• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuppperware sahibi olmak isteyenler

tanasis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2007
25
0
0
İzmir
Sizinde mutfağınızda tupperware gereçleri olsun istiyorsanız,sağlıklı,dayanılkı,kullanışlı,pratik,estetik,şık dizaynı ile 10 yıl garantili tüm tupperware ürünlerini temin edebilirsiniz..çeyiz düzen kızlar buraya:))):34:

Sizinde mutfağınızda tupperware gereçleri olsun istiyorsanız,sağlıklı,dayanılkı,kullanışlı,pratik,estetik,şık dizaynı ile 10 yıl garantili tüm tupperware ürünlerini temin edebilirsiniz..çeyiz düzen kızlar buraya:))):34:

bende çeyizim için tupperware den bi kaç parça bişey almak istiyorum
Amacım satmak değil almak sadece Web sitesinden bakıyorum şimdi danışman başlangıç kiti diye bişey var 100 tl diyor bunu bu fiyata almak için ne yapmam gerekiyo tam olarak karışık biraz hiç bişey anlamadım.Yada üye olan birinden aynı fiyata alabilrmiyim hiç bulaşmak istemiyorum çünkü üyeliğe avon dan daha yeni kurtulmuşken :)

bende çeyizim için tupperware den bi kaç parça bişey almak istiyorum
Amacım satmak değil almak sadece Web sitesinden bakıyorum şimdi danışman başlangıç kiti diye bişey var 100 tl diyor bunu bu fiyata almak için ne yapmam gerekiyo tam olarak karışık biraz hiç bişey anlamadım.Yada üye olan birinden aynı fiyata alabilrmiyim hiç bulaşmak istemiyorum çünkü üyeliğe avon dan daha yeni kurtulmuşken :)

MERHABA,BEN TUPPERWARE GRUP LİDERİYİM,ÜYELİK ÜCRETSİZ ,TAHAHUT YOK,KREDİ KARTI İLE ÖDEME KOLAYLIGI ,ÜRÜNLER ELİNİZE GECTİKTEN SONRA ÖDEMESİ,HER SİPARİŞE HEM MÜŞTERİLERİNİZE HEMDE SİZE HEDİYE UYE YAPTIGINIZDA HEDİYE, ,ÜYE OLDUGUNUZDA HEDİYE ÜSTELİKTE 318 TL LİK ÜRÜN ÜYE OLDUGUNUZDA 100 TL VE ÖDEMESİ 1 AY SONRA VE İLK AY 250 TL LİK VERİYOSUNUZ,EĞER YOK BEN UĞRAŞAMAM DİYOSANIZ,SİZE İSTEDİĞİNİZ ÜRÜNLERİ TEMİN EDEBİLİRİM...............com..detaylar için mail atabilirsiniz..sevgiler

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X