Sen buaralar cok asabi,cok sinirli,cok huzursuzsun...
Bir kalabaligin var ve bu kalabalikta iki kisi cok sinir oldugun kisiler olacak,Arkanda bir erkek var bu erkek olmasa sen bu sinir oldugun kisiye coktan dalamissinda cok sükür o erkek seni dizginliyorkaydirigubbakcemile3
Bu iki kisiden biri bir kadin ve bu kadin üstünde bisey var bos degil,dua ile falan ugrasiyor bu aralar sanki,hatta sana yapilmasindan süphe duymussun ama bisey yok sizde merak etme...
Cok güzel ve temiz bir duada istekte bulusunmussun,
Sanki bir anahtar icin dua ediyorsun ve tertemiz cikmis....Hayirlisi ins)
Bu annen galiba kumral bir teni var,senin tarafindan cikmis bu kisi,o sana cok destek oluyor ama herseyi ona yansitma bence cünkü kadinin ruhu kabar kabar olmus...
Biri ile alacak verecek meselesi yüzünden agiz dalasi yasanmis,sanki almislarda geri vermemisler,yada yasayacaksiniz böyle bir tartisma...
Hane icin cok ama cok aydinlik ama vesselam her konusma sana batiyor,cok huzursuz oluyorsun....
Yakin iliskilerde bazi huzursuzluklar ve ifade edilemeyen şeyler var,nasil desem karsindakine yaptiginin yalnis oldugunu söylemek istiyorsun ama ne hikmetse diline geliyor agzindan cikmiyor...Sagligina dikkat et bukadar benden valla.
Hem cizim yapiyorum hem fal bakiyorum ohhhh vallaopuyorumnanaktan...:hulya:
Selam Balim nasilsin bugün?
Bende yeni geldim bir bakayim dedim,gecede 2 fal baktimzemuszemus
Gerisinide sen halletmissin opuyorumnanaktan
ablacım banada bakabilirmisinizsositososito
Selam Balim nasilsin bugün?
Bende yeni geldim bir bakayim dedim,gecede 2 fal baktimzemuszemus
Gerisinide sen halletmissin opuyorumnanaktan
Canım ağzına sağlık bayıldım valla özellikle şu arkandaki erkek olmasa kadına çoktan dalmıştın sözüne çok güldüm.Allahta senin yüzünü güldürsün.Hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için....
Ablacığım sağolasın arkadaşıma baktıgın için opuyorumnanaktan
cnm 46.sayfada delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Malen rica etsem bana bi kerede sen bakarmısın bugün bi kahve içeyim yarına koyarım fotografları..
Malencim; selamlar...
Ben de geçenlerde kahve içtim fotoğrafını çektim. Ama nereye koycam bilemedim.
Bu akşam koyayım yorumlar mısın(ız)?
:teselli:
Kein panik schatz ich werde kucken aber jetzt nicht..
Aksam bakarim ablacim....Sen biraz dinlen...
Sende gel senin neyin eksik tabiki bakarimopuyorumnanaktan
Ama dedigim gibi pc de cizim yapiyorum biraz isim var gece bakarim olurmu?
okey schatz..ich liebe dichhhhhhŞeniz
Canim sen ic kahveni koy resmini ben bu gece yada yarin gece ancak bakabilirim cünkü cizimlerim var..
sezen01 cnm çok saol evet okuyorum + bu yıl öss senem sınava giricem inş dediklerin doğru çıkar yaaprettywitch cnm merhaba...gördügüm kadariyla yasin cok genc ama bu ne SIKINTI???kuskucu ve endiseli bir kisiligin var..tez canlisin herseyi yeri zamaninda ögrenmek istiyorsun..agrasifsin..senden kizdigin zaman uzak kalmak lazim..esmer bir erkekle bir konusman var..bir seyin hesabini soruyorsun,ama ne yazikki karsindaki erkege inanmiyorsun..bosa inanmiyorsun cocuk dogruyu söylüyor..sen o lafi sana yetistirene kiz bence..inanma herseye..ufak tefek minyon bir yüzün var..arkadas cevren kalabalik.insanlarin icinde olmayi seviyorsun..aile icinde 2 kisi dargin..bana kalirsa arkadas cevrenden siyril ve hanene dön biraz..problemler var cünkü..gizli sakli yaptigin seyler aciga cikabilir,bundan dolayida aile icinde tartismalar yasayabilirsin..okuyosun sanirim,gelecegin parlak,ve uzun yolda..ayrica gene uzun yolun var,gideceksin bu yola..tatsiz tuzsuz laflar duyacaksin yakin zamanda..ama üzerine gitme bosver..bir düsman edinmissin aile icinden aman dikkat et..cok fazla nazar var,..aile icinde bir anahtar var,birsey alinacak sanki..yok anacim,senin kismetin uzun yolda..tmm cnm öptüm kocaman...