Türbanlı Emo ....

hiç bir türbanlı arkadaşım pentagram kolye(satanizm simgesi)kötükedihüso
şeytana tapanların kullandıkları o kolyeyi takıp kaşına ,ağzına, burnuna piercing takıp, avam bir makyajla dolaşmıyor...
ama türbanlı olmak demek ,dişilikten kadınsılıktan uzak olmak mı dır? hyr...
herşey yerli yerinde ve kakarında olmalı ...
bu resimlerin gerçekleğinden korkarım ben ,endişe ederim ...
islamiyet ve pentagram kolye !!
piercingleri geçtim hadi..
şimdi yargılamış oldum işte bu gençliğin hadsiz ve bilinçsiz özentisini...olumunekankayizsmile
bu kadar yeter,bu konu için çok bile yazdıklarım:hulya:

hiç bir türbanlı arkadaşım pentagram kolye(satanizm simgesi)kötükedihüso
şeytana tapanların kullandıkları o kolyeyi takıp kaşına ,ağzına, burnuna piercing takıp, avam bir makyajla dolaşmıyor...
ama türbanlı olmak demek ,dişilikten kadınsılıktan uzak olmak mı dır? hyr...
herşey yerli yerinde ve kakarında olmalı ...
bu resimlerin gerçekleğinden korkarım ben ,endişe ederim ...
islamiyet ve pentagram kolye !!
piercingleri geçtim hadi..
şimdi yargılamış oldum işte bu gençliğin hadsiz ve bilinçsiz özentisini...olumunekankayizsmile
bu kadar yeter,bu konu için çok bile yazdıklarım:hulya:
pandoranın kutusu açıldı desene canım süpersin valla alkışlıyroum senialkisalkisalkisalkisalkisalkis

ay bunlar ne be

dallı güllü piercingli

montajdır heralde bunlar

sanmıyorum gerçek bir kapalının bu şekilde gezeceğini

arkadaşlar konuyla alakalı bi yorumda bulunmuycam yalnızca o pentagram kolye değil üstünde kalp gibi bi işaret var HIM diye love metal denen tarz müzik yapan bi grubun kendi bulduğu heartagram denen bi işarettir,grubun kendi açıklamasında da "bu kendi uydurduğumuz bi işarettir satanizmle bi alakası yoktur" diyor, grup emo akımının öncüsü gibi bişey olduğu için o kolyeyi takmış olabilirler, emo falan değilim onu belirteyim de, yalnızca yanlış bilgilendirme olmuş diye düzelteyim dedim. ha bir de 6 köşeli yahudi yıldızı diyenler olmuş, hayır efem alakası yoktur, uydurmayalım

bu kadarda uydurma ,gereksiz olamazdı bir logo zaten..akannehir
esinlenecek bir çok sembol ve logolar varken..
bana pentagramı hala hatırlatıp,çağrıştıyor, (adı bile)aklinialirimsmile
bu demek ki,simdiki gençlik akımı: hem sataniğiz ama romantiğiz de diyor..hem döverim ,hem severim misali.kaydirigubbakcemile3. ikilem vardı ,birde zıtlık çıktı..
neyse,onlar da elbet büyüyecek..ve büyürken özleyecekler kendi özlerini...bayanssulusmile

bu kadarda uydurma ,gereksiz olamazdı bir logo zaten..akannehir
esinlenecek bir çok sembol ve logolar varken..
bana pentagramı hala hatırlatıp,çağrıştıyor, (adı bile)aklinialirimsmile
bu demek ki,simdiki gençlik akımı: hem sataniğiz ama romantiğiz de diyor..hem döverim ,hem severim misali.kaydirigubbakcemile3. ikilem vardı ,birde zıtlık çıktı..
neyse,onlar da elbet büyüyecek..ve büyürken özleyecekler kendi özlerini...bayanssulusmile

evet canım haklısın hakikaten de ne olduğu belli olmayan işaret, zaten yapılış amacı da tam senin dediğin gibi içimizde hem kötülük hem iyilik var bik bik bik vs, imiş. bizim zamanımızda her şey daha güzeldi bi metalciler bi de asidciler vardı gençlik olarak, iki kesim de hem türkü dinler hem metal dinler ramazanda sokakta bişey bile yiyip içmezdi. kardeş gibiydik farklı olsak da.. sonra punklar gothicler derken bi de emolar çıktı, ileride nolucak çok merak ediyorum

Hiç şaşırtıcı değil açıkçası, kimseyi yargılamak mahiyetinde söylemiyorum yanlış anlaşılmasın ama pek çok dersanede, okulda ve üniversitede (yani provakasyon amaçlı olmadığına inandığım ortamda takılan başörtülü ortamlarda) pek çok kız öğrencinin göbeği açık ve piercing li hallerine bizzat şahit olmuş biri olarak bunlar sadece olağan geliyor... aklinialirimsmile

Bunlar baskıyla yaptırımın sonucu bence... boshayallersmile

Bilinçli bir başörtülü bir insan böyle davranmaz.

denyo bunlar yaa şaşırmışlar,kapanacaksan dinin için kapan kardeşim gösteriş için değil...:eek:lmaz:

kaşındaki piercingini boynundaki heartagramını seviyim senin :KK70: özenti kaydirigubbakcemile

gençlik diyebiliyorum sadece

henüz küçük kızlar bunlar

bilmem belki ben de 15-16 yaşımdaki heveslerimle çektirdiğim fotoğrafları görmek istemem şu an.

gelip geçici hevesler bunlar sonuçta bu kadar da yargılanmamalı bu kızlar.

aklımızın beş karış havada olduğu dönemlerimiz hiç olmadı mı hepimizin bilmem benim oldu da

yazık yaaa bu ve bunun gibi niceleri ayrıca da başında türbanla başka başka iğrençlikler yapanlar yüzünden Allah rızası için kapananlara da kötü gözle bakılıyor..nefret ediyorum böylelerinden...

bebisko ne manayla boyle ekledin buraya ya da herkes ne manayla yorum yapiyo. cok biliyosanizkoyun kendi resminizi de biz yorum yapalim cok saygisizsiniz

zmjchz.jpg

kizlar bu kolyenin davut yildiziyla israille ilgisi yok. belliki kafalari bulandirmak icin kasti koyulmus. cok cagristirior ama aynisi degil merak eden bir zahmet google'dan baksin. dusmeyin bu oyunlara... oyun bile degilse de emoluk vs gelip gecici seyler. seneye hallerine bakip gulerler bi de boyle mi takildik diye... olumunekankayizsmile

Türbanlı yada türbansız insanları giydikleri yüzünden yargılamaya ve küçük duruma düşürmeye kimsenin hakkı olduğuna inanmıyorum.Artı olayların iç yüzünü bilmeden de yorum yapmak bence doğru değil, ailelerinin zoruyla kapanmış olabilirler veya kapanmamış sadece provakasyon amacıyla türban takıp böyle resimleri nete vermiş olabilirler ki takdir edersiniz türban takıp böyle fotolar çekmek zor bir iş sayılmaz:sm_confused:

bütün yazılanları okudum ve bu resimleri çektirip koyanların amacına çok güzel bir şekilde ulaştığını anladım.bayanlar zaten burdaki amaç fitne çıkarmak değilmi.başörtülü veya başörtüsüz insanları tartışma ortamı yaratıp birbirine düşürmek değilmi.yoksa akıl sahibi bir insan 15 yaşında bile olsa bu fotoğrafları çektirmez.kasti yapıldığı bariz ortada.çünkü bunları çektirip internette veya başka bir yerde yayarak fitne çıkartacaklarını çok iyi biliyorlardı.ve görüyorumki amaçlarınada ulaşmışlar..

Rasulullahın (SAV) bu haberine göre, kıyamete kadar devam edecek şiddetli fitnelerde, özellikle ahir zamanda gelecek fitnede, kişi düşünce, fikriyat, hayatı anlama ve yorumlama, hatta din edinme hususunda kardeşinden ve babasından farklı olacak. ıki kardeş, baba ile oğul bu hususta aynı değerleri paylaşmayacak. Çünkü O zaman fitne çok yaygın hale gelecek, kişiler ailelerinden, ana babalarından kopup, başka kaynaklardan etkilenecekler. Çok uzaklarda ortaya çıkan kötü yanlış bir fikir, gönülden gönüle, zihinden zihine, dilden dile yazı ile veya başka yollardan hemen ortalığa yayılacak. Fitne kuş gibi kalpden kalbe uçacak, zihinlerde yuvalanacak. Böyle kritik ve tehlikeli zamanlarda elbette islamı yaşamak, benimsemek, onu dosdoğru şekilde hayatı boyunca devam ettirmek, elbette güç olduğu kadar da sevaplı olacaktır.

X