubbakcemile5

Bebisim birseye niyet kapattim fali,bunada bakarsan cok sevinecegim:)
Bu arada bende bakiyorum fallara isteyen resim eklesin Sezen ile fal merkezi kurmaya karar verdik:1hug:

Son düzenleme:

inşallah başarırım :)))

Amin canım, cümlemizin inşallahh

malencim gülüm yerimseniben ben sende 2 cocuk görüyorum..sen cok güzel bir anne olacaksin..bir kiz bir oglan.güzel bir yolun var gideceksin bu yola..neye yada kime arkani döndün sen??biri seni üzmüs ve küsmüssün..kalabalik ve esmer insanlarin bulundugu bir aile ortami icindesin..yalniz dedikodu var..kimin ne dedigi belli degil..sende bunlarin icinde birinin söyledigi lafa üzülmüssün..ve arkani dönmüssün..ama fena bir laf dolasiyorr..herkeste bu lafin icinde malesef..biraz dikkat güzelimm ben seni sevenler kadar sevmeyenlerinde cokk..biraz kiskanclik biraz cekememezlik var insanlarin gözüne batiyorsun..nazar var zaten inaniyorsan tabikii..arka arkaya haberler alacaksin..ama birsey dikkatimi cekti ..sanki aileler 2 ye ayrilmis..yani esinle senin ailelerin..birseyin üstüne cok gidiyorlar her iki tarafta ayri tellerden caliyor..ama sen takmiyorsun ve dedigim gibi arkani dönmüssün kendi dedigine gidiyorsun..en iyisinide sen yapiyorsun aslinda..dogru yolundan sasma bebisim..sana dua eden beyaz tenli basi bagli bir bayan var...hayir duasi almissin sen..misafirin var cnm kalabalik ama temiz..bir para cikisin var disariya..ama hane degisimin var senin yaa...iki büyük gözüaydinin var cok istedigin bir sey olacak ve iki gözü aydin...uzun yoldaki birini cok düsünüyorsun yada o yola gitmek istiyorsun ama yol gercekten cok uzun..ama bir sürpriz olabilir cnm hazirlikli olkaydirigubbakcemile3 dileginde olacak hic merak etme bebisim ..benden bu kadar tatlim insallah istedigin hersey gercek olur canimcimm..hihoyyythihoyyyt

karabiberim opuyorumnanaktan paylasilamayan bir insansin sen..arkadaslarinin arasinda devamli sorulan bahsi gecen bir insansin..bir mesalen var üzerinde ates..yani yeni bir baslangic yapacaksin ama dikkat et bu baslangici yaparken kimseyi yakma bebisimm..akilli ve mantikli davran..bazi seylere tahammülün yok tamam ama bazi seyleri karsindakine söylerken kirmadan üzmeden..pat diye agzindaki söylüyorsun cünkilmaz: uzun yolculuktan cok hoslaniyorsun ve yaparim dedigin seyide inanki inatciliginla yapiyorsun vazgecmiyorsun asla..azimlisin..ben bu tip seyleri söylemeyi sevmem cnm ama ailede hasta var..allah sihhat saglik versin..kendi icinde bir duygusal dalgalanman var ama güzel ve hos bir dalgalanma..karar verememissin ama seni alip baska yerlere götürecek emin oll..ooooo yüklü bir para gelecek ..cokta isini görecek bu para ilac gibi yanii..minik minik kismetlerin var..dileginde gerceklesecek 2 dilegin bir olmus cnmcimmm..:teytey:

Vielen Dank schatz du hast gut gesagtzemuszemus
Alles richtig superrr...Meine Schweger Mutter nicht Türkin und ein bißchen böse.Oyüzden pek görüsmüyorlar...Ablamda sipariste bulundu:)
Bende seninkine bakicam,umarim beklediklerim ve dediklerin cikar canim..Sagol cok iyisin Mein baby:1hug:

Nichts zu danken,mein schatzopuyorumnanaktan...ich verstehe süße insallah cnm istedigin hersey gerceklesir..tabiki cnm,ablanada bakarimm,bekliyorum:lepi:

Canim Balim Mein schatz bu fal benim arkadasin Ismi Demet..
Rica etti biliyorum cok olduk ama bakabilirsen zahmet olmazsa:)

yuregın kabaracak uzulecegın bır olay yasıyacaksın ama bu olayı karsılıklı cok yakından tanıdıgın bırısıyle konusmanın sonunda yasayacaksın.bırazcık anlarım baktım ınsalh öyle bır olay yasamazsın uzulmessın.

cnmcim yarin sabah bakayim:))ok....
tmm cnm beklerim

sen yazmadan yaşadım bile
arkadaşımla tartıştım.
bide annem rahatsızlandı
geçmicek bu sıkıntılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…