Türk Kahvelerinizi Alıp Gelin Hemen. Burada Yorumlarını Yapalım :)

Bende Tüm Herkesin Bayramini Kutlarim...Nice Saglikli Güzel Bayramlara..

Herkese hayırlı bayramlar dilerim...
opuyorumnanaktan
Malen kahvemin resimlerini koydum :)
Beni es geçme gerçi meraklı yorumladı ama senin yorumunun çok güzel olduğunu söyledi.
:roflol:

[/IMG] malencim fotograflarımı ekliyorum zemuszemus yorumlarını bekliyorum

Malencim dün ekleyecektim ama fırsatım olmadı kahvemi bugün içip resimlerini koydum. Yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum opuyorumnanaktan

ablacım banada bakabilirmisinizsositososito

Sizden biri ölmüs gibi gördüm ve bu ölüm birilerinin isine gelmis sanki ve birilerinide cok derinden üzmüs..Hatta bir cok tartisma yasanmis bu olaylar yüzünden...

Adak var hane icinde,birine bir yol gözüküyor ama cok isteksiz gidiyor bu yola...

Birileri sana cokmu baski yapiyor ne herkes basinda senin,tependen inmemisler.

Aileden kan baginiz olan iki bayan var bunlar birbirlerine cok benzeyen tipler ama cokta iyi fikirli degiller...

Calisiyor isen is ortamin cok kalabalik,orta tipli bir erkek ile agiz tartismasi yasayacaksin..

Bir erkek daha var ama aranizda cok belirsizlikler cikmis netlik yok suanda..Bu belirsizlikte canini SIKIYOR::..Yüzüktenmi döndün sen sanki yüzük tam cikmamis`?

Birine bir yalan söyleyeceksin ama sonra pisman olup gercegi anlatacaksin...

Bu aralar cok icerlemissin herseye,olaylar olmus ve hersey üst üste gelmis,

Cok kisa süre sonra ya is degistireceksin yada ev degisimi olacak..

Icine ay doogmus merak etme kisa süre sonra hersey gececek,sadece biraz sabir okadar....cok takiyorsun kafana olacagi varsada sabirsizligindan olmuyor...

Bu aralar birbirine baglantili isleriniz var ve bunlari senle baska biri üstlenmis..Yani her ne is olsa ikiniz üstleniyor,herseye siz kosuyorsunuz..

Cok temiz ve kocaman bir kalp cikmis,sanki umudunu yitirdigin bir anda,sevgilin yada olmak istedigin kisi ile yan yana geleceksin..Cok güzel ve belirgin cikmis bu kalp..

Bide sana biri cok yalvarmis sanki,resmen ayaklarina kapanmis ama sirtini dönmüssün bu kisiye,senin aklin baskasinda kalmis...

Hanece sildiginiz bir kisi var ve bu kisi sanki yakininiza yanasmak istiyorda ama cesareti yok...

Baban galiba gördügüm cok iyi bir insan,bir dost gibi yakin herkese ve bu baba ile bir konusmaniz olacak...Kisa ve öz cikmis Falin...

4 gün icinde bir haberin var,büyükce bir kismetin var ve F A harfinden haberin var biraraya geleceksiniz...

Malencim dün ekleyecektim ama fırsatım olmadı kahvemi bugün içip resimlerini koydum. Yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum opuyorumnanaktan

Biri ile arana bir messafe girmis,,
Bu mesafe ya yol ayriligi yada kalpten bir ayrilik tam olarak yorum yapamayacagim..Ama hernekadar ayri gibi ciksanizda düsünce olarak birsiniz...

Sen cok pozitif ve sicak bir insansin,hareketlisin ama cogu zaman bu sicakligin hep yanlis anlasiliyor ve sonrada haydaaa gelde isin icinden cik simdi diyorsun...

Birseye taktinmi günlerce hatta aylarca hep ayni yerde takili kaliyorsun...
Düsüncelerinde cok ama cok yogunsun......

Ufak ufak kirginliklar yasadigin kisiler ile yanyana gelebilirisin ama zaten kirilsanda sen küslük tutamiyorsun benim gibiopuyorumnanaktan

Maddi konuda gecici bir daralma yasayacaksin,evde yasli aksi bir tip var sanki yada akraban,bu kisiyi hem seviyorsun hemde cok sinirleniyorsun sen:hulya:
Dis yada agiz icinde bir sorun yasayacaksin simdi oda nerden cikti dersen valla icime dogdu sen dis sorunu yasiyorsun canim:)

Sen cok kismetlisin ama kismetini elinde tutamiyorsun..Sevgi konusunda ise bir yenilik görüyorum,belki yeni bir ask belki ayni kisi ile degisiklikler yapacaksiniz...

Herkese hemen acilma direk derdini anlatma oldumu buna benim sana nacizane talebim olsun....Cok cevren var ama bu cevrede bile sana yakin olan pek kimse yok bir tek bayan var oda kendi derdine düsmüs...Umarim tatmin olmussundur senden öncede 2 fal baktim beynim dönecek simdi:zemuszemus

tatlım ağzına sağlık teşekkür ederim opuyorumnanaktan bu arada ben nişanlıyımda sen sevgi konusunda yenilik görüyorum falan demişsin yoksa ayrılık gibi mi :çok üzgünüm: evlilik görünmüyor mu canım??

Bu bahsettigim yenilik evliilikte olabilir..Ama aydinlik ve temiz bir yenilik olacak...opuyorumnanaktan..opuyorumnanaktan

Arkadaşlar hepinizin bayramı mübarek olsun. Sanırım bayramdan dolayı kimse giremiyor buraya zemuszemus

cnm akisina birak dal gitsinnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3 dalmadikta ne olduuudelikafadulden :tomato:

Dimi yaaa? kaydirigubbakcemile3 Bu arada canım kaynanamlar geldi ve gittiler.Beklediğim kadar kötü geçmedi karşılaşmamız.2 günlüğüne geldiler 3-4 sefer beraber zaman geçirdik çok şükür bir sıkıntı olmadı.Şimdi gidiyorlar hayırlısıyla.Allah herkesin yardımcısı olsun.Bayram sonrası kontrolüm var doktorda.Şu kramplarıma bir çözüm bulsun.Yeni yeni bacak krampları başladı öldürüyor beni.Resmen bağırıyorum evin içinde.Zaten o ağrıya bağırmamak mümkün değil gözümden yaş gelecek nerdeyse...

Bu arada herkese iyi bayramlar kızlarrrrrr..........

kizlar merhaba...umarim bayraminiz iyi geciyordurr....bu arada buraya kar yagiyorrr,cokkkkkkkkkkkk sogukkkkkk...kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…