• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türk aile yapısına zararlı TV dizileri

Herkes şikayet ediyor ama izleyecek başka bir alternatif olmadığı için izliyorlar herkes bence. Uydu alıcısı, digitürkü yada dmsmartı olmayınca tv de izleyecek pek bi kanal kalmıyor ve hepsi de aynı tür şeyler yayınlıyor. Mecburen izliyor millet bu kanalları. Ne doğru düzgün film koyuyor kanallar ne de belgesel yada yararlı programlar.

valla ben yaprak dökümüd, aşkı memnu, unutulmaz gibi dizileri izlemiyorum evde daha çok komedi dizileri ve filmleri izliyoruz. çok sinir oluyorum böyle dizilere. kim kime aşık kim kiminle sevişiyor belli değil. o dizileri izlerken acaba benim eşimde böyle yapıyormu düşünmeden alamaz oldum kendimi yahu. aman aman gülmek en güzeli. yalnız etrafımda bunları izleyen bayanlar hat safhada ve kendielri aynı oradaki bayanlar gibi olmaya çalışıyorlar. çok yazık çok nereye gidiyoruz belli değil. kendimizi kurtardık ama mevlam çocuklarımızı korusun akıl fikir versin.

kavak yelleri yaprak dökümü unutulmaz ve aşkı memenu
unutulmazdaki edaya sinir oluyorum bence bihter bile ondan daha iyi izlememk lazım zemuszemus

liste zaten kabarıktı yeni yayın dönemiyle daha da vahim diziler ortaya çıktı.
tam dört dakika süren intihar sahnesi açık açık veriliyor.
yetmezmiş gibi basın organlarında övülüyor bu durum adeta.
gençlik dizileri kim kiminle,kimin eli kimin cebinde teması üzerinde zaten ısrarlı.
könce kanka,sonra sevgili vs vs.

bu diziler geç saattlerde oluyor bişey olmaz diyenler var.
8de hangi cocuk uyuyor?
hadi uyuyor diyelim,internette malum sahneler tıklama rekoru kırıyor.
hadi onu da geçelim,
bu dizilerin sadece sadece fragmanlarını izlemek bile yetiyor artık.

şu kavak yelleri denilen diziyi neredeyse hiç izlememe rağmen genel olarak biliyorum ben mesela.
öpüşen kankalar,sırayla sevgili olunmalar,garip ilişkiler vs..

masumiyeti özler olduk.
korkarım asıl garip olan bu masumiyet olacak ileride.
Allah yavrularımızı korusun.

izlemedikçe hiç bir dizi türk aile yapısına aykırı olmaz ...günümüzde bazı kızlar hem eleştiriyor hem de onlara özeniyor

Back