- 9 Şubat 2019
- 388
- 159
-
- Konu Sahibi Samuray124
Ben çok zor durumdayım ne olur yardım edin turgay beyi düşünüyorum sonuç alan varmı kizlik zari dikimi yaptırıp veya yaptırmak isteyen
Ben henüz yaptırmadım ama düşünüyorum. Ya Turgay bey yada Akın bey 2 sinede sıcak bakıyorum. Kalıcı olacak benimki.
Ben operasyon geçirdim tuttu ama ilişki henüz yaşamadımBen çok zor durumdayım ne olur yardım edin turgay beyi düşünüyorum sonuç alan varmı kizlik zari dikimi yaptırıp veya yaptırmak isteyen
Canım akın bey burda yokmuş yurt dışına gitmiş sağlık sorunlarından dolayo ben her iki doktorunda sekreterleri ile konuştum turgay bey 2500 tl şişli med ise 28002000 lirayı geçmeme çok az kaldı birikimimde. Geçince TURGAY KARAKAYA ve AKIN BEY in masalarına koyacağım 2080 tl m var hocam nakit başka 5 kuruş yok dicrm hangisi yaparsa artık
Kime oldun canım sen turgay beyemiBen operasyon geçirdim tuttu ama ilişki henüz yaşamadım
Tuttuğunu nasıl anladım hem anlatirmisinKime oldun canım sen turgay beyemi
Ben henüz yaptırmadım ama düşünüyorum. Ya Turgay bey yada Akın bey 2 sinede sıcak bakıyorum. Kalıcı olacak benimki.
Bende kalici istiyorum turgay beyde akın beyde de sonuç alanlar olmuş kafam karışık amaBende ka
EvetKime oldun canım sen turgay beyemi
Peki canım nasıl anladın tuttugunu
Kontrole gittim kendisinePeki canım nasıl anladın tuttugunu
Başka bir doktora daha kontrol ettirtin yazmışlar , kim dikerse diksin başka bir doktora daha kontrol ettirtip garantiye almak için.Kontrole gittim kendisine
Ettirdim zatenBaşka bir doktora daha kontrol ettirtin yazmışlar , kim dikerse diksin başka bir doktora daha kontrol ettirtip garantiye almak için.
Oda onay verdi yani ??Ettirdim zaten
EvetOda onay verdi yani ??
Bence çok iyi araştır ben yaklaşık bir aydır üye olmadan çoğu konuyu okudum olumsuz sonuç alanda varBen çok zor durumdayım ne olur yardım edin turgay beyi düşünüyorum sonuç alan varmı kizlik zari dikimi yaptırıp veya yaptırmak isteyen
1 kişi gördüm bende olumsuz sonuç alan ama olumluda fazlasıyla var her doktordan olumsuz alma şansımız var buda bi gerçek başka doktor yok harun özkan var 5 bin tl istiyor akın bey var oda burda degil şükrü bey hakiinda pek bilgim yok senin varmi düşundugun bi doktorBence çok iyi araştır ben yaklaşık bir aydır üye olmadan çoğu konuyu okudum olumsuz sonuç alanda var
1 kişi gördüm bende olumsuz sonuç alan ama olumluda fazlasıyla var her doktordan olumsuz alma şansımız var buda bi gerçek başka doktor yok harun özkan var 5 bin tl istiyor akın bey var oda burda degil şükrü bey hakiinda pek bilgim yok senin varmi düşundugun bi doktor