- 3 Kasım 2007
- 1.525
- 12
- 358
- 55
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kavak yelleri
küçük sırlar
aynen katılıyorum sinir oluyorum bu diziyetürk malı..neyse o artık bir iki gördüm iğrenç ötes kalite yok cinsellik ön planda felan.berbar tani
kavak yellerinde kim napıyo belli değil zaten.herkes birbiriyle öpüştü felansempatiksalakcinni öpüşmeyen birbiriyle sevgili olmayan kalmadı değiş tokuş yapıp duruyolar bide habire
katılıyorum size küçük sırlar türk aile yapısına çok aykırı bir dizi daha liseli çocuklar okula son model araba ile gidiyor pahalı giysiler giyiyor ve cinsellik yaşıyorlar bunuda çok normal karşılıyor aileleri bizim çocuklarımız kızlarımız bunlara özeniyor anneye babaya sitem ediyor su marka telefon şöyle elbise istiyorum diye ne yazıkki böyle diziler ekrandan kaldırılmalı düşüncesindeyim :çok üzgünüm:
valla çocuklar için zararlı, tv de şu fox da çıkan salak saçma smackdown kadar saçma program olamaz, hatta o kadar, ki koca okulun müdürü tek tek veli toplantılarını dolaşıp çocuklarınıza bi programı izletmeyin dedi, bi çocuğun kolu kırılmış bu yüzden okulda oynarken:bbo: