- 20 Mart 2009
- 5.905
- 38
Sen buaralar cok asabi,cok sinirli,cok huzursuzsun...
Bir kalabaligin var ve bu kalabalikta iki kisi cok sinir oldugun kisiler olacak,Arkanda bir erkek var bu erkek olmasa sen bu sinir oldugun kisiye coktan dalamissinda cok sükür o erkek seni dizginliyorkaydirigubbakcemile3
Bu iki kisiden biri bir kadin ve bu kadin üstünde bisey var bos degil,dua ile falan ugrasiyor bu aralar sanki,hatta sana yapilmasindan süphe duymussun ama bisey yok sizde merak etme...
Cok güzel ve temiz bir duada istekte bulusunmussun,
Sanki bir anahtar icin dua ediyorsun ve tertemiz cikmis....Hayirlisi ins)
Bu annen galiba kumral bir teni var,senin tarafindan cikmis bu kisi,o sana cok destek oluyor ama herseyi ona yansitma bence cünkü kadinin ruhu kabar kabar olmus...
Biri ile alacak verecek meselesi yüzünden agiz dalasi yasanmis,sanki almislarda geri vermemisler,yada yasayacaksiniz böyle bir tartisma...
Hane icin cok ama cok aydinlik ama vesselam her konusma sana batiyor,cok huzursuz oluyorsun....
Yakin iliskilerde bazi huzursuzluklar ve ifade edilemeyen şeyler var,nasil desem karsindakine yaptiginin yalnis oldugunu söylemek istiyorsun ama ne hikmetse diline geliyor agzindan cikmiyor...Sagligina dikkat et bukadar benden valla.
Hem cizim yapiyorum hem fal bakiyorum ohhhh vallaopuyorumnanaktan...:hulya:
Canım ağzına sağlık bayıldım valla özellikle şu arkandaki erkek olmasa kadına çoktan dalmıştın sözüne çok güldüm.Allahta senin yüzünü güldürsün.Hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için....