• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türban özgürlük değil saçını gösterme yasağıdır

Kadının kıyafeti bedeni üzerinden konuşulması çok kızdığım bir durum.

Ancak herkes oturup düşünsün.

Bir kadının ben özgürce bu türbanı veya peçeyi takıyorum, demesi için 18 yaşına kadar, ailesinin bu konuda ona hiç karışmaması gerekir.

Özgür bir birey 18 yaşında olunuyor bildiğiniz gibi.

Bense 18ine kadar serbest bırakılmış, sonra da özgür iradesiyle kapanmış birini henüz tanımadım.

Bu da neyi gösterir? İnanç veya gelenek kılıfıyla, kızlara özgürlük verilmediğini.

Yazı haksız değil.

c
parçalamadığımı nereden biliyorsun son 300 senedir müslüman dünyası hangi buluşa imza attı?
türban takmak aklı örtmüyorsa buyrun. gidin bir şeylerde başarılı olun da görelim.
insanın beyni örtülü olmasıyla kafasında örtü olması farklı şeyler her yanından bir yanı gözükenler mi bilim kadını oluyor eminmisin :)

parçalamadığımı nereden biliyorsun son 300 senedir müslüman dünyası hangi buluşa imza attı?
türban takmak aklı örtmüyorsa buyrun. gidin bir şeylerde başarılı olun da görelim.

Türban takmıyorum bu bir.
İkincisi aklı örtenin türban değil yine insanın kendisi olduğunu düşünüyorum.Örnek vermeyeceğim,kırmak istemiyorum kimseyi gece gece.
Üçüncüsü dedim ya başarılarınızın devamını dilerim diye.Sanki parçalamıyorsunuz dedik cümleyi mi yanlış okuyorsunuz siz ? Sabah da alıntıladığımı ve yazdıklarımı okumadan beni ayrımcılıkla suçlamıştınız.

Türban takmıyorum bu bir.
İkincisi aklı örtenin türban değil yine insanın kendisi olduğunu düşünüyorum.Örnek vermeyeceğim,kırmak istemiyorum kimseyi gece gece.
Üçüncüsü dedim ya başarılarınızın devamını dilerim diye.Sanki parçalamıyorsunuz dedik cümleyi mi yanlış okuyorsunuz siz ? Sabah da alıntıladığımı ve yazdıklarımı okumadan beni ayrımcılıkla suçlamıştınız.

o zaman sen kendini yanlış ifade ediyorsun. bunun üzerine çalış bence.

Back