Turizm bölümü

alliswell22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
76
17
32
arkadaşlar ben sınava hazırlanıyordum ygs sınavında dersanede yaptığım denemelerin baya altında gelince hayal kırıklığına uğradım şuan lyse odaklanamıyorum çalıştım ygs kötü geldi lyse de olmaz pskolojisindeyim.. ondan ygsden tercih yapmayı düşünüyorum 4 yıllık turizm sizce nasıl dil bildikten mezun olduktan sonra napabiliriz iş olarak yardımcı olabilecek olan olursa bir fikir verirse sevinirim

Turizm otelcilik bölümü yazan arkadaslarim suan hepsi pisman bayan erkek olsun pismanlar.Bitiren arkadaslarim erkekler garsonluk yapiyor ve düzenli bir hayati yok.Tercihinizi dikkatli yapmanizi öneririm.Üniversiteye girmekle malasef is bitmiyor.iyi düsünün derim.

merhaba ben lisede yiyecek içecek hizmetleri murfak dalı okudum şuanda puanım izmir de konaklamaya tutyyor ama çok kararsızım iş imkanı konusunda annem turizm istemiyor ama aşçılık geçiş hakkımda var o da 2 senelik oldu. için babamda onu istemiyor bende ok kararsz kaldım bu alanda okuyan biri yardımcı olabilir mi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…