Hevesim kursağımda kaldı.

Eğitim görünce çocuğu neden erteliyosunuz? Uzaktamı olacak?
Hayatta dengeler herzaman değişebilir, herşeyi ona göre ayarlayamassınız.
Bence ikinizde önce çocuk isteyip istemediğinize karar verin.
Eşin normalde nasıl biri? İlgilimi? Evliliğiniz oturdumu?
Polisler belirli sehirlerde yatılı eğitim görüyor.

Valla eşiniz cidden tuhaf biri ne güzel zaten memurmus.
Hayır ilerde doğuya gidecek belki cevige verilecek ya da öyle bir göreve verilecek ki orada da belki masa başı memurluk yapacak nerden biliyor bunları ?
Hayır askerlik vs belli bir rutbe falan içinde kalır anlarım da dediğim gibi polis olunca belki yine memur gibi hayatına devam edecek.

Hanımlar öncelikle merhaba :KK54:

Yaklaşık dört yıldır evliyim. Bebek düşünmedik hiç ama bu senenin başında eşim düşünmeye başladı vakti geldi vs diyerek beni ikna etmeye çalıştı. Açıkçası başta hiçç ılımlı değildim ama sonradan istemeye başladım ben de. Eşim hemen olsun demiyorum ama yavaş yavaş bu fikre alışalım dedi ben de kilo verip hamile kalmak istedim ve istediğim kiloya eriştim. Artık denemelere başlarız diye düşünürken eşim polislik denemek istediğini söyledi. Şu an devlet memuru fakat içinde kaldığı için ve deli gibi polislik istediği için sınavlarına girmeyi düşünüyor. Ben hiç istemiyorum kurulu düzenim bozulsun vs. Eğer olur da sınavlarda başarılı olursa 6-8 ay kadar eğitim görecek ve bu durumda bizim çocuk planını öteleriz dedi ve ben açıkçası hayal kırıklığına uğradım. Hevesim kursağımda kaldı ister istemez bu fikirden soğudum yani yarın öbür gün çocuk denemelerine başlayalım dese ne diyeceğim bilmiyorum üzüldüm..

Sizce yanlış mı bu kapılmış olduğum his?
Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
Polis diyince aklıma direk çevremde polis eşi olan tüm kaıdnların aldatıldığı hem de çok fena aldatıldığı geliyor. Genellemek istemiyorum ama sadece ben 4 kişi gördüm. Bu forumda da çok gördüm. Tabi olumlu örnekler de vardır ama bana denk gelmedi.

Siz de hayal oluşturun kendinize. Mesela yüksek lisans doktora için çalışın. Üstelik eşiniz polis olursa doğu sizi bekliyor illa ki. Ne bileyim benim eşim polis olacağım dese buyur git der, asla arkasından gitmezdim

Polis olursa zaten hepten unutun çocuğu, polis olup da psikolojisi düzgün bi tane insan görmedim.
En mantıklı ve doğru cevabı arkadaşımız vermiş zaten. Başka yoruma gerek görmedim.
Hakkınız da hayırlısı olsun diyerek buradan ayrılayım.

Çocuk oyuncağı mı bu
Bebek istiyorum dur dur sunuda yapıyım da öyle
Sen sen ol çocuk felan yapma

X