• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tupperware

Minikgelin teşekkür ederim canım, bir de söylediğin gibi deneyelim. Biz ağzını açık bırakıp bekletmiyorduk.

tupperware in kristalin serisini kullanan varmı kızlar ne için kullanıyosunuz ve memnunmusunuz bu hafta indirimdeymiş almayı düşünüyorum ne dersiniz?

tupperware in kristalin serisini kullanan varmı kızlar ne için kullanıyosunuz ve memnunmusunuz bu hafta indirimdeymiş almayı düşünüyorum ne dersiniz?

ben siparişimi verdim bekliyorum :1:
kullanan arkadaşlarım memnun onların tavsiyesiyle alıyorum.birde miksim set var 2li onu aldım bide sürahi bide şık servisi ay ne çok şey almışım :1:
gg dende şık servis setinin sosluk haricini aldım ama ilgiden pek memnun kalmadım ürünler hoş :8:

teşekkür ederim:)bende sipariş ediyorumm:):)

şık servis nasıl ki?kullanışlımı gerçekten?

rica ederim :7:
sen servis aldığını sanıyosun ama 3 tanede kabın oluyo ve kaplar çok güzel kapakları falan bütün havayı alıyo hem görünüş güzel hemde kullananlar gerçekten soğuğmadığını sölüyo zaten plastikte değil o yüzden rahatlıkla alabilirsin şık serviside:34:

Bende okadar çok ürünü varki annem evlenmeden önce çeğiz gibi almış herşeyinden.. içinde sık kullandıklarım küçük kahvaltılıkları çok güzel pastalık gibi bişeyi var bitane dilimli gibi onu klanıyorum birde saklama kapları var kullanışlı.. ama en çokta böyle kuru baklagillerimi koyduğum uzun saklama kapları var pirinç şeker un vss koymak için boy boy onlarda çok güzel..
ama yinede kızlar ben camın hepsinden daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.

üye olmayı düşünüyorum ama başlamak için ödeme falan yapıyormuyuz aylık ne kadar sipariş vermeliiyim sipariş vermezsek üyelik iptal oluyor mu

valla arkadaşlar iki sene önce ben de tupperware çılgınıydım. en az 5000 tl lik alışveriş yaptım. ne yazık ki çok sonralar öğrendim bisphenol a maddesinin bulunduğunu. yani plastiklerin zor kırılması için içine katılan ve kansorojen bi madde. ben artık almıyorum. şöyle ki 5000 liralık ürünleri 100 liraya bile verseler almam şimdi. bizim türk malı moon star gondol gibi markalardan çok farklı değil. sadece kapakları cuk diye oturuyo. eee bu da yahudi pazarı ürünü malum. tüm dünyada çok satıyor ve kimse gıkını çıkaramıyor. hele mikrodalgaya konulan kaplar var ya onlarda kuru gıda bile saklanması çok sakıncalı. aman deyin .almıyorum ve protesto ediyorum verdiğim paraya yanmasam hepsini yakacam
:(((

bende inanlardan oldum malesef. yeni alacaklara almayın diyorum. yalan dolanlarla para kazanmak için herşeyi yapıyorlar.
arkadaşımda yaptı. arkadaş dedim aldım.neyse hava almaya başladı.hani garantiliydi? artık yapmıyorum,yapabileceğim bişey yok dedi çıktı. onu üye yapanlarda, bırakmasaydın üyeliği dediler. yaniürün elimde kaldı.

insanlar ağızlarıyla kuş tutsalar inanmam artık. ürün safsatadan başka bişiy değil. havada geçiriyo, koku bile yapıyor yani.

valla arkadaşlar iki sene önce ben de tupperware çılgınıydım. en az 5000 tl lik alışveriş yaptım. ne yazık ki çok sonralar öğrendim bisphenol a maddesinin bulunduğunu. yani plastiklerin zor kırılması için içine katılan ve kansorojen bi madde. ben artık almıyorum. şöyle ki 5000 liralık ürünleri 100 liraya bile verseler almam şimdi. bizim türk malı moon star gondol gibi markalardan çok farklı değil. sadece kapakları cuk diye oturuyo. eee bu da yahudi pazarı ürünü malum. tüm dünyada çok satıyor ve kimse gıkını çıkaramıyor. hele mikrodalgaya konulan kaplar var ya onlarda kuru gıda bile saklanması çok sakıncalı. aman deyin .almıyorum ve protesto ediyorum verdiğim paraya yanmasam hepsini yakacam
:(((

bisfenol a olduğunu nerden öğrendiniz?hani çok sağlıklıydı bunlar:(

mühendis arkadaşımla konuştum artı çoook araştırma yaptım. emin olmasam yazmazdım yahudi malı olsa da o vebale giremem arkadaşım. bırakın bunları cama dönüş başlasınn :)))

merhaba arkadaşlar ende çeyizime tupperware ürünlerinden çok aldım bazı ürünlerinden memnun kaldım bazılarınıda aldığıma pişman oldum bi çok ürününü şuan kullanmıyorum bazanın altında duruyolar bazılarınıda akrabalarıma hediye ettim tek memnun kaldığım ürün oval set kuru bakliyat konulanlardan sürağisi ve bıçakları mini şef soğan doğrayıcı evleneli 2 yıl oldu 3 kere kullndım onu elde doğramak daha rahat oluyo soğanı rendeside çok güzel ama kaçkere parmaklarımı doğradım nerdeyse rendeyle ve çok acıtıyo baya derin kesiyo normal rendeyle işlerimi yapıyorum şuan servis setleri tencere gibi olanları bir kere bile kullanmadım boşu boşuna almışım ürünlerinden alacak olan arkadaşlar çok büyük paralar dökmeyin bu markaya pahalı olduğu için herkes sağlıklı sanıyo ama bencede sağlıklı değil cam en garantisi ve daha uygun gereksiz yere ürünlerini almayın yok öle 1 ay sebzenin tazeliğini felan koruyo diyolar inanmayın arkadaşlar ben çok pişmanın

ben bu tupper kullanan bir çok kişiye sordum.hiçbiride bana tavsiye etmedi.ne olrsa olsun görüntü plastik.eşim o plastiğe o paraya verene kadar cam al.cam her zaman sağlıklıdır dedi.ayrıca dağ başında değiliz.yeşillikmiş, meyveymiş sebzeymiş her zaman az alırım.adım başı manav market
bittikçe alırım.ayrıca salatanın ömrü neki 2-3 günlük salatayı saklayayım.vitamini gitmiş salatnın ne faydası olacak.ayrıca salata yapmak zor bir şey değil ki.birde akrabam peynir kabını almıştı.uzun süre korusun diye ama verdiği paraya acıdı.hiç korumamış.keşke cam saklama kabı alsaydım dedi.plastiğe ne koyacak ki sağlıklı olsun.sonuçta plastik.iki gün sonra bununda kokusu çıkar.kanser yapıyor diye.ayrıca temizleyip koyduğun sebze ve yeşilliklerde uzun süre dolapta bile bozulmuyor.cam kapları kullanın içiniz rahat etsin.bu tupperlerin bence cazip bir yönü yok.

Evet makinede yikayabilirsiniz ama sikligini korumasi acisindan fazlada makineye atmayin bu kaplarin kapagini kapattirken son olarak icinin havasini almayi ihmal etmeyin bende tupperware satis danismaniyim urun detaylari hakkinda sormak istediginiz birsey olursa yardimci olurum

bende de tupperware'nin salata kurutucusu var. boşken dönüyor ama özellikle de marul kurutmak için koyduğumda kesinlikle döndüremiyorum! maydonaozda biraz daha iyi ama yine de güç gerektriyor. belli bir hıza ulaşınca aniden tıkanıp duruyor. normalde de böyle mi yoksa benimkinde mi bir sorun var?

bir de arkadaşlar tupperware ürünlerinin bazılarında Bisfenol A maddesi olduğundan bahsetmişler. duyunca çok şaşırdım. ben de biraz araştırdım şu sitede bir şeyler buldum. Tupperware Ürünleri (BPA’lı mı?) « Eko Anne eğer kesin bilgi varsa lütfen yazın. çok üzüldüm gerçekten...

selam arkadaslar ben de gittigidiyordan 47tlye mucize şekerleri aldım. gecen hafta pazartesi gunu havuc rendeleyip koydum bi tanesine. ama bugun actım(tam 8 gun oldu) havuclar ekşimi ve sulanmıstı. acaba neyi yanlıs yaptım. tavsiyesi olan var mı? bir de kırmızı lahanayı daha uzun omurlu olsun diye sirke-z.yagı-tuz sosuyla karıstııp bi kucuk boy saklama kabına koydum, o da ekşimiş sanki? yaa bosuna mı para verdim bunlara

size verdiğim linkte şu yorum dikkatimi çekti. biraz olsun içim rahatladı:

Günümüzde plastiğin zararları üzerine medya vb. yerlerde kulaktan dolma bilgilerle bir sürü yazılar yazılıyor; çiziliyor. fakat bahsi geçen plastiğin ne tür bir plastik olduğundan hiç bahsedilmiyor! Öyle ya, nasıl ki cam ve kristal arasındaki değer ve bedel farklıysa, pazarda satılan plastik kaplarla Tupperware ürünleri arasında da dağlar kadar fark vardır.

TUPPERWARE ÜRÜNLERİ HANGİ MADDEDEN YAPILIYOR?

Yumuşak kapaklar POLİETİLEN maddesinden üretilir. Bu madde yapay kalp kapakçığı üretiminde de kullanılır!
Gövdeler kapaklardan biraz daha serttir: POLİPROPİLENmaddesinden yapılır. Bu madde de;
*Buzdolaplarının iç gövdesinin hammaddesidir.
* Ayrıca protez kol, bacak vs. yapımında kullanılır.
Cam görünümlü Kristalin serisinin hammaddesiPOLİKARBONAT tır. Bu madde de miyop, hipermetrop gibi göz rahatsızlığı bulunan kişilerin taktığı LENS in hammaddesidir.
Silikon kalıpların hammaddesi de bildiğimiz göğse, dudağa vs. konulan SİLİKON maddesiyle aynıdır!

TÜM BU MADDELER ZARARLI OLSAYDI, VÜCUDUMUZ BU MADDELERİ KABUL EDER MİYDİ SİZCE?
AYRICAAA
*Tüm ürünler direkt hammaddeden üretilir. Yani sizin kullandığınız Tupperware ürününün daha önce leğen, lazımlık vb. başka plastik bir ürün olarak kullanılmış olma ihtimali yoktur! 10 yıl garantiyle satılan bu ürünlerin herhangi bir çatlama, kırılma durumunda iade edilip yenisini bedelsiz olarak aldığımızda, verdiğimiz kırık ürünler bile dönüşüme uğrayıp başka bir ürün olarak kullanılmak üzere BAŞKA fabrikalara satılır.
Bütün Tupperware ürünlerinin Avrupa Sağlık Örgütütarafından kesinlikle sağlığa zararlı olmadığına dair onayı vardır ve bu onay her ürünün altında kadeh-çatal sembolüyle ifade edilmiştir.
*Birçok Tupperware ürünü uluslararası alanda tasarım ödülü kazanmıştır. (Bu ürünler arasında 2 veya daha fazla maddenin bir araya getirilmesiyle oluşturulan ürünler de vardır ki; bu işlem teknolojisi çok yüksek makineler tarafından üretilebilmektedir.)
Bu ürünler Amerika’da Metropolitan müzesinde, İngiltere’de Art Museum’da sergilenmektedir.
*Tupperware ürünlerinin İngiliz Kraliyet Ailesi tarafından da kalite ve sağlıklı olduğuna dair lisansı vardır.

Back
X