- 5 Nisan 2019
- 147
- 27
- 28
-
- Konu Sahibi Sinemcikss
İnşallah. Revizyonda başarılı bir doktor olduğuna inanıyorum ama biraz da şans işi sanırım. sizin burnunuzda ne problemler var? Foto atar mısınız ?Ben de revizyon için Tural Beyle görüşmek istiyorum. Umarım sizin ameliyatınız başarılı geçer ve sonucu paylaşırsınız burada.
Ben daha önce 2 kez ameliyat oldum 2. nin üzerinden 8 ay geçti. Radixim yüksek burun ucum ve delikler çok kötüİnşallah. Revizyonda başarılı bir doktor olduğuna inanıyorum ama biraz da şans işi sanırım. sizin burnunuzda ne problemler var? Foto atar mısınız ?
Şuan durumunuz nasıl acabaBen daha önce 2 kez ameliyat oldum 2. nin üzerinden 8 ay geçti. Radixim yüksek burun ucum ve delikler çok kötü
Merhaba bende revizyon olmak istiyorum nasıl geçti anlatır mısnız ?Arkadaşlar merhaba. Ben revizyon için tural beyden gün aldım. Tural beye revizyon olanlar varsa yazabilir mi çok mutlu olurummm
Merhaba. Ben ameliyatımı iptal ettim şimdilik kovidden dolayı.Merhaba bende revizyon olmak istiyorum nasıl geçti anlatır mısnız ?
Burnumda düzelme yok bir yıl dolunca revizyon düşünüyorum
Görüşemedim bile henüz. Daha 9. Ayımdayım 1 yıl dolmasını bekliyorum revizyon için ama olmayı düşündüğüm kişi Tural Bey.Merhaba Tuğral beye ameliyat oldunuzmu yazarsanız çok sevinirim bende olacağım yardım lütfen
Görüşemedim bile henüz. Daha 9. Ayımdayım 1 yıl dolmasını bekliyorum revizyon için ama olmayı düşündüğüm kişi Tural Bey.
Hastalarıyla görüşmedim ama hakkında hiç olumsuz yorum bulamadım ve instagramdan gördüğüm kadarıyla başarılı bir doktor. Siz görüştüğünüzde nasıl bir izlenim edindiniz yapmış olduğu burunlara baktınız mıTural hocanın hastalarıyla görüşme imkanınız oldumu hakkında bilginiz varsa önerileriniz falan paylaşırsanız sevinirim
Taşkın Bey hakkında bilgim yok ama Turay Bey de barbie nose tarzı yapmıyor o da doğal yapıyorRevizyon olmak istiyorum ama barbie nose tarzı burunları beğeniyorum ankarada bu tarz yapan doktor yok istanbula da gitmek istemiyorum amelşyat için çünkü kontroller vs için aynı şehrin avantaj olduğunu düşünüyorum. Eren taştan ile görüştüm çok doğal yapıyor tarzım değil, taşkın yücel ve tural beyle görüşcem