• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettüre karşı mini etek kampanyası

biz o şekilde yetişmedik tikibella,içimden şort giymekte gelmiyor insanlar bakıyor sonuçta rahatsız edici bir şeklde
Senin dediğin mantıkla benim de gittiğim yere göre başımı açmam gerekir, kulağa garip gelmiyor mu? İnan bana da bakıyorlar rahatsız edici şekilde ama benim için doğru olan buysa gittiğim yere göre değişmez bu doğru..

Senin dediğin mantıkla benim de gittiğim yere göre başımı açmam gerekir, kulağa garip gelmiyor mu? İnan bana da bakıyorlar rahatsız edici şekilde ama benim için doğru olan buysa gittiğim yere göre değişmez bu doğru..
kıyafet olayı farklı,baskıya rağmen orta okulda başımı örtmedim rahmetli anneciğim isterdi,nur içinde yatsın,ama 26 yaşıma dek ailemle yaşadım,özgürlük fikrine alışık değiliz

bedenlerimiz bize ait değilmi bu konuda yorum yapma hakkımz yok bence,tek sahip olduğumuz şey bedenlerimiz:KK53:

öyle fırıldaklar var tabi
bir kadın var burada çalıştığı yer kapalı diye türbanlı oluyor
balkonda kısa kollu oluyor
sonra plajada gidiyor orda ne giyiyor sanırım mayo
ne enteresan

ne enteresan
norveçli ne yazdığının farkındamısın,benim başım örtülü değil sen giy o zaman iette otobüsünde mini etek giyebilirmisin!

çok var canım öyleleri birden 180 derece değişimleri beni şaşırtıyor
ya insan biraz kendine sonrada yaradana dürüst olmalı
yaradana dürüst olmak nedir ya,her koyun kendi bacağından aslıdır benim duruşum giyimim değildir

çok var canım öyleleri birden 180 derece değişimleri beni şaşırtıyor
ya insan biraz kendine sonrada yaradana dürüst olmalı
benim duruşum giyimim dedğildir arkadaşım fikirlerimdir,ortama göre giyinirim kuaranı kerim okunurken örtüde takarım sonra çıkarırım,insanın kıyafeti kendisini ilgilendirir

ne enteresan
o söylediğin arkadaşında seni ilgilendirmez,kimin ne olacağını allah bilir,senin ağzına fırıldak kelimemsini yakıştıramadım ummazdım senden

benim duruşum giyimim dedğildir arkadaşım fikirlerimdir,ortama göre giyinirim kuaranı kerim okunurken örtüde takarım sonra çıkarırım,insanın kıyafeti kendisini ilgilendirir
eeee sana kim ne dedi !
1 benim dediğimi oku
başı türbanşlı bir kadının ortama göre açılmasından bahsediyorum
2 alıntıladığım kişi sen dedil tikkabilla idi o da benim arkadaşım ve akışımda gözüküyor
sen değil

biraz kafanı dinle bence gerilmişsin ama çok ayıp oldu son sözüm bu sana ben seni kibar biri sanardım.
ezbere konuşuyorsun sırf birine nefret dökmek için ama bu ben değilim .

biz birbirimize kıyafetimizden ötürü fırıldak dersek admalar neler der düşünemiyorum bile
Kıyafetten ötürü fırıldak demiyor, zaten seninle yakından uzaktan ilgisi yok dediğinin.. Başı kapalı bir bayanın ortama göre başını açmasından bahsetti. Sen ortama göre kıyafetine çeki düzen veriyorsun bunda bir şey yok, norwenin dediği başını açıp kapatması ortama göre..

Back