Türbanlı Emo ....

güzel oldum,havalı oldum sanıyorlar
gerçeği göremeyecek kadar körelmiş beyinleri.

Bunlar ne böle yaaa hangi gezegenden geldiler dünyamıza acaba? yazık yanii:hulya:

bencede kasti yapılmış bişey.kızın birinde yahudi işareti olan kolye var ne alaka hangi aklı başında müslüman yapar bunu.

kızlar lütfen bu kadar üstlerine gtmeyin kızcazların
baksanıza ne güzel konbin etmişler
bi saç tokası
bi fular edasıyla
yani bi aksesuar olarak kulllanılmış büyük ihtimal
beyinleri olsa azcık saygıları olurdu
ve yapmazlardı marifetmiş gibide resim koymazlardı
yazık kızcazlara cidden çok yazık.....

yaşları küçücük ya. ne beyinsizliğinden bahsediyosunuz.
birilerine özenmişler tamam, bunu başı kapalı olmayan kızlar da yapıyo.
başı kapalı diye rahibe muamelesi yapamazsınız bu kızlara.
başörtüsü takan herkes mükemmel olcak die bişi yok.
isteyen başörtüsünü takar başka yerine başka şey yapar. kime ne?
başını örtmesini isteyen sorsun hesabını.
tamam yaptıklarını onaylamıyorum ama 15 yaşındaki aklı biraz havadaki kızlar için bu kadar ağır ithamları da doğru bulmuyorum.

Bence de, başını örten kişinin kıyafetleri didiklenir, etek boyu tunik boyuna yorum yapılır, ama başını örtmeyen birine en ufak imada bulunulsa feryat figan, herkesin kendi hayatı... belli ki başörtüsünü moda amaçlı aksesuar amaçlı takıyorlar bize ne?

gençlik akıyor ve izalosyon su kaçırıyor...
ya hep ya hiç olmalı ,herşeyi bir anda barındırma çabası ikilem yaratmış..
baskının getirdiği bir izole ve içindeki gençlik akımı bu olsa gerek...boshayallersmile

Son düzenleme:

kim demiş? yok öyle bir şey.

kolyesi süpermiş... o kolyenin bütün anlamından haberi var mı aceba?

başörtüsü bir güzelliğin semboludur. bir ağırlığı vardır. ve böyle şeylere malzeme olması için var değildir o. manasını bilmiyorsan takmazsın.
bu şekilde davranmanın tek bir amacı vardır " başörtülüleri kötü zan altında bırakmak"
küçük duruma düşmüşler:umursamaz:

hala anlamamakta ısrar ediyosunuz ben onu anlamıyorum. taş çatlasın lise talebesi bunlar. sırf başında örtü var diye bu kadar hunharca yargılamanıza da ben izin vermicem efendim.

yoldada cok goruyorum boyle emo veya rockcı olmaya calısan kapalı insanlar bence yakısmıyor en azından kendi fikrimi soylemekde ozgurumdur heralde:)

hala anlamamakta ısrar ediyosunuz ben onu anlamıyorum. taş çatlasın lise talebesi bunlar. sırf başında örtü var diye bu kadar hunharca yargılamanıza da ben izin vermicem efendim.

lisede sizde mi böyleydiniz?

sadece merak,yargılama değil decemberkaydirigubbakcemile2

gençlik akıyor ve izalosyon su kaçırıyor...
ya hep ya hiç olmalı ,herşeyi bir anda barındırma çabası ikilem yaratmış..
baskının getirdiği bir izole ve içindeki gençlik akımı bu olsa gerek...boshayallersmile

evet ...
ya hep ,ya hiç olmalı ...sositososito
kişi kendi istediği gibi olmalı ,ister 15 olsun ister 35 ...
baskının getirdiği bir izole değil mi bu türban onlar için ...
türbanı takacaksa,bu özenti ve hevese girilmeyecek,yada buna hevesi varsa türbanı kafaya geçirmeyecek...
ama bu kızlardan ziyade ebeveyn baskısı ile büründüğü bu kostüm de bu ikilem çıkıyor..
hepsi ayrı telden ,türbanı ,duruşu ,bakışı,kolyesi, pozu vs...
bu ne şimdi ..
ben dedim, bunu dedim, böyle düşündüm, söyledim, bu benim fikrim, ben izole değilim ...aklinialirimsmile

Son düzenleme:
sanki bi zorlama var ya da dalga geçmek amaçlı bilemiyorum ama yakışmamış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…