Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tupperware in kristalin serisini kullanan varmı kızlar ne için kullanıyosunuz ve memnunmusunuz bu hafta indirimdeymiş almayı düşünüyorum ne dersiniz?
Hemen hemen ayni ozellikteler bonbon kap biraz yayvan ama buzluga bile giriyo guzel bence renkli
teşekkür ederim:)bende sipariş ediyorumm:):)
şık servis nasıl ki?kullanışlımı gerçekten?
valla arkadaşlar iki sene önce ben de tupperware çılgınıydım. en az 5000 tl lik alışveriş yaptım. ne yazık ki çok sonralar öğrendim bisphenol a maddesinin bulunduğunu. yani plastiklerin zor kırılması için içine katılan ve kansorojen bi madde. ben artık almıyorum. şöyle ki 5000 liralık ürünleri 100 liraya bile verseler almam şimdi. bizim türk malı moon star gondol gibi markalardan çok farklı değil. sadece kapakları cuk diye oturuyo. eee bu da yahudi pazarı ürünü malum. tüm dünyada çok satıyor ve kimse gıkını çıkaramıyor. hele mikrodalgaya konulan kaplar var ya onlarda kuru gıda bile saklanması çok sakıncalı. aman deyin .almıyorum ve protesto ediyorum verdiğim paraya yanmasam hepsini yakacam
((
Evet makinede yikayabilirsiniz ama sikligini korumasi acisindan fazlada makineye atmayin bu kaplarin kapagini kapattirken son olarak icinin havasini almayi ihmal etmeyin bende tupperware satis danismaniyim urun detaylari hakkinda sormak istediginiz birsey olursa yardimci olurum