Türbanlı arkadaşlar balayınızda nereye gittiniz?

bende karadeniz ve marmara dan bi yer arıyorum öyle yıldızlı falan değil kafa dinleyebileceğim dağ evi tarzında eylülde düğünümama bi yer bulamadık abantta yeşil ev var birde amasra da grand kirazlar ama olumlu veya olumsuz bi yorum göremedim tereddüt ettim.nişanlımda kaplıca türü bi yer istiyo bi yandan düğün telaşı bi yandan bu :) sıkıntı bastı

Kizlar akdenizde teknelerle koya birakildiginiz yerler varmis, ben bu imkanin oldugu bir otel ariyorum. Yoksa ayri ayri denize girmenin pek de mantigi yok.
Ya da en kotu, tenha plajlar, koylar olsun hasemayla girip denizde cikariym aciklarda oyle yuziym diyorum...

Tekneyle goturup biraktiklari bu koylar nerede acaba??

kızlar merhaba. bayanlara ayrı plaja yada havuza giderken ne giyip gidiyordunuz? orada hemen rahatça cıkardığınız yada
havuzdan odaya giderken giydiğiniz pratik olarak bulduğunuz bir çözüm var mı?

kızlar merhaba. bayanlara ayrı plaja yada havuza giderken ne giyip gidiyordunuz? orada hemen rahatça cıkardığınız yada
havuzdan odaya giderken giydiğiniz pratik olarak bulduğunuz bir çözüm var mı?

yok cnm mayonun üzerine giyiorum ben elbiseleri mecburen..pratik çözüm ancak rahat bir elbise olabilir...

Biz Oylata gitmiştik kızlar orman manzarası sevenler harika bir yer tavsiye ederim...

oylat ta neresiymiş die bi baktım netten hiç duymamıştım,resimler çekti valla beni,nasip olursa bi karadeniz turu düşünüyoruz,ama taa oralara yol yorgunluğu çekene kadar oylat yakınmış bizim memlekete,eşime göstermeliyim hemen burayı

Bende elbise düşünüyorum ama elbise üstüne bolero üstüne şal ff çok gözümde büyüyor.

canım ya oranın tam isimini vermen mümkün mü? tam hayal ettiğim gibi lütfenn :??

Balayı için ağırlıkta akdeniz,ege tercih edilmiş...bense ağva bungalow evlerini düşünüyorum...burası hakkında bilgisi olan var mı????

antalyada alanyada tesetturluler ıcın grand akca acıldı bu yıl yenı denızı cok guzlmıs havuzlarıda var ayrı bakabılırınız ...

antalyada alanyada tesetturluler ıcın grand akca acıldı bu yıl yenı denızı cok guzlmıs havuzlarıda var ayrı bakabılırınız ...

ben de Alanyada Livane otele gitmiştik:)
git gel, ye iç 800 tl harcamışız sadece 4 gün de.otel parası dahil :)
sadece aile kabul ediyolar denize 0. ben haşemamla gidip geliyodu, bayag rahattı.

İşte merak ettiğim sorulara birileri cevap bulmuş :) Benimde düğünüm 22 haziran ama hala balayına gidecek bir yer bulamadım.muhafazakar oteller hem pahalı hemde aile havuzları yok bir çoğunun denize girmek de sakıncalı deniliyor sizin de dediğiniz gibi.nişanlımı kapadokya'ya gitmeye ikna ettim ama deniz manzarasına da ihtiyacım olacak:44:mışım gibi hissediyorum.Dua edin de gidecek bir yer bulayım

Bende türbamlıyım. buyüzden kapadokyayı seçtim ve iyi kide seçmişim. çok güzel bir tatil geçirdik ben kapadokya ıhlara konaklarına gittim. ortam çok güzel turlara katılıyorsunuz bi sürü yeri geziyosunuz ve çok uygun fiyata bakmak isterseniz linkini yazayım
Balayı Otelleri | Balayı Otel | Balayı Turları | Balayı Paketleri | Balayı Tatil | Kapadokya Balayı Otelleri | Balayı Tatili | Balayı Fırsatları | Balayı 2013 Otelleri

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım zaten gezdiğin yerde bol bol su göreceksin bak mesela güzelyurt göleti,melendiz çayı,kızılırmak,,narlıgöl buraları gezdiriyorlar
gerçekten sessiz sakin bir yer otelde dinleniyorsun bolca turlardada keşif yapıyorsun biz mart ayında gezmemize rağmen güzeldi şimdi dahada güzeldir. karar senin canım.

Biz bu tur otellerden Caprice'in mudavimiydik, kalabalik gidip kadinlar ayri erkekler ayri havuza dagilip gayet egleniyoduk; ama bu olay balaui icin sacma geldi bana... Hernekadar nisamlima ilk gunlerden o "muhtesem" hasemamla gorunmek istemesem de:) Voyage Belek'te yer ayirttik... Havuz kullanmiycaz hasemayla denize gircez, tenha biyer ya da bi koy bulursak da denizde biraz acilip cikaririm hasemayi, cikarken de giyerim dedim, ama bakalim...

Son düzenleme:
bizde balayı için istanbul ağva greenline nı tercih ettik tavsiyeler üzerine inşallah güzeldir.

ben de Alanyada Livane otele gitmiştik:)
git gel, ye iç 800 tl harcamışız sadece 4 gün de.otel parası dahil :)
sadece aile kabul ediyolar denize 0. ben haşemamla gidip geliyodu, bayag rahattı.

Arkadaşım bende sakin mütevazi ama eşimle denize girebileceğim fiyatıda uygun bir yer arıyorum sen anlatınca dikkatimi çekti araştırdım biraz olumsuz yorumlarda var ama sen belki otelden biraz bahsedebilirsin eeeee nede olsa bizden giden birisisin :26:

kızlar etlerin helal kesim olduğundn emin olduğunuz bir yer varmı balayı için ? Bazıları şarapla felan pişiyormuş

canım yemekler nasıldı ? açık büfe felan varmı

Merhabalar, sırf bu konuya mesaj atmak için üye oldum:) siteyi de internette malum balayı araştırması yaparken buldum :)
gerçekten çok zor oluyor muhafazakar bir balayı yapmak, gönlüne göre bir tatil seçeneği bulmak. Açıkçası haremlik-selamlık otelleri balayı için uygun bulmuyorum, sonuçta yeni evlendiğin insanla ayrı gayrı olmak istemezsin.. Bende hem bize özel olsun hem balayı ruhunu taşısın güzel hizmet sunsun diye diye gönlümdeki yeri buldum daha doğrusu gönlüme göre bir tatil seçeneği buldum.

Tatil Villam. Haftalık, Günlük, Aylık, Kiralık yazlık villa, Ev ve Apart Kiralama portalı.
Size özel müstakil villanızı veriyorlar, korunaklı/kimsenin göremeyeceği havuzunuzu veriyorlar, özel seçenek olarak villanızı balayı konseptine uygun hale getiriyorlar, aşçınız gelip kahvaltınızı servis edip, öğle ve akşam yemeklerinizi yapıp gidiyor..
Hem havuzumuza rahatça giriyoruz eşimizle, hemde hemen hemen otel hizmetini görmüş oluyoruz :)
Bana çok cazip gelen bu fikri sizinle de paylaşmak istedim böylece..
Gidip gören var mıdır ki acaba böyle bir tatili?..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…