-
- Konu Sahibi Samuray124
Canım bakireymişim hala :))Kızlar :)) bugün ilde başka bir doktora gittim bu swferki erkek jinekologdu. Bakireyim hocam nışanlı ile hafif sürtündük kan geldi dedim. Olur öyle şeyler insanlık hali dedi. Muayene etti bakiresiniz hala. Adet deliğinde saat 4 hizasından 2 milimlik bir çentik oluşmuş kan ordan gelmiş maaşalah çok damarlı zarınız var o yüzden hemen kanamış ama adet deliği hala çok küçük penis girince murlaka kanar dedi :) adamın boynuna sarılasım geldi masadan fırlayıp heyecandan çamaşırı unutacaktım az daha :)) kızlık zarımın dikilmiş olduğunu hiç anlamadı :)) Allahım ne iyi doktorlar var.
Rahat yürümede sıkıntı oluyormu ?Maalesef. Bi de ben hareketli biriyim. Su an hareketlerim kısıtlı. Bu beni geriyor
Siz oldunuz mu nasıl gecdi ?Canim mecburuz malesef islem sonrası dikkat etmek lazimmış inşallah sorunsuz atlatırsın
Siz oldunuz mu nasıl gecdi ?
Tek kat ile çift kat hangisini seçmek lazım?Hayir canım ben henüz işlem olmadım
Bikaç gündür okuyorum zaten sağolsunlar deneyimleri yol gösteriyor. Dr. Turgay Karakayanın asistanı ile bende yazışıyorum. Genişleme varsa çift kat yerine daraltmalı tek kat flep daha iyi olur diyor. Sanırım o şekilde yaptıracağım.Canım ben kaç aydır sorup soruşturuyorum turgay beyin asistani ile de konuştum baya tek kat yeterli olur dedi bana çift kata gerek yok onu tercihe gore yapıyoruz dedi. Ben tek kat olucam burda kaç kişi öyle yaptı canm ama sen bi ara konuş daha iyi olur yada işlem olan arkdaşlar var burda turgay beye onlarla iletişime gec ben konuştum nerdeyse hepsi ile sagolsunlar yardımcı oluyorlar
Ayen canım banada çok yardimci oldular kizlar sagolsunlar iyi ki varlar yoksa ne yapardim bilmiyorum en azindan sonuc alanlar beni rahatlatiyor. Tek kat ol canim asistanda soylemis icin rahat olsun . Peki ne zaman olmayi dusunuyorsun islemi senBikaç gündür okuyorum zaten sağolsunlar deneyimleri yol gösteriyor. Dr. Turgay Karakayanın asistanı ile bende yazışıyorum. Genişleme varsa çift kat yerine daraltmalı tek kat flep daha iyi olur diyor. Sanırım o şekilde yaptıracağım.
15 inde maaşımı aldıktan sonra gidicem ben cnm. Bayramdan önce bitsin bu iş.Ayen canım banada çok yardimci oldular kizlar sagolsunlar iyi ki varlar yoksa ne yapardim bilmiyorum en azindan sonuc alanlar beni rahatlatiyor. Tek kat ol canim asistanda soylemis icin rahat olsun . Peki ne zaman olmayi dusunuyorsun islemi sen
15 inde maaşımı aldıktan sonra gidicem ben cnm. Bayramdan önce bitsin insallah biter canmm gidince burayada yaz olurmu yeni hava limanindan ulaşımı merak ediyoruz kılinige
Siz daraltmalıya nasıl karar verdiniz muayene şartmı öncedenBikaç gündür okuyorum zaten sağolsunlar deneyimleri yol gösteriyor. Dr. Turgay Karakayanın asistanı ile bende yazışıyorum. Genişleme varsa çift kat yerine daraltmalı tek kat flep daha iyi olur diyor. Sanırım o şekilde yaptıracağım.
Merhaba kime yaptırdınız sonuç aldınız mı bilgi veririm misinizBende yeni yaptırdım işlemi ve soruların varsa yardımcı olmak isterim. Doktoru çok araştırdım bir yıldır kararsızdım şuan dikişlerin kaynaşmasını bekliyorum kaygılı olmak en kötüsü
Ben şişli med şükrü beye yaptırdım ama sonuç olumsuz oldu dikemedim yapamadım diyemiyorlar tutmamış diyip işin içinden çıkıyorlar sen kime yaptırdınMerhaba kime yaptırdınız sonuç aldınız mı bilgi veririm misiniz
Merhaba canım siz diktirdiniz mi ? Bu aradaHayir canım ben henüz işlem olmadım
Merhaba canım ben henüz işlem olamadim yakın zamanda inşallah sen oldun mu işlem kimi düşnüyorsunMerhaba canım siz diktirdiniz mi ? Bu arada
Bende turgay karakayayi düşünüyorum ama cesaret edip gidemiyorum tutmaz diye korkumdanBen olmadım henüz istanbulda dr. Turgay karakaya düşünüyorum
Ben oldum. Bir kac ay önce... benim malesef cok az tutmuş. Ben tutmadi varsayıyorum. Kanama ihtimali cok az dedi çünkü...
Burda doktor adi paylasmak etik degil canim ama şunu diyorum. A doktoruveya b doktoru hepsu ayni islemi yapiyordurNerde yaptırdın cnm?