Türbanlı Emo ....

gerçekten kapalı olmadıkları çok bariz...
yorum yapmak bile yersiz aslında...
kasti yapılmış...

zmjchz.jpg

googleye tam1cici yazdım çıktı valla..gerçekten varmış böyle bir kız delikafadulden

ayrıca bu kiş igerçekmiş kızlar,tam1cici yazınca google'a,bi arkadaşlık sitesinde üyeliği çıktı.ben de üyeyim oraya,girdim bakıyorum bir dünya fotosu var.sizden bizden daha gösterişli giyiniyor :1shok: dövmeli hızmalı vsvsvsvs sonra bi de kalkıp kapalılar açık olanların giyimine , namusuna laf etmiyor mu ahhh ahhh ,nasıl sinir oluyorum anlatamam

onlar eşarbı dinlerinin gereği değil bir aksesuar olarak taktıkları için bana tuhaf gelmiyor.bunun aksi olsa bu şekilde kendilerini sergilemezlerdi.

Böyle makyaj yapanına,dar giyenine,yırtmaçlı etek giyenine,çimlerde oynaşana

emo olanına ve bu mantığın alayına karşıyım uleynnn

ya artık bu başlarına bağladıkları şeyin amacı örtünmek değil ki... gerçekten kapanmak için örtünenlerin sayısı o kadar az ve onlar kendilerini belli ederler zaten... bunlar belli ki başka bir amaç için bağlanmışlar başlarını..

çok da kendinizi sinir etmeyin, yolda gördüğümüz mini etekli başı örtülülerden farkı yok bunlarında.. nasıl ki onlarında başından çekemiyorsun, bunlarında öyle.. kapalı arkadaşlar kendileri ile karşılaştırıp, sinir etmesinler kendilerini yani..

X