- 19 Mayıs 2020
- 46.425
- 207.633
Açamaz.Darp raporu aldığım için terk davası vs acamaz bana değil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açamaz.Darp raporu aldığım için terk davası vs acamaz bana değil mi?
Yine de acil çözüm bulmanız lazım üç beş günden fazla kalmanız doğru olmazŞuan napcam bilmiyorum sahip cikanim yok ama arkadaşım yanımda kendisi de kadın ve annesiyle yasio yalnız bekar. Kendini toparlayana kadar yanında olucam dedi bu süreçte beni yalnız birakmicak:).
O eve dönmem. O adam bitti ben canımı sokakta bulmadım.O eli g.tüne girsin inş. Sahip çıkanım yok diyorsunuz, bir gün dönecekseniz de iyi bi uğraştırın, en azından başınız dik ayağınızı sürüye sürüye girin eve. Halı çırpması gibi olmadığını anlasın bi.
Tamam da, bütün mesele bu mu? Takildiginiz yer burası mı?Yine de acil çözüm bulmanız lazım üç beş günden fazla kalmanız doğru olmaz
Umarım. Yaptığı az buz bişey değil. Kıracakmış nerdeyse kemiğinizi. Dışarıda önüne gelene eyvallah, evdekine kaplan bunlar maşallah.O eve dönmem. O adam bitti ben canımı sokakta bulmadım.
İnanın kendisi her türlü pisliği yapio benim bi şu halime takıldı yaAyı desem ayılar bana hakaret davası açar ulan islamda çan eğrisi mi var? Günah olduğunu düşünüyorsa senin günahından o da mı etkilenecek? Adi herif.
Şuan napcam bilmiyorum sahip cikanim yok ama arkadaşım yanımda kendisi de kadın ve annesiyle yasio yalnız bekar. Kendini toparlayana kadar yanında olucam dedi bu süreçte beni yalnız birakmicak:).
Hiç şaşmaz bu kural. Ya çok üzüldüm bir an önce kurtulursunuz umarım bu pislik adamdanİnanın kendisi her türlü pisliği yapio benim bi şu halime takıldı ya
Çocukların velayeti annede kalır genelde. cok gecmis olsunEvet kızlar yine geldim :) sabah kalktım. Kahvaltı için fırına gidecektim. Türbanlı bi kadınım normalde ama kapşonlu hırka geçirdim üstüme kafamı da alnıma kadar kapşonla kapattım zaten yakın olduğu için fazla üstüne düşmedim bu şekilde dışarı çıktım. Ama asla saçım gözükmüyodu. Gittim fırına geldim eve. Eşim uyuyodu ben giderken, eve geldiğim de uyanmıştı. Sen böyle mi gittin dışarı bi daha seni böyle gormicem yoksa öldürürüm gebertirim döverim dedi ve beni tartaklamaya başladı. Ve şiddetlendi koluma omzuma yumruklarla vurmaya başladı. Şuan kolum mosmor. Şikayet ettim. Darp raporu aldım ve uzaklaştırma kararı aldırdım. İki çocuğum var onların gözü önünde dövdü beni. Dava açıp boşanacam . Durum böyleyken sizce çocuklarımın velayetini alabilir miyim? Şuan arkadaşımın yanındayım.
Evden çıkarken çocukları da yanınıza aldınız mı yoksa eşinizle evde tek mi bıraktınız? Bir de yanlış anlaşılmak istemem ama aile evinde bile bazen istenmeme durumları olurken bir süre sonra arkadaşınızın da istememe ve rahatsız olma durumuna karşı çok da alışmadan yeni bir düzen kurmaya başlamaya çalışmanızı öneririmŞuan napcam bilmiyorum sahip cikanim yok ama arkadaşım yanımda kendisi de kadın ve annesiyle yasio yalnız bekar. Kendini toparlayana kadar yanında olucam dedi bu süreçte beni yalnız birakmicak:).
Çok geçmiş olsun..ne güzel bir karar vermişsiniz..lütfen dönmeyin manipüle ederse size inanmayın ,inşallah bundan sonrası siz ve çocuklarınız icin çok güzel olur.umarım bir an önce ekonomik özgürlüğünüz var mı bilmiyorum,eğer yoksa inşallah bir önce o olsunEvet kızlar yine geldim :) sabah kalktım. Kahvaltı için fırına gidecektim. Türbanlı bi kadınım normalde ama kapşonlu hırka geçirdim üstüme kafamı da alnıma kadar kapşonla kapattım zaten yakın olduğu için fazla üstüne düşmedim bu şekilde dışarı çıktım. Ama asla saçım gözükmüyodu. Gittim fırına geldim eve. Eşim uyuyodu ben giderken, eve geldiğim de uyanmıştı. Sen böyle mi gittin dışarı bi daha seni böyle gormicem yoksa öldürürüm gebertirim döverim dedi ve beni tartaklamaya başladı. Ve şiddetlendi koluma omzuma yumruklarla vurmaya başladı. Şuan kolum mosmor. Şikayet ettim. Darp raporu aldım ve uzaklaştırma kararı aldırdım. İki çocuğum var onların gözü önünde dövdü beni. Dava açıp boşanacam . Durum böyleyken sizce çocuklarımın velayetini alabilir miyim? Şuan arkadaşımın yanındayım.
Bu pislikleri 'öyle dövülmez, böyle dövülür' diyerek bir temiz dövseler keşke..Umarım. Yaptığı az buz bişey değil. Kıracakmış nerdeyse kemiğinizi. Dışarıda önüne gelene eyvallah, evdekine kaplan bunlar maşallah.
OkSakın dönme.(Her şeye boşanılmaz diyenler ötede oynayın)
Biri beş öteki bir yaşında.Çocuklarınız küçük mü? Mesleğiniz var mı? Çok geçmiş olsun. Bundan sonra güzellikler sizin ve yavrularınızın olsun.
Aklını yitirdi galıba. Acık olmak gunahta kadına kötek sevap mıymıs amel defterindeEvet kızlar yine geldim :) sabah kalktım. Kahvaltı için fırına gidecektim. Türbanlı bi kadınım normalde ama kapşonlu hırka geçirdim üstüme kafamı da alnıma kadar kapşonla kapattım zaten yakın olduğu için fazla üstüne düşmedim bu şekilde dışarı çıktım. Ama asla saçım gözükmüyodu. Gittim fırına geldim eve. Eşim uyuyodu ben giderken, eve geldiğim de uyanmıştı. Sen böyle mi gittin dışarı bi daha seni böyle gormicem yoksa öldürürüm gebertirim döverim dedi ve beni tartaklamaya başladı. Ve şiddetlendi koluma omzuma yumruklarla vurmaya başladı. Şuan kolum mosmor. Şikayet ettim. Darp raporu aldım ve uzaklaştırma kararı aldırdım. İki çocuğum var onların gözü önünde dövdü beni. Dava açıp boşanacam . Durum böyleyken sizce çocuklarımın velayetini alabilir miyim? Şuan arkadaşımın yanındayım.
Evet yanıma aldım elbette. Tabiki de geçici bi süre için burdayım.Evden çıkarken çocukları da yanınıza aldınız mı yoksa eşinizle evde tek mi bıraktınız? Bir de yanlış anlaşılmak istemem ama aile evinde bile bazen istenmeme durumları olurken bir süre sonra arkadaşınızın da istememe ve rahatsız olma durumuna karşı çok da alışmadan yeni bir düzen kurmaya başlamaya çalışmanızı öneririm