Sonradan icat edilen derken?Bu çocuklar henüz türban bilincinde değil.
Kendi çıkarları için bu çocukları Nasıl alet ederler?
Kutlu doğum haftası gibi sonradan icat edilen bir etkinlikte iktidara yaranmak için neden bu ufacık çocukları kullanırlar?
Siz Nasıl insansınız ya?
Kutlu doğum haftasını Google'da araştırmanızı öneririm. Çok detaylı bilgiye bu şekilde erişebilirsiniz.Sonradan icat edilen derken?
Gerçekten bilmediğim için soruyorum..
20 nisan kutlu doğum haftası olarak kutlanıyor. Peygamberimizin doğumu miladi takvime göre 20 nisana tekabül ediyor.Kutlu doğum haftasını Google'da araştırmanızı öneririm. Çok detaylı bilgiye bu şekilde erişebilirsiniz.
Kısaca bahsetmem gerekirse:
Hz. Muhammed'in doğumgünü Türkiye dışında Müslümanların yaşadığı hiçbir ülkede bu isim ve tarihte kutlanmaz.
Bu isim ve bu tarih Akp iktidarı Zamanında sabitlenmiş bir gündür.
İslamiyet açısından da hiçbir dini özelliği yoktur.
Ama ortada yanlış var bu bir gerçek.. 4-6 yaş çocuğunun başını örtmek sizce normal mi?Aileler çocuklarını istedikleri gibi yetistirmekte ozgurler. Burada söz konusu bale yapan çocuklar da olabilirdi.
Ama ortada yanlış var bu bir gerçek.. 4-6 yaş çocuğunun başını örtmek sizce normal mi?
İslamda örtünmenin zamanı bellidir.
O yaştaki çocuk bundan ne anlayacak ne bilecek psikolojik baskıdan başka birşey değil.
çocuk kendi tercihini kendi yapmalı ama.onlar daha bebek ya.genç kız olduklarında ailelri yüzünden kapandığı için açılmak isteyeceklerdir.birebir şahit olduğum örneklerde var.Aileler çocuklarını istedikleri gibi yetistirmekte ozgurler. Burada söz konusu bale yapan çocuklar da olabilirdi.
Bende yapmam ama küçük çocuklara da takanlar bi anlam yüklemek için takmaz yani, ayrıca takmayan çocuk da var resimde, sanki zorla çocuklar türbana sokulmuş gibi yansıtılması çok saçma. Mantıklı mı değil mi,herkesin kültürü farklı yaşam tarzı farklı bunları tartışmak anlamsız.Bunun sencesi bencesi yok.... insan haklariyla sabitlenmis bir hak çocuk yetistirme hakki...
Ben yapar miyim? Yapmam ama herkesten ayni davranisi beklemem de saçma olmaz mi?
Zaten aileler cocuklarini tesetture sokmuş değiller. Sadece etkinlik için yspilmis bir şey. Bunun için ortalığı kaldirmaya gerek yok. Bu operasyon gazeteciliginden başka bir şey değil
Etkinlik için yapan normal şartlar altında da yapar. Ki bencesi de var bu işin çünkü bu islam adı altında yapılan ama islamı açıdan bir hükmü olmayan birşey.Bunun sencesi bencesi yok.... insan haklariyla sabitlenmis bir hak çocuk yetistirme hakki...
Ben yapar miyim? Yapmam ama herkesten ayni davranisi beklemem de saçma olmaz mi?
Zaten aileler cocuklarini tesetture sokmuş değiller. Sadece etkinlik için yspilmis bir şey. Bunun için ortalığı kaldirmaya gerek yok. Bu operasyon gazeteciliginden başka bir şey değil
Bende yapmam ama küçük çocuklara da takanlar bi anlam yüklemek için takmaz yani, ayrıca takmayan çocuk da var resimde, sanki zorla çocuklar türbana sokulmuş gibi yansıtılması çok saçma. Mantıklı mı değil mi,herkesin kültürü farklı yaşam tarzı farklı bunları tartışmak anlamsız.
Sizce hükmü olmayabilir, ama hükmü olduğunu düşünen insanların yaptıklarına müdahale doğru mu sizce?Etkinlik için yapan normal şartlar altında da yapar. Ki bencesi de var bu işin çünkü bu islam adı altında yapılan ama islamı açıdan bir hükmü olmayan birşey.
İslamı yanlış göstermek bana göre.
Örtünmenin şartları da örtünmenin zamanı da bellidir.
Ne alaka? Ilkokul çocukları öpüşsün sorun yok diyen kaç kişi bulacaksınız acaba? Art niyetin aslı sizde.İlk okula giden çocukların öpüşmesi lisedekilerin sevişmesi garipsenmiyor nedense 4 yaşındaki çocuğa yazma bağlanması skandala dönüşüyor
Güzel ülkemin art niyetli insanları biraz zarar veren şeyleri yok etmeye odaklansanız zira ben burda zararlı hiçbişey göremedim.
:)Sizce hükmü olmayabilir, ama hükmü olduğunu düşünen insanların yaptıklarına müdahale doğru mu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?