kızlar merhaba. bayanlara ayrı plaja yada havuza giderken ne giyip gidiyordunuz? orada hemen rahatça cıkardığınız yada
havuzdan odaya giderken giydiğiniz pratik olarak bulduğunuz bir çözüm var mı?
Biz Oylata gitmiştik kızlar orman manzarası sevenler harika bir yer tavsiye ederim...
kapalı bayanlara tavsiye edeceğim balayı yeri yalova termal oteller orman içinde iki kişilik özel karı koca havuzları var yemyeşil doğa sakin rahat huzurlu ben beğeniyorum orayı her yıl tatıle gıderız oraya ama evlenınce balayına oraya gitmem cunku her yıl gittiğim yer de ondan ama hiç gitmeyen balayı ıcın uygun yer arayan kapalı arkadaslara tavsiye ederim bi arastırmak ta fayda var karar vermek size kalmiş görün derim araştırın
antalyada alanyada tesetturluler ıcın grand akca acıldı bu yıl yenı denızı cok guzlmıs havuzlarıda var ayrı bakabılırınız ...
ben de Alanyada Livane otele gitmiştik:)
git gel, ye iç 800 tl harcamışız sadece 4 gün de.otel parası dahil :)
sadece aile kabul ediyolar denize 0. ben haşemamla gidip geliyodu, bayag rahattı.
Bende türbamlıyım. buyüzden kapadokyayı seçtim ve iyi kide seçmişim. çok güzel bir tatil geçirdik ben kapadokya ıhlara konaklarına gittim. ortam çok güzel turlara katılıyorsunuz bi sürü yeri geziyosunuz ve çok uygun fiyata bakmak isterseniz linkini yazayım
Balayı Otelleri | Balayı Otel | Balayı Turları | Balayı Paketleri | Balayı Tatil | Kapadokya Balayı Otelleri | Balayı Tatili | Balayı Fırsatları | Balayı 2013 Otelleri